Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: kajoj

Co wprowadzić?: Prawie każdy z nas grał w CS 1.6, w którym bardzo popularne były dźwięki killstreaków. Np: kiedy zostajesz sam z drużyny była przygrywka THE ONE AND ONLY, Robisz 5 zabójstw i słyszysz w słuchawkach MONSTER KILL (jest ich dużo wiecej zaczynajac od FIRST BLOOD) i z każda ilością zabójstw dochodzimy bodajże do 10 czy 11 zależne było od serwera kiedy jest GODLIKE. Niesamowite wspomnienia dla starych wyjadaczy, cos nowego i ciekawego dla każdego na serwerze. 

wklejam link z yt, w celu uzmysłowienia o co mi chodzi, bo słowami mogłem to złe okreslic. 
https://youtu.be/FvqydJ-UKmA

edit: oczywiscie z możliwością wyłączenia. 

pozdrawiam, kajoj

Edytowane przez kajoj17
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jak najbardziej przypomną się stare czasy cs 1.6.

I będzie to urozmaicenie gry dla graczy.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Mnie to szczerze zwisa, ale jak wprowadzicie to koniecznie z opcją wyłączenia tego. Grałem na jednym z takich serwerów po 2 rundach wyszedłem...

@Edit

@ Bioły tu byś sie zdziwił, takie pluginy są wgrywane na serwery bez opcji wyłączenia, np. dźwięk do wybuchu bomby. Jest to praktykowane na dużej liczbie serwerów. Dlatego zaznaczam tę opcję. 

Opublikowano

Jako bajer który można dowolnie wyłączyć i włączyć byłoby w porządku, na pewno są osoby które korzystałyby z tego choćby dla nostalgii ze starego csa

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem czy jest sens dodatkowo obciążać serwer. Niby fajne, ale przeszkadzałoby to w np. podawaniu infa. Można dodać i sprawdzić, czy gracze będą narzekać, chociaż jestem w 90% pewny, że Karcok to odrzuci. 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Fajny pomysł jestem za! :D 
Brzmi fajnie, a co na to inni oraz Opiekunowie :D?

• Donator
Opublikowano

Pomysł ciekawy to fakt. 
Teraz słyszę w uszach Multi Kill, Rampage.
Ale jak bardzo to obciąży serwer przy 30 graczach?
Wiadomo musiałaby być opcja on/off i zmniejszenie głośności. Ja sam preferuję wyłączone round sound.

• Legenda
Opublikowano

To nie jest serwer 1.6 tylko w 100% CS:GO

Rozumiem, że ktoś może chcieć wrócić do starych czasów, ale ten serwer słynie z tego, że jest minimalistyczny.

Mi odgłosy jak Rampage itd. kojarzą się tylko i wyłącznie z Zombie modem jakimś i totalnym syfem rozgrywanym na serwerze.

Nie pasuje to do koncepcji tak poukładanego serwera jak OM2.

Dźwięki te nie zostaną wprowadzone nawet w formie "Włącz/Wyłącz"

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.