Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym jaki otrzymałam była lalka, która mówiła, płakała itd. + do tego odlotowy różowy wózek (miałam wtedy 6/7 lat).

Z kolei najgorszy prezent, to chyba taki, który pokazuje, że ktoś Cię totalnie nie zna, np. ja jako siatkarka dostałabym rękawice piłkarskie - no słabo trochę.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Skrobaczke do szyb to jest najgorszy, a najlepszy to Smart Watch Huawei GT2 Pro

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Najgorszy zestaw Adidasa z Auchana

A najlepszy jaki dostałem to auto na święta po zdaniu prawka :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najlepszy  jaki dostałem to model samolotu do sklejania.

A najgorszy jaki można komuś dać - to zwierzę. Bardzo często okazuje się, iż albo od samego początku, albo po jakimś czasie "prezent" ten nie podoba się obdarowanemu, a przecież nie jest to przedmiot, który można wyrzucić do kosza, kiedy się znudzi.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Cieszę się ze wszystkiego, więc nie miałem najgorszego. 

Najgorszy prezent - tak jak @ Łasiczka , dać zwierzaka to trzeba mieć mózg wielkości pestki.

Najlepszy to chyba spełnione marzenie. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Najlepszy prezent jaki dostałem w dzieciństwie to był zegarek Ben 10 :default_cool:

Najgorszy prezent to są chyba skarpetki świąteczne, ale ja tam nie wiem  - podobnie jak kolega wyżej ciesze się ze wszystkiego. 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem czy najlepszy, ale dla mnie najbardziej użyteczny to był dysk 2tb lub zapalniczka benzynowa. Ogólnie jak dla mnie nie ma złych prezentów, jestem osobą, która zawsze cieszy się z najmniejszych pierdół, więc może tak też tego nie odczuwam. Jakbym już miała coś wytypować, to tak jak panowie wyżej - zwierzę, bo nie jest zabawką, którą ktoś odłoży w kąt, trzeba odpowiednio się nim zaopiekować. 

Spoiler

IMG_20211224_151925.jpg

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Także cieszyłem się z tego co miałem :D

• Zasłużony
Opublikowano

Najlepszy prezencik to były słuchawki, lubię posłuchać sobie głośno muzyki. Zastanawiając się czy są najgorsze prezenty? W tych czasach jest dużo rzeczy, więc zapewne tak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.