Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
graca.

Odwołanie od bana - graca. zbanowany przez mY shoT 4 yoU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: graca. 

Nick admina banującego: @ mY shoT 4 yoU

Data/Mapa:  Dokładana godzina nadania kary to 1:27 

SteamID: STEAM_0:0:11101

Serwer (mod): Arena 1vs1                               

Opis sytuacji: Cała akcja zaczęła się o godzinie 1:09, kiedy to mój znajomy z serwera dostał mute, który tym razem był słuszny, ponieważ wyzywał się z inną osobą, jednakże tamta osoba nie powinna odzywać się poprzez czat głosowy, dlatego że nie przeszła jeszcze mutacji ani nie miała ukończonych 16 lat. (nie wiem czy nawet 14 miała). Wtedy zacząłem kłócić się z administratorem @ mY shoT 4 yoU  ,że dlaczego jego kolega beiz nie dostanie mute za brak mutacji, a mój znajomy kilka godzin temu dostał no, więc powinien być sprawiedliwy i też go wymutować. Wtedy admin powiedział mi, że to on sobie będzie decydował kogo on mutuje, a kogo nie.  Potem już ja dostałem mute za to, że odezwałem się do jego kolegi w sposób niekulturalny, a mianowicie na jego słowo ''co'' odpowiedziałem ''gó*no'' i za to dostałem mute na 1000 minut powód kultura, gdzie wystarczy wejść na serwer i posłuchać przez jakiś czas jak gracze odzywają się do siebie nawet, kiedy na serwerze jest admin i nie ponoszą za to konsekwencji. Następnie dostałem zakneblowanie na kolejne 1000 minut za napisanie na chacie ''JB ku*we'' za co przyznaje, że jest to obraźliwe i kara nadana jest słuszna, jednakże później zmieniłem sobie nick na ''myshot gruby zj*b'' no i po krótkiej chwili, kiedy ów administrator zauważył mój nick i dostałem perm bana (ss na dole), ale później ban został skrócony na 14 dni z powodem admin disrespect. W dalszym ciągu uważam, że na samym początku powinienem dostać ostrzeżenie o zmienie nicku albo chociaż kicka, a nie od razu bana na 14 dni, który jest bardzo przesadzony, ponieważ w taryfikatorze jasno piszę, że 4. Obraza administratora - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 2 godzin do 3 dni.

Taryfikator #CS:GO MULTI ARENA 1vs1

*Jeżeli administrator uzna przewinienie za szczególnie nieodpowiednie ma prawo nagiąć taryfikator.  - wydaje mi się, że obraza słowna administratora jest bardziej nieodpowiednim zachowaniem, niż obraźliwy nick (rozumiem jeszcze jakbym dostał ostrzeżenie, bądź kicka i dalej nie zastosował bym się do tego, a nie dostałem nic) 

*BANY ZA OBRAŻANIE/WYZYWANIE/BRAK KULTURY SĄ STOSOWANE TYLKO WTEDY, KIEDY GRACZ UŻYJE SZCZEGÓLNIE OSTRYCH SŁÓW.  -  słowo gruby lub zj*b są według administratora słowami ostrymi? Rozumiem jeżeli przykładowo w nicku życzyłbym mu śmierci bądź wyzywał go od ku*ew itp, wtedy ban byłby bardziej słuszny.

* Jeżeli gracz odwołuje się od kary nadanej poza taryfikatorem, właściciel lub opiekun  podejmują decyzję, co do słuszności kary. - @ Karcok  @ PanPukawka

Regulamin Serwera CS:GO

Multi Arena 1vs1

8. Mikrofon dostępny po mutacji głosu bądź za zgodą Admina. - Jak najbardziej gracz dostał zgodę od admina, jednakże złamał punkt 5 i 13 prowokując na przykład po zabójstwie aby ktoś poćwiczył bądź używając słowa ''ez''. 

11. Zakaz używania nicków wulgarnych, rasistowskich, obrażających osoby trzecie oraz nicki reklamujące. - Oczywiście również i ja złamałem ten punkt regulaminu zmieniając nick na obraźliwy, jednakże według mnie nie zasłużyłem sobie na bana na 14 dni, a przykładowo na ostrzeżenie o zmianie nicku bądź kicka.

image.thumb.png.7712e11921114a99cd5ded427484530c.png

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Premium
Opublikowano

Po pierwsze moge pozwolić używać czatu głosowego jeśli osoba nie ma mutacji, no własnie i po co sie kłócisz z administratorem jak masz jakieś skargi to jest na forum taka zakładka i nie dostałeś muta za słowo gł*no  nie była to pierwsza mapa jak i sytuacja tak dostałeś gaga za wyzywanie beiz'a owszem dostałeś bana za brak szacunku do administratora i tak jak napisałem wyżej nie jest to pierwsza sytułacja kiedy sie nie stosujesz do regulaminu pozdrawiam 

link do demka: https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20211212-005533-1261099554-am_arena_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________128TR__ws__knife__gloves__1shot1kill.pl.dem.zip

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Obejrzałem bardzo dokładnie demko admin, zachował się regulaminowo. Zostałeś już nie raz ukarany za prowokowanie i obrażanie. Na naszym serwerze to nie przejdzie 5 dni, które Ci nadałem dalej, Cię tego nie nauczyło. Będziesz miał całe dwa tygodnie, żeby przemyśleć sprawę a każde kolejne takie zachowanie będzie nagradzane większą karą. Proszę @ UNBAN™ [CS:GO]o nadanie graczowi bana na okres 2 tygodni.

Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.