Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę do was z pomysłem do redakcji.

Mianowicie mam na myśli Challenge, na czym to ma polegać?

1 osoba nominuje 2 do Challengu, np zrób 5 hs w 2 rundach, osoba ma na to 24h badz 48, to już zależy od was, jak zrobi challeng to wstawia dowód i nominuje kolejna, oczywiście nie można nominować osoby która cię nominowała, challenge mogą być różnego rodzaju w miarę zdrowego rozsądku, bardzo ciekawa zabawa moim zdaniem może to zwiększyć aktywność użytkowników.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Ciekawy pomysł i unikalny. Myślę, że to zachęci ludzi do challengu i będzie ciekawie :pepelove:. Jestem za propozycją.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Bardzo ciekawa propozycja, zupełnie coś nowego, ale jeszcze inni muszą dać poparcie w tym wariacie. 

Osobiście jestem i może to wypali u nas. 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Były 2 takie wydarzenia na forum > 

Była to świetna zabawa i przede wszystkim można było jeszcze lepiej się poznać. 
Dodanie tego na stałe w redakcji - prędzej czy później nominacje by się skończyły i straciłoby to zainteresowanie. 
Organizacja wydarzeni raz w roku - dużo lepsza opcja.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Ciekawy pomysł! 

Jestem za i uważam, że to powinno się cały czas ciągnąć, niż żeby zrobić to w formacie raz do roku.

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Ta zabawa już chyba 2x u nas na forum gościła.

Na pewno nie jest to zła sprawa, lecz nie w momencie kiedy mamy event za eventami, na początku nowego roku, bądź na przełomie Stycznia/Lutego, można coś więcej na ten temat pomyśleć.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.