Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nick oskarżonego: visca/ vanilia 

Opis sytuacji: hmm od czego by tu zacząć.  2 dni temu rozpisałem jednego czitera który ma ponad 4k h w cs`a. Oczywiście dla mnie miał pewne wh. Po rozpisaniu demka poczekałem aż będzie decyzja no i decyzja przyszła 

. 

Vanilia nie zna się w ogóle na swojej pracy ubteam. Czemu tak piszę ? proszę zobaczyć niżej. 

Teraz coś grubszego. to że się nie zna na pracy to już wiecie. Po tym pierwszym moim rozpisaniu postanowiłem dodać kolejny temat taki sam bo nie zgadzałem się z tą decyzją. 

Najpierw go rozpisuje że jest czysty a teraz pisze ze zbanowany ? o co tu chodzi ktoś mi wytlumaczy?

to są żarty? chłop ma perfidne czity a ona zaraz wszystkich cziterów odbanuje. 

przecież to są jaja???!!!

Pisałem potem na czatboxie. Nie obrażając nikogo tylko napisałem ze ubteam ma 0iq i tyle. dostałem ostrzeżenie z banem bo tak jak to visca napisał prowokuje??? gdzie ty widziałeś prowokacje kolego?? 

ja tylko zadawałem pytania. Za dużo sobie pozwalacie. Grałem na X sieciach i z ubteam zawsze był problem i widzę że jest problem nadal . 

Ja rozumiem że ktoś mało wie itp. ale bez przesady ok prawie każdego gracza rozpisywać jako czystego a widać perfidnie że odwalony :>

Powód i dowód sobie chyba odpuszczę . jak coś zmienią w tych odwołaniach i zgłoszeniach to spokojnie i tak mam ss :>

Gram w cs`a całe swoje życie. poświęcam swój czas na rozpisywanie tych cziterów i nie tylko ja bo dużo osób. a taka osoba co się nie zna całą robotę psuje. Do visca nic nie mam. bo może troszeczkę przesadziłem 

ale powinno być ostrzeżenie słowne czy coś a nie od razu tak traktować . ale jest okej żyjemy dalej :>

PS. mam nadzieję że dobry dział a jak zły to przepraszam za kłopot :>

Jeszcze coś znalazłem . geek odwołanie napisał po 16 w piątek . że niby czysty ale po północy już miał rozpisane czity 

No nie rozumiem. 

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Wow 9
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Pisząc, że UBT ma "0iq" Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie za co dostałeś warna, więc tą część skargi zamykam z bomby (Jeżeli się z nią nie zgadzasz, to zawsze możesz bezpośrednio odwołać się od ostrzeżenia).

Masz ewidentnie wybujane ego i czujesz się jak bóg CS:GO i nikt nie jest lepszy, ewidentnie widać to po sposobie pisania i wypowiadania się. Nie każdy jest maszyną, można złożyć skargę lub brak kompetencji na danej randze, robiąc to w cywilizowany i kulturalny sposób. Dodatkowo jestem przekonany, że jak mnie, tak i 95% użytkowników mało obchodzi to kim ty jesteś, na ilu sieciach byłeś i jak wielkie doświadczenie masz (Grałem na X sieciach, Gram w cs`a całe swoje życie, 2 dni temu rozpisałem jednego czitera który ma ponad 4k h w cs`a, Oczywiście dla mnie miał pewne wh, Ja rozumiem że ktoś mało wie itp., poświęcam swój czas na rozpisywanie tych cziterów [Nie ma sensu dalej rozpisywać]).

Skarga z tego co widzę dotyczy Vanilli, a co drugie zdanie pada słowo "Ja".

Skargę oddzielam od @ visca  

Co do samej pracy @ Vanilla.  w UBT zajmie się tym @ happy.  oraz @ LEGENDAR

Proszę w tym czasie o cierpliwość.

• Lubię to! 6
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Demko 1 argeen - http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1645192356-1645195326.zip

01:50, - Spalone, prosto za modelem mimo tego, że przeciwnik jest cały czas na shifcie.
04:25, - Clear, zwykły strzał.
06:50, - Spalone, podejrzany cały czas doskonale wie, gdzie jest przeciwnik.
08:50, - Spalone, to samo co akcja wyżej.
09:25, - Spalone, to samo co akcja wyżej.

11:00, - Sytuacja +/-.

W tym demku widzimy jak podejrzany bardzo często patrzy po prostu po ścianach, żeby rozejrzeć się, gdzie znajdują się przeciwnicy.

Demko 2 dzik - https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20220216-214850-472574337-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

Tutaj nie będę rozpisywać czasówek, bo nie ma to kompletnie sensu.
Każda sytuacja to perfekcyjne wskoczenie i wyskoczenie z wentów. Nawet przy wysokim doświadczeniu nie jest to możliwe, aby tak często się to udawało.
Demko spalone w 100%

Demko 3 Szostusio - http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1645198380-1645201840.zip

47:33 - Czysto, zwykły strzał i normalne ustawienie, nic nadzwyczajnego.
47:54 - Spalone, bardzo dziwne ustawienie, podejrzany doskonale wie o przeciwniku.
48:25 - Spalone, brak infa, a podejrzany cały czas czeka na peeknięcie z lewej strony jungle tylko skąd on to wie?
52:22 - Sytuacja +/-, bo nie było słychać wcześniej, że są tam przeciwnicy, a podejrzany leci na shifcie w ich stronę.
55:26 - Spalone, cały czas wie, że jest przeciwnik po lewej stronie i nie chce z tego powodu peeknąć.

Demko 4 gEEK - http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1645132598-1645138261.zip

40:50 wh +b
43:20 wh +b

43:35 wh +b

48:50 wh +b

49:00 wh +b

• Lubię to! 5
  • KAT 5
  • Uwielbiam 12
  • Legenda
Opublikowano

Skarga okazała się jak najbardziej słuszna. Dema zostały rozpatrzone wspólnie przez dwóch administratorów ( @ LEGENDAR & @ happy. ), więc nie ma nawet słowa o pomyłce. Wiemy, że wkładanie serca w swoją pracę niestety nie jest najważniejsze przy tak poważnym stanowisku. Przede wszystkim liczy się doświadczenie oraz dobrze podjęte decyzje, a niestety tym razem tego zabrakło. Na tak rozwiniętym forum nie możemy pozwolić sobie na pomyłki, więc decyzją Administracji było zdegradowanie @ Vanilla. z rangi UNBAN TEAM'a. 

• Lubię to! 5
  • KAT 2
  • Wow 4
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.