Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

xj1y6Ew.png.5d5b2d8c2a720bb58624a114a26407f2.png

Z  @ PanPukawka

gwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.pnggwiazda.png.4f7e010bc3c9c556af9fd43ba0d909e6.png

T: Dzisiejszego zimowego wieczoru, kiedy aura świąteczna tkwi nad nami i pośród nas, mam zaszczyt przedstawić państwu naszego przezabawnego opiekuna serwera, multi-admina oraz admina ts3. Już wiecie kto to taki? We własnej osobie, na żywo - @ PanPukawka ! Dobra stary, przywitaj się teraz grzecznie z naszymi widzami, zanim pójdą dalej obżerać się świątecznymi przysmakami.
P: Witam was cieplutko w ten zimowy wieczorek kochani.

T: Chociaż browarka na stół mogłeś postawić, bo katujemy bez alkoholu to takie kut…y znaczy smutasy troszkę. Zacznijmy od prostych pytań - dziś dzień orgazmu, czy zamierzasz uczcić ten dzień w prowidłowy sposób?
P: Hehe Pani kochana browarek już na stole stoi. Wracając do pytania, szczerze, pierwsze co słyszę, że dziś dzień orgazmu. Niestety ten dzień spędzę dobrze w Polsce. A dla moich kubków smakowych orgazmem będzie ciepłe winko z rumem.

T: Na samą myśl o przedostawaniu się ciepłego grzanego winka z rumem przez nasze 25cm długiej rury zwanej także przełykiem, człowiek od razu ma grzeszne myśli. Święta za pasem, ludzie wciąż w biegu - w jaki sposób Ty zamierzasz spędzić ten wyjątkowy czas?
P: Masz rację, ludzie w biegu. Już godzina 19, a ja dopiero usiadłem. Święta mam zamiar spędzić z rodziną i przyjaciółmi. Nic wielkiego, ale nie ma to jak w gronie, gdzie się dobrze czuję. Rzadko bywam w Polse. Na sam wyjazd cieszy mi się mordka.

T: Trzeba czasem zwolnić tempo i usiąść z tymi, na których nam najbardziej zależy i są przy nas, a szczególnie w tym świątecznym czasie. Mówisz, że rzadko bywasz w Polsce - jak się domyślam, jest to spowodowane przebywaniem poza granicami naszego kraju. Gdzie aktualnie przebywasz na stałe i jak długo zasiedlasz to miejsce?
P: Zwolnić tempo nie te czasy. Kiedyś żyło się spokojnie teraz liczy się tylko czas i pieniądze. Niestety jest to przykre, ale prawdziwe. Z Niemcami :ger: mam doczynienia już od 14 roku życia. Pierwsza swoją prawdziwą pracę zacząłem w wieku 19 lat. Niestety czas pędzi tutaj nieubłaganie. Jakby policzyć, jestem tutaj tak z 7 lat. Często myślę o zjeździe do Polski, wiadomo znajomi rodzina. Jak patrzę, co się dzieję w tej Polsce, to odechciewa mi się tam życia.

T: Czas leci nieubłaganie, a lata lecą. Wnioskuję więc, że aktualnie masz 26 lat - jeśli się mylę lub muszę jeszcze poćwiczyć liczenie, śmiało mnie popraw! Zdradź zatem użytkownikom, jak masz na imię, a może posiadasz dodatkowo jakiś pseudonim?
P: Bardzo dobrze liczysz, dopiero skończyłem 26 lat. Nazywam się Jacek miło mi. Pseudonim hmm myślę, że to Pukawka. Kiedyś za dzieciaka robiłem, takie jak by proce. Brało się plastikową butelkę i obcinało górę. Potem na gwint nakładałem, obcięty palec od rękawiczki gumowej. Wkładałem do tego palca jarzębinę, naciągałem i strzelałem. Ktoś mnie nazwał Pukawka i tak zostało. Ahh ależ to były piękne czasy.

T: Oj dzieciństwo to najpiękniejszy czas, który można wspominać godzinami. Jacku, widzę, że byłeś urwisem już od dzieciaka. Jaka jest największy przypał, który kiedykolwiek odwaliłeś w tym okresie życia? Dostałeś wtedy za to jakąś karę?
P: Grzeczny kiedyś nie byłem Oj nie. Pamiętam jak raz ojcu, ukradłem 200 zł 
Banknot 200 złotych 1994 i poszedłem z koleżankami na pochulanki. W skrócie powiem - dupa bolała ojj tak.

T: Pas był w ruchu, a dupcia sprana. Jak myślisz, dlaczego za dzieciaka myśli się o byciu dorosłym, a będąc dorosłym chętnie wróciłoby się do dzieciństwa?
P: Jest to bardzo proste. Za dzieciaka chcemy robić praktycznie wszystko, czego my nie możemy. Za bycia dorosłym wspominasz te piękne chwile i chcesz wrócić do tamtych lat.

Download Free png dzieci - DLPNG.com

T: I bardzo szybko i prosto również nam to wyjaśniłeś! Kim zawsze chciałeś zostać będąc dzieckiem? Czy udało Ci się spełnić te marzenia?
P: O jejku jak to było dawno hehe. Za dzieciaka chciałem być astronautą. Ciekawił mnie kosmos i do tej pory mnie ciekawi. Te marzenie się nie spełni, ale jakieś trzeba mieć. Z czasem te marzenia się zmieniają.

T: Oczywiście wraz ze zmianą charakteru, poglądu na świat wiele rzeczy się zmienia i nie mamy na to już większego wpływu. Pukawko, jakie zatem aktualnie masz marzenia?
P: Szczerze chciałbym odpocząć. Tak porządnie wyjechać, sobie w jakieś ciepłe kraje. Przykładowo, leżąc z drinkem, nad Morzem Lazurowym w Hiszpani.

image.jpeg.de4cd0d8c2ac7051c5de4e6be5df683a.jpeg

T: Jak widać, nie trzeba mieć wielkich marzeń, aby były w zasięgu ręki. Masz może jakieś swoje ulubione miejsce znajdujące się blisko Ciebie, w którym lubisz często przebywać? Co to za miejsce?
P: Tutaj u tych szwabów to nie. W Polsce najchętniej przesiaduje w barze u moich dziadków.

T: W sumie szwabskie alkohole nigdy pewnie nie dorównają tym z naszej pięknej Polszy. W trawie coś piszczy, że z taką mordeczką jak Ty można wypić dużo alkoholu. Nie zasnę bez odpowiedzi na jedno ważne pytanie - jaki jest Twój ulubiony trudnej alkoholowy i jak się czujesz wlewając go w swe aksamitne gardło, które ogarnia euforia na myśl o spotkaniu z procentami?
P: Nie powiem - lubię bardzo dużo alkoholi. Na moją uwagę zwracają tylko 2 trunki whisky :jack4:
 i gin. Whisky służy mi, żeby się porządnie sponiewierać. A z kolei gin - o jej zawsze, jak coś oglądam to tylko z tonik. Jak go pije, cały się odprężam i delektuję się każdą kropelką.

T: Mniam! Aż człowiekowi szkoda, że siedzi w pracy i nie może poczuć tego smaku. Masz jakieś nałogi lub złe przyzwyczajenia?
P: Nałogi każdy jakieś ma u mnie to papierosy, trawka, alkohol. Wiadomo wszystko jest dla ludzi tylko z głową.

T: Właśnie tak! Byleby nie zostały z Tobą zbyt długo te nałogi. Jacku, a masz może jakieś dziwne przyzwyczajenia, których sam nawet nie rozumiesz?
P: Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Na pewno mam jakieś dziwne triki, których nie zauważam. Często mam takie coś, że sprawdzam dwa, lub trzy razy czy drzwi zamknąłem.

T: To akurat dobrze przyzwyczajenie! Przezorny zawsze ubezpieczony albo sprawdza 3 razy. Jakim jesteś typem człowieka? Raczej otwartym i zawsze przyjaznym, który zawiera bez problemu nowe znajomości, czy zawsze podchodzisz z dystansem do każdego i nie jesteś raczej duszą towarzystwa?
P: Pani redaktor ja to dusza człowiek. Z kim ja nie wypiłem i nie tańcowałem. Ci, którzy mnie poznali tutaj wiedzą, jaki jestem. Wyskoczymy na pifko?

T: Panie Jackuuuu, tylko piffko? Lej no do kielona, bo trzeba z wywiadem lecieć dalej! Skoro nie jesteś człowiekiem, który podpiera ściany na imprezach, powiedz nam, jakimi trzema cechami byś siebie opisał?
P: Moje trzy cechy niech pomyślę. Zwariowany, przyjazny, pomocny.

T: Bardzo ciekawe cechy, które spodobałyby się zapewne wielu kobitkom. Zatrzymując się przy temacie płci pięknej - masz swoją drugą połówkę? (Tym razem nie chodzi o tą, która chłodzi się w lodówce!) :POGGIES:
P: Pewna kobitka kiedyś była, ale się zmyła. Obecnie nie mam dziewczyny i nie szukam na siłę. Co ma być, to będzie. Zobaczymy, co przyniesie los.

T: Tak właśnie trzeba żyć! Co ma być, to będzie. Masz może jakieś preferencje dotyczące kobiet, czy jest Ci to zupełnie obojętne?
P: W tej kwestii nie jest mi obojętne. Lubię niskie kobiety blondynki lub brunetki. Najlepiej jak by miała niebieskie oczy. Jak wiemy, miłość zaskakuje, i nie zawsze się tak dzieje, jak chcemy.

T: Tutaj w kwestii wyglądu - zgodzę się, czy w kwestii charakteru są zatem jakieś rzeczy, których nie potrafiłbyś tolerować?
P: To jest bardzo ciężki temat... ahh te kobiety. Wszystko wychodzi w praniu, a ludzie się zmieniają. Więc nie jestem w stanie, odpowiedzieć w pełni ta to pytanie.

T: Tak czy tak, życzę, abyś spotkał tę jedyną i był jeszcze szczęśliwszym chłopakiem. Co zazwyczaj robisz w wolnym czasie?
P: W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi i grac w Cs. Tak zazwyczaj nic większego nie robie, bo cały czas praktycznie w pracy.

T: Pracowity człowiek z Ciebie. Gdzie pracujesz oraz czy jesteś zadowolony z obowiązków, które wykonujesz?
P: Obecnie pracuje w ZOLL inaczej Służba Celno Skarbowa. Czy jestem zadowolony tak pół na pół. Jednak tęskni się za naszą kochana Polska i znajomymi. Kiedyś nastąpi ten czas, jak wrócę na stałe.

T: Również Ci tego życzę i oby powrót do kraju był tym najszczęśliwszym dniem! Powiedz, jak długo przebywasz już poza granicami naszego kraju oraz co skłoniło Cię do podjęcia takiej decyzji?
P: W Niemczech :ger: jestem, można powiedzieć, od około 15 roku życia. Co mnie skłoniło - niskie zarobki to był główny powód.

T: Wielu ludzi niestety ucieka z naszego kraju przez zbyt niskie zarobki, a często później nie wraca bądź nie potrafi odnaleźć się w takim życiu po powrocie i wracają ciągle na nowo. Gdybyś mógł zmienić 3 rzeczy w państwie Polskim, co by to było?
P: Zlikwidować PiS, zalegalizować miękkie narkotyki, darmowy kebab i 2 żubry :stadozubra: raz w tygodniu.

T: To ostatnie podoba mi się chyba najbardziej. Piwka nigdy za wiele, a polak nie wielbłąd, pić musi! Przejdźmy może do jeszcze pozytywniejszych aspektów - gdybyś tylko miał taką możliwość, jakie miejsce na Ziemii chciałbyś zwiedzić i dlaczego akurat to?
P: Mam wiele marzeń, ale jedno najbardziej Hiszpania lazurowe morze. O to jest sztos a później jakieś piramidy to mnie ciekawi.

T: Czyste piękno i rozkosz zobaczyć to miejsce. Zatrzymując się nieco dłużej w tej bajecznej sferze - jakie masz marzenia?
P: Powiem tylko jedno z marzeń, bo mam wiele. Zagrać w głównej roli w filmie lub scenie z Bogusławem Lindą.

Bogusław Linda – Movies, Bio and Lists on MUBI
T: Rzadko spotykane marzenie, jednak na pewno realne. Życzę oczywiście, by się spełniło! Jacek, czym tak właściwie się interesujesz?
P: Interesuje się Polska kinematografia i sztukami walki. Nic wielkiego.

T: Nie powiedziałabym, że nic wielkiego - zainteresowanie na pewno warte pociągnięcia tematu dalej. Skąd wzięła się u Ciebie ta pasja?
P: Od dziecka lubię polskie filmy, jak i sztuki walki. Nie wiem, skąd są te pasję u mnie, ale mnie kręcą.

T: Czasami niektóre pasje maną swoje głębsze historie, ale skoro u Ciebie było to naturalne, to idziemy dalej. Co zazwyczaj robisz w wolnym czasie?
P: W wolnym czasie zazwyczaj zajmuje się naprawą laptopów i oglądaniem seriali. Taka monotonia, ale co robić.

T: Pytanie dalej brzmi - czy są to własne laptopy, czy może jakaś praca dodatkowa?
P: Taka mała praca dodatkowa w wolnym czasie. Naprawiam w domu, ciężkie czasy jakoś sobie trzeba radzić.

T: Nabyte umiejętności zawsze można przeobrazić w dobre zarobki, fajnie, że i Tobie się to udaje! Może chciałbyś zatem zdradzić jakie wobec tego udało Ci się uzyskać wykształcenie przez te wszystkie lata?
P: Z zawodu jestem kucharzem:gesslerowa: . Łapało się każdego rodzaju prac. Można powiedzieć, że ze mnie jest taka złota rączka. Nigdy nie wiemy, co w życiu nam się przyda.

T: Jak to mówią „przez żołądek do serca” - oby kiedyś jakiejś samicy udało się pokochać tę zaletę tak samo jak wiele innych, które tutaj wyłaniamy z każdym etapem. Masz jakieś popisowe danie, którym mógłbyś zaimponować np. dziewczynie na pierwszej randce? :hamPreggies:
P: Danie popisowe hmm. Szczerzę to nie wiem, gotuje prosto. To zależy, co dziewczyna lubi. Pierw trzeba wybadać, a potem coś się zrobi.

T: Jacek wie jak skraść serce kobiety! Najpierw badu badu, a dopiero później przechodzimy do rzeczy. A jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
P: Jedna z moich ulubionych potraw, jest lasagne bolognese. Mmm palce lizać.

T: Mniam, aż w brzuszku zaburczało! Przywiązujesz dużą wagę do tego, co spożywasz i starannie dobierasz produkty czy posiłki, czy raczej jest Ci to obojętne, co zjesz?
P: Zupełnie jest mi to obojętne. Planuje to zmienić. Trzeba się wziąć za siebie.

T: Nowy rok, nowy Pukawka! Masz może jeszcze jakieś postanowienia noworoczne?
P: Pewnie, że mam postanowiłem sobie być bardziej oszczędny, i schudnąć.

T: Bardzo dobre postanowienia - jedno łączy się z drugim. Ograniczając jedzenie łatwo oszczędzić. Powiedz zatem w jaki sposób spędziłeś ten ostatni dzień w roku?
P: Ten ostatni dzień w roku, pomagałem kuzynowi sprzedawać fajerwerki. Później pojechaliśmy na wieś, kulturalnie się napić.

T: Oczywiście tylko z kulturą. Masz może swój ulubiony serial lub film? Zechciałbyś zdradzić tytuł?
P: Moim ulubionym serialem jest stary serial "Gwiezdne wrota" a film to "Chłopaki nie płaczą".

T: Polski klasyk zawsze jest dobrze oglądany! Przejdźmy może teraz nieco do tematów związanych z siecią - jak tutaj w ogóle trafiłeś?
P: Trafiłem tutaj zupełnie przypadkiem i tak zostałem.

T: Czasami przypadkowe wizyty bywają tymi trafionymi na bardzo długo. Jak długo już tutaj z nami jesteś?
P: Oficjalnie jestem tutaj od 23 listopada 2020 r., ale grywało się wcześniej.

T: Całkiem spory staż, którym można się śmiało pochwalić. Od początku można było obserwować, że Twoim najczęściej grywanym serwerem była Arena 1v1. Dlaczego akurat ten serwer?
P: Szczerzę sam nie wiem. Dobra atmosfera i wiele fajnych ludzi można poznać. Ja jak już się gdzieś przyzwyczajam, to zapuszczam korzenie. Nie lubię skakać z kwiatka na kwiatka.

T: Odpowiednie podejście i obyś został z nami do samego końca! Po jakim czasie udało Ci się uzyskać tytuł opiekuna serwera? Co jest najtrudniejsze w pełnieniu tej funkcji?
P: O jeju tak dawno to było. Funkcje opiekuna objąłem mniej więcej po roku. W tej posadzie nic nie ma trudnego. Trzeba tylko dbać o porządek.

T: Porządek przede wszystkim, bo w chaosie łatwo się pogubić. Z jakimi osobami z serwera masz najlepszy kontakt? A może udało Ci się poznać niektóre osoby już osobiście?
P: Jestem bardzo kontaktowy, jak już wyżej wspominałem. Nie będę wymieniał, osób pojedynczo, każdy jest spoko. Tak udało mi się spotkać z jedną osobą. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy.

T: Często ze zwykłych gierek można zawrzeć świetne znajomości na długie lata. Oby Twoja znajomość również trwała i trwała! Jak oceniasz swój skill w csiku? Łatwo Cię pokonać, czy raczej gracz na bardzo dobrym poziomie i wszyscy trzęsą się ze strachu przed grą przeciwko wielkiej Pukawie?
P: Haha bez przesady, aczkolwiek ciężko mnie zabić. Każdy ma swój lepszy lub gorszy dzień. Miałem, przerwy miesiąc więc trzeba poćwiczyć.

T: Skill musi być! Zdradzisz na swoją aktualną rangę?
P: Kiedyś grałem turniejowe, ale przestałem. Co wchodziłem to tylko zdenerwowanie. Więc obecnie jestem bez rangi i gram tylko na serwerach społecznościowych.

T: Może taka droga jest lepsza, szkoda rozbitego biurka, czy innych elementów nieożywionych, jak to często bywa wśród nerwusków świata gier. Jak wiadomo, serwer, na którym sprawujesz rolę opiekuna, znajduje się w topowej pozycji. Co powiesz na temat aktualnej sytuacji arenki?
P: Tak arenka znajduje się w topowej pozycji. Trzymam dobry kontakt z graczami. Jest miło, że mogę się opiekować takim serwerem. Wszystko jest zależne od graczy. Gdyby nie oni nie byłoby serwera. Ludzie zostają, chętnie jak jest fajna atmosfera I administracja.

T: Oby wszystko wciąż utrzymywało się na jak najwyższy poziomie, a główną pieczę, którą sprawuje @ Karcok , trzymał zawszę w ryzach. Jak radzisz sobie z obelgami ze stront graczy, o ile takowe się zdarzają? Jesteś całkowicie obojętny czy raczej masz jakiś złoty środek na to?
P: Zawsze próbuje uspokoić gracza i dojść do porozumienia. Jeżeli ktoś mnie dalej lekceważy, to ja zachowuję się tak samo w stosunku do niego.

T: Spokój najważniejszy i tylko on nas uratuje w chwilach kryzysu. Może masz zatem jakieś zabawne historie związane ze światem cs’a?
P: Trochę przez ten czas było. Większość już nie pamiętam. Dosyć nie tak dawno była fajna akcja na arenie. Z @ Karcok iem i resztą graczy zrobiliśmy mszę świętą na serwerze. Ile my żeśmy się uśmiali. :cry:

T: Sam pomysł i fakt brzmi świetnie! Na pewno była przy tym kupa dobrej zabawy i śmiechu. Z kim zatem z forum chciałbyś się spotkać i walnąć niejednego browarka?
P: Na browarku się zaczyna, wiadomo. Jest sporo osób, z którymi bym wypił. Niestety duża część osób jest niepełnoletnia. Jeżeli już bym chciał się napić to z @ Karcok  i @ visca . Później się zobaczy do nich mam najbliżej.

T: Oby niemiecki alkohol wchodził równie dobrze, a takie spotkania odbywały się jak najczęściej! Co sądzisz o całokształcie katujemy? Jakie było Twoje pierwsze wrażenie po dołączeniu na sieć?

P: Moje pierwsze wrażenie to przyjemny styl forum. Z czasem polubiłem i zostałem.

T: Cieszymy się i my! Czy jest ktoś, komu chciałbyś w jakiś szczególny sposób właśnie teraz podziękować?
P: Szczególnej osoby nie ma, której bym mógł podziękować. Traktuje wszystkich równo. Dlatego dziękuję wam wszystkim.

T: A my wszyscy dziękujemy Tobie! Jest jeszcze jakieś stanowisko, na którym chciałbyś spróbować swoich sił?
P: Super również dziękuję wam wszystkim. Tak będę próbował, pnąc się wyżej. Czas przyniesie i pokaże, trzeba się wykazać.

T: Czuję tutaj atak na stanowisko Moderatora. Oby się udało i obyśmy mogli zobaczyć Cię kiedyś jeszcze w lepszych barwach. Powoli będziemy kończyć naszą długą i męczącą wędrówkę. Na koniec przygody powiedz nam proszę, czym według Ciebie katujemy wyróżnia się na tle innych for?
P: Może kiedyś na chwile obecna skupiam się na tym, co mam. Katujemy, wyróżnia się tym, że mamy @ Karcok `a, który siedzi praktycznie 24/7 i cały czas coś udoskonala. Mamy piękne czytelne forum i wiele fajnych ludzi.

T: Oczywiście zgodzę się z Tobą w 100%. Oby katujemy pozostało jak najdłużej w tak świetnej kondycji, jak znajduje się aktualnie. Na tym zakończymy nasz wywiad. Chcesz na koniec kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie?
P: Pozdrawiam was wszystkich i dużo zdrówka. Nie zmieniajcie, się bądźcie dalej sobą. Dziękuję bardzo za wywiad, troszkę nam on zajął myślę, że spodoba się czytelnikom. Katy zawsze razem elo.

T: Dziękuję również i elo mordeczko!

The Simpsons Reaction GIF

• Uwielbiam 10
Opublikowano

Bardzo dobry wywiad, zostały poruszane dość sympatyczne tematy, praca nie jest za krótka.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ładny wywiadzik aż się wczytałem dosyć długo.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nic dodać, nic ująć - wywiad zawsze na wysokimi poziomie! Nieco zgłodniałem czytając wywiad, liczę na dobry obiad od kucharza. ^^ 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.