Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

assassa.png.1a7e0c4259301ccc17969f2a9b246043.png.54922f73a2f53cf6cfaa4ce64f1bddb7.png.a581ff420fa868ff24228137e00c0324.png.21cc82cb906c0197003e2df129591e91.png.ff995b92bff9aaea6daa4c5ba8308d6e.png

Dzień 20 kalendarza adwentowego, coraz większymi krokami zbliżamy się do końca!

Pytanie: Jak spędzasz zazwyczaj święta Bożego Narodzenia?

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 7
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Spędzam je w gronie najbliższych. Święta to dla mnie czas radości. Razem ubieramy choinkę, dzielimy się opłatkiem, przekazujemy sobie małe prezenty a w między czasie grają kolędy. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Z rodzinką konsumując bardzo dobre jedzonko

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Z rana - tradycyjnie nerwy, bo wszystko jest robione na ostatni moment, wieczorem - siadamy w rodzinnym gronie do stołu, opłatek, jedzonko, na koniec opcjonalnie prezenty, w nocy - po 23 na "pasterkę" :dk:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Pełną rodziną przy stole i przygotowane na nim potrawy, na koniec oczywiście prezenty. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

W moim przypadku od paru lat w bidulu Ale tam raczej to żadne  święta więc zaraz po życzeniach wolałem posiedzieć w pokoju i pograć. Lecz w tym roku spędzę je w gronie najbliższych mi osób :vache:

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Z chłopem i bobasem😅♥️ Od rana zaczynają się przygotowywania wszystkiego na wieczór, potem dokończenie ogarniania stołu, siadamy do stołu i  jemy, potem może jakiś film oglądniemy sobie ♥️

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano

W tym roku będą nieco wyjątkowe dla mnie święta, bo zamierzam spędzić je z najbliższymi w 100%. Wcześniej to miałem lekceważące podejście, zjeść tylko przy stole i iść sobie do domu. No a teraz, na wigilię wpadam do Rodziców, więc wiadomo, że jakieś prezenty będzie trzeba kupić i na resztę dni świąt jadę do Kochanej Babci! ;3 Zazwyczaj po Wigilii obejrzymy Kevina, to już tradycja za małolata. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Z rodziną w domu. Wigilia wiadomo dzielenie się opłatkiem, dawanie sobie prezentów, w między czasie grają kolędy a po wigilii trzeba obejrzeć Kevina. Reszta Świąt też z rodziną.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 6
  • Inwestor
Opublikowano

Oczywiście z Rodziną ubieramy choinkę , przygotowujemy potrawy, w rodzinnym gronie dzielimy się opłatkiem a na koniec wiadomo prezenty :peepolove:

• Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.