Guest Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Witajcie w nowej serii w dziale Typera! Ciekawostki to seria, w której przedstawiam Wam parę informacji z życia gwiazd sportu. Na dzisiejszy plan "nietypowych" ciekawostek wkracza nasz piękny@ Książę Sosnowca Zapraszam do lektury! 1. Bulbuś od 5 roku życia gra w piłkę nożną. 2. Przez większość swojej kariery Bulbuś grał w klubach: Zagłębie Sosnowiec, KKS Czarni Sosnowiec, a obecnie znajduje się na wypożyczeniu w Ostoi Żelisławice. 3. Do pierwszej klasy liceum grał jako bramkarz! 4. Bulbuś jest zawodnikiem lewonożnym ( Leo Messi Katujemy ) 5. Olaf nadal gra na pozycji bramkarza, ale w lidze orlikowej, tzw "Lidze Szóstek". Podobają się Wam takie krótkie ciekawostki? Zapraszam do komentowania i pisania swoich pomysłów! Zapraszamy również do składania podań!
Deserved Bulbożul Posted February 15, 2022 V.I.P Donor Deserved Posted February 15, 2022 3 minuty temu, visca napisał: Szczerze to jest chyba moje ulubione zdjęcie z jakiegokolwiek meczu. Mimo, że przegranego. @ visca jeszcze raz dzięki, że mogłem się do czegoś przydać w serii :p 6
Legend czak Posted February 16, 2022 V.I.P Donor Legend Posted February 16, 2022 Strzelaj gole, strzelaj 1
Legend Titania Posted February 16, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted February 16, 2022 Ciśnij tam! 💪 Dobry ten @ Książę Sosnowca 1 1
Bati Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 8 godzin temu, visca napisał: 4. Bulbuś jest zawodnikiem lewonożnym ( Leo Messi Katujemy ) xD. Ja też, ja jeszcze w gratisie leworęcznym. 1
Deserved Narks. Posted February 16, 2022 Donor Deserved Posted February 16, 2022 Dobry z niego zawodnik! Widać, że od małego interesował się chłopakami
Investor Łasica Posted February 16, 2022 V.I.P Investor Posted February 16, 2022 Trochę brakło więcej informacji na temat tych klubów. W jakiej lidze grają na przykład... Ale temat jako taki - jest fajny ;) 1
Deserved Asuna Posted February 16, 2022 Donor Woman Deserved Posted February 16, 2022 Epickie! Tego nikt się nie spodziewał
Recommended Posts