Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nie wiem nawet od czego zacząć. Może od podziękowań!

Dziękuję każdemu użytkownikowi tego forum za ciepłe przyjęcie mnie. Wyższej administracji za to, że stawała za mną, gdy trzeba było. Za bycie wyrozumiałym każdego dnia. Wasza życzliwość i pomoc jest nieoceniona. Dodawanie tematów, pomoc w redakcji była tu czystą przyjemnością.

Wybaczcie, że Was opuszczam, ale niestety, będąc szczerą - nie czuję zbyt wielkiego przywiązania. Może kwestia tego, że trzymam się na dystans od Was, od pewnej sytuacji, ale zwyczajnie nie widzę siebie tu na ten moment. Myślałam nad odejściem już jakiś czas, gdyż zaczynało mi brakować czasu, a nawet i chęci.

Jedyne co mnie tu trzymało, to jedna osoba, za co bardzo jej dziękuję. Z całego serducha. Teraz chęci nabrałam, jednak do czegoś więcej. Do rozwijania się trochę na wyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie znienawidzicie mnie!

Będę do Was zaglądać. Trzymajcie się! :peepoPat:

• Dzięki 1
  • Wow 3
  • Przykro mi 11
Opublikowano

Może nie było między nami dobrej atmosfery, ale to wielka szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że do nas wrócisz, ewentualnie będziesz zaglądać!
Trzymaj się i powodzenia!

• Legenda
Opublikowano

Liczyłam, na to, że może jakieś podanie na moderatora zobaczę, a tu takie niedobre rzeczy się wydarzyły :feelssadmann:

Nie trzeba być przywiązanym do ludzi i mieć znakomity kontakt z wszystkimi. Można być zdystansowanym, a jednocześnie przywiązanym do samego forum, które także w pewnym stopniu tworzyłaś, chociażby przez pomoc w redakcji. Decyzja na pewno przemyślana, ale i tak mamy nadzieję, że tu powrócisz. Powodzenia dalej! 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dzięki za wszelką pomoc na forum. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś zagrać parę razy w csa. Na tę chwilę pozostało mi czekać na szybki powrót, trzymaj się! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.