Rudzia Posted November 16, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 16, 2021 Witam Dziś będziecie mogli przeczytać opinię o naszym Opiekunie, a jest to nikt inny jak @ PanPukawka Sprawdźcie sami, co użytkownicy sądzą na jego temat! 1. Co sądzisz o @ PanPukawka ? Użytkownik nr 1 Super chłopak fajnie gada. Użytkownik nr 2 Dobra mordzia, fajnie się kiedyś nam gadało na TS. Użytkownik nr 3 Pukawka, dobry ziomek, do picia, do palenia :D Użytkownik nr 4 Jacuś to mega zajebisty, zabawny, kochany ziomeczek. Nie da się z nim nudzić! Można pograć, pośmiać się, pogadać na kamerkach, zagrac zajebiste mmy i porozmawiać. Użytkownik nr 5 Dobry chłopak, pomocny, pracowity. Użytkownik nr 6 Bardzo w porządku osoba, da się z nią na luzie pogadam i razem pośmiać Użytkownik nr 7 Pukawka wydaje się być osobą, która nie szuka żadnych konfliktów na sieci. Wszystko stara się załatwić pokojowo, a powierzone zadanie wykonuje solidnie i na czas. Użytkownik nr 8 Pozytywny świr, takich ze świecą szukać. Wnosi w naszą sieć całkowicie coś innego. Użytkownik nr 9 Dobra mordka. Użytkownik nr 10 Miła, śmieszna, pracowita osoba. 2. Czy jest coś co mógłby poprawić? Użytkownik nr 1 Chyba nie. Za mało się znamy, żebym mógł wypowiedzieć się na ten temat, bo tak naprawdę nic takiego jeszcze mnie nie trafiło. Użytkownik nr 2 Częściej wbijać do nas na kanał, bo swoim poczuciem humoru zabija innych. Użytkownik nr 3 Nic nie trzeba zmieniać wystarczy, że ma bardzo duże poczucie humoru Użytkownik nr 4 Jakoś mega dobrze nie znam, więc wydaje mi się że nie. Użytkownik nr 5 Raczej nie (XD) Użytkownik nr 6 Niech się nie zmienia! Użytkownik nr 7 Myślę, że taki jaki jest, na tyle co dał się poznać to nie musi nic poprawiać. Użytkownik nr 8 Wydaje mi się, że nie. Użytkownik nr 9 On wie co mógłby poprawić (freestyle i ta jego sytuacja) Użytkownik nr 10 Tak, na pewno obraz tego ile pije xD 3. Co chcesz mu anonimowo przekazać? Użytkownik nr 1 Świetnie sobie radzisz wykonując aktualnie obowiązki, oby tak dalej! Użytkownik nr 2 Że jest mały ulanym salcesonem. Użytkownik nr 3 Spotkamy się kiedyś na granicy Użytkownik nr 4 Nadal czekam na to spotkanko na piwko. Użytkownik nr 5 Idziemy na flachę? Użytkownik nr 6 Kiedy pijemy? Użytkownik nr 7 Kiedy na piwo idziemy? Użytkownik nr 8 KOŚ TRAWNIK BRACIE. Użytkownik nr 9 Kiedy wspólny koncert Celi nr 3? Użytkownik nr 10 To kiedy to piwko? :D Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 17, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 17, 2021 Znakomita robota! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 17, 2021 Donor Share Posted November 17, 2021 Same milutkie opinie, co żeś zrobił @ PanPukawka . Leci plusik! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinderówka. Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 17, 2021 Sponsor Share Posted November 17, 2021 Jak zwykle redakcja piękna praca! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted November 17, 2021 Sponsor V.I.P Share Posted November 17, 2021 Dziękuje, jest mi niezmiernie miło. Słowa tego nie mogą wyrazić wiec, trzeba się napić i zapalić. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts