Asuna Posted November 12, 2021 Donor Woman Share Posted November 12, 2021 Nie wiem nawet od czego zacząć. Może od podziękowań! Dziękuję każdemu użytkownikowi tego forum za ciepłe przyjęcie mnie. Wyższej administracji za to, że stawała za mną, gdy trzeba było. Za bycie wyrozumiałym każdego dnia. Wasza życzliwość i pomoc jest nieoceniona. Dodawanie tematów, pomoc w redakcji była tu czystą przyjemnością. Wybaczcie, że Was opuszczam, ale niestety, będąc szczerą - nie czuję zbyt wielkiego przywiązania. Może kwestia tego, że trzymam się na dystans od Was, od pewnej sytuacji, ale zwyczajnie nie widzę siebie tu na ten moment. Myślałam nad odejściem już jakiś czas, gdyż zaczynało mi brakować czasu, a nawet i chęci. Jedyne co mnie tu trzymało, to jedna osoba, za co bardzo jej dziękuję. Z całego serducha. Teraz chęci nabrałam, jednak do czegoś więcej. Do rozwijania się trochę na wyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie znienawidzicie mnie! Będę do Was zaglądać. Trzymajcie się! 1 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted November 12, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 12, 2021 O to nieźle. Szkoda. Trzymaj się, zaglądaj do nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted November 12, 2021 Donor Share Posted November 12, 2021 Dzięki za wszystko. Powodzenia i 3maj się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Może nie było między nami dobrej atmosfery, ale to wielka szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że do nas wrócisz, ewentualnie będziesz zaglądać! Trzymaj się i powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 12, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 12, 2021 Liczyłam, na to, że może jakieś podanie na moderatora zobaczę, a tu takie niedobre rzeczy się wydarzyły Nie trzeba być przywiązanym do ludzi i mieć znakomity kontakt z wszystkimi. Można być zdystansowanym, a jednocześnie przywiązanym do samego forum, które także w pewnym stopniu tworzyłaś, chociażby przez pomoc w redakcji. Decyzja na pewno przemyślana, ale i tak mamy nadzieję, że tu powrócisz. Powodzenia dalej! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Marcinek_ Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Trzymaj się! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Posted November 12, 2021 V.I.P Share Posted November 12, 2021 Nała 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 12, 2021 Sponsor Share Posted November 12, 2021 Trzymaj się moja droga! Jesteśmy w kontakcie i zapraszamy serdecznie do nas! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 12, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 12, 2021 Dzięki za wszelką pomoc na forum. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś zagrać parę razy w csa. Na tę chwilę pozostało mi czekać na szybki powrót, trzymaj się! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennnsiak Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Żegnaj :( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted November 13, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 13, 2021 Cóż, to Twoja decyzja. Dziękuję za współpracę w redakcji! Wpadnij kiedyś na jakiś meczyk w lolu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 27, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts