Bati Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Kacperek. Masz prawko? Nie posiadam Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? myślę że jak już to do Niemiec. Masz dziewczynę? niestety nie. Jaki uprawiasz sport? W zimę nic, w lato jazda na rowerze, jak jest okazja, pogoda, nie ma wyjazdu, to staram się robić +- 40km jako "trening". Jaki masz samochód? Nie mam :/ @ Narks. 1. Co Cię motywuje do dalszej pracy? Znajomi, rodzina. 2. Próbowałeś zmieszać harnasia z liptonem? Obleśnie :/ koledzy dali do spróbowania. 3. Co Ci daję poczucie bezpieczeństwa? Polska policja. 4. Zdarza Ci się nie umyć zębów? Raczej nie. 5. Czy jest taki wyraz, którego nienawidzisz? "se" 6. Co robiłeś w święta? Siedziałem w domu z rodziną. 7. Ile ważysz? moja masa wynosi +- 59kg, przy 179, 178 cm. Wiem niedowaga. 8. Jaka jest Twoja ulubiona gra? Nie ma takiej. 9. Kiedy ostatnio się zdenerwowałeś? Wczoraj. 10. Cycki czy dupa? Cycki < Dupa > Osobowość. xD. 11. Z kim chciałbyś zawalczyć w klatce? 12. Lubisz oglądać skoki narciarskie? nie przepadam. 13. Kogo z forum chciałbyś uściskać? Cheppi. :) 14. Zdarzyło Ci się kiedykolwiek złamać nogę lub rękę? Mam szczęście, o dziwo, były takie sytuacje że lądowałem w szpitalu przez "glebę", ale połamać się nie zdarzyło. 15. Czy są brzydkie dziewczyny? Nie wiem, nie widziałem takich. 16. O której najczęściej wstajesz z łóżka? szkoła 5:40, weekend 10,11 17. Snickers czy Mars? Snickers 18. Jakiego języka chciałbyś się nauczyć? Brazylijskiego. 19. Co ile czasu zmieniasz ubrania? Codziennie? 20. Co dostałeś od Mikołaja? Pieniądze. 21. Lubisz sobie pospać? Pewnie, ale nie w ciągu dnia. 22. Masz krosty na twarzy? Znajdą się 23. Planujesz starać się o inne funkcje na forum? o ile nie wylecę, za jakiś czas pewnie ta 24. Co sądzisz o pracy naszych redaktorów? Super robota! 25. Kiedy ostatnio wyprałeś buty? Nigdy xD. 26. Czarny czy biały? Czarny 27. Korzystasz z portalu randkowego? Nie. 28. Zainstalowałeś sobie nowego Windowsa 11? Tak. 29. Jak widzisz katujemy za parę lat? Coraz lepiej, byle do przodu... 30. Zadowolony jesteś z pytań? pewnie. 31. Lubisz odpowiadać na pytania? tak. 32. Czy jest coś, co Cię zawstydza przy wygilijnym stole? Raczej nie. 33. Długo czasu spędzasz w sieci? taaak. 34. Dałbyś radę wytrzymać bez telefonu? telefonu o dziwo nie używam. 35. Jaki był Twój pierwszy telefon? nie pamiętam. 36. Lubisz chodzić do kina? Tak. 37. Kanapki domowe czy kupne? kupne 38. Potrafisz gotować? coś tam potrafię. 39. Niespodziewałeś się, że zadam Ci tyle pytań? Nie, dochodzę już do 40. 40. Co myślisz o usunięciu łapek w dół przez YouTube? Dobry pomysł? Mega słaby pomysł. 41. Twitter czy Facebook? Chyba twitter. 42. Cieszysz się, że to już koniec? Nie, więcej pytań poproszę. @ Titania 1. Co żeś odwalił że miałeś kreche? trochę tych kresek było, pierwsza odesłanie mnie na święta, druga za przegrany mecz, dwie następne to samo. 2. Jesteś grzeczny na codzień? Pewnie. 3. Kiedy ostatnio skłamałeś? Nie pamiętam xD. 4. Wymień swoje 3 wady oraz zalety wady: upoś ze mnie, legendarowski, nie palę. zalety: pomocny, nie oznacza nie, nie poddaję się. 5. Kiedy ostatnio jadłeś budyń? nie pamiętam. 6. Jakiego psikusa ostatnio wywinąłeś? @ LEGENDAR dobrze wie. 7. Dobrze grasz w tego cs’ka? pewnie. 8. Ile najdłużej można wytrzymać z Tobą w związku? Jak ktoś dba o porządek, to długo. Nawet do końca mojego istnienia 9. Masz dystans do siebie? Tak. 10. Mocny sucharek? Jasiu mówi do pani, mam nowy zeszyt, pani na to gdzie stary, jasiu odpowiada stary w pracy. 11. Gdy zauważasz, że rozwiązał Ci się bit, wiążesz go od razu, czy czekasz na dogodną sytuację? wiążę od razu 12. Kogo na forum lubisz najbardziej? @ Bulbuś 13. Komu na forum podatowałbyś 0,7 i za co? @ Karcok , @ happy. za to że mnie nie wy****li. Nominacja: @ kudlaty 2 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpperek Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Fajne odpowiedzi, mogłem dowiedzieć się o Tobie kilka rzeczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinderówka. Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 2 godziny temu, Zjarany Scooby napisał: 2. Jesteś grzeczny na codzień? Pewnie. 3. Kiedy ostatnio skłamałeś? Nie pamiętam xD. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts