Jump to content
Asuna

Cieść

Recommended Posts

Nie wiem nawet od czego zacząć. Może od podziękowań!

Dziękuję każdemu użytkownikowi tego forum za ciepłe przyjęcie mnie. Wyższej administracji za to, że stawała za mną, gdy trzeba było. Za bycie wyrozumiałym każdego dnia. Wasza życzliwość i pomoc jest nieoceniona. Dodawanie tematów, pomoc w redakcji była tu czystą przyjemnością.

Wybaczcie, że Was opuszczam, ale niestety, będąc szczerą - nie czuję zbyt wielkiego przywiązania. Może kwestia tego, że trzymam się na dystans od Was, od pewnej sytuacji, ale zwyczajnie nie widzę siebie tu na ten moment. Myślałam nad odejściem już jakiś czas, gdyż zaczynało mi brakować czasu, a nawet i chęci.

Jedyne co mnie tu trzymało, to jedna osoba, za co bardzo jej dziękuję. Z całego serducha. Teraz chęci nabrałam, jednak do czegoś więcej. Do rozwijania się trochę na wyższym poziomie. Mam nadzieję, że nie znienawidzicie mnie!

Będę do Was zaglądać. Trzymajcie się! :peepoPat:

• Thanks 1
  • Wow 3
  • Sad 11

Może nie było między nami dobrej atmosfery, ale to wielka szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że do nas wrócisz, ewentualnie będziesz zaglądać!
Trzymaj się i powodzenia!

Liczyłam, na to, że może jakieś podanie na moderatora zobaczę, a tu takie niedobre rzeczy się wydarzyły :feelssadmann:

Nie trzeba być przywiązanym do ludzi i mieć znakomity kontakt z wszystkimi. Można być zdystansowanym, a jednocześnie przywiązanym do samego forum, które także w pewnym stopniu tworzyłaś, chociażby przez pomoc w redakcji. Decyzja na pewno przemyślana, ale i tak mamy nadzieję, że tu powrócisz. Powodzenia dalej! 

• Like 2
  • I love it 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.