Rudzia Posted November 6, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 6, 2021 Czy Robert Lewandowski zdobędzie Złotą Piłkę? 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Moim skromnym zdaniem powinien zdobyć tą prestiżową nagrodę za zeszły jak i ten rok. Ale to jest France Football i to może być różnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 6, 2021 Sponsor Share Posted November 6, 2021 Lewandowski powinien oczywiście i nie gra tutaj patriotyzm, tylko sama forma zawodnika i jego osiągnięcia. Messi owszem może i zdobył Copa America, lecz nie jest nawet mistrzem swojego kraju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted November 6, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 6, 2021 Nie wiem. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 6, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 6, 2021 Tego to nawet nastarsi górale nie wiedzą 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magik22 Posted November 6, 2021 V.I.P Share Posted November 6, 2021 Czy zdobędzie tego nie wiem, Ale zdanie moje jest proste że zasługuje na tą nagrodę bez dwóch zdań 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 6, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 6, 2021 Kto? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted November 6, 2021 Investor V.I.P Share Posted November 6, 2021 Jak najbardziej, jeszcze jak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedzik Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Powiem tak. Jakby ten plebiscyt był uczciwy, bez żadnego patrzenia na medialność, popularność danego zawodnika to Lewandowski jak najbardziej powinien tą złotą piłkę dostać, bo po prostu od 2 lat jest półkę wyżej niż Ronaldo/Messi. Wiele osób zarzuca Lewemu (typowe polaczki) że gra w Bayernie który co roku zdobywa mistrzostwo i Puchar Niemiec (chociaż rzadziej) i gra na ogórków, a teraz popatrzcie na Messiego, który przeszedł do Ligue, która jest jak dla mnie 2 półki niżej od La Ligi, a półke niżej od Bundesligi i chłop nie może strzelić bramki i asystować! Mało tego, oglądnę sobie czasem mecze PSG (bo obstawiam mecze i czasem trzeba jak już się inne mecze skończą) to Messi jest mało produktywny, najlepszym przykładem jest tego ostatni mezc jak chłop stoi w miejscu przez minutę przed "16" i czeka co zrobią partnerzy xD Dlatego tu jest kolejny argument dla Lewego, bo on chcę być cały czas pod grą tak jak Karim w Realu, wychodzi pod środek boiska, poda, przedrybluje i zaraz jest już w polu karnym. Lewandowski osiągnął niewiarygodny poziom, w Lidze mistrzów znowu w tym sezonie będzie walczył o króla strzelców i mam nadzieję, że ominą go kontuzję, bo ten Bayern też bez Lewego nie wygląda dobrze. Poprzednie edycje pokazały nam jak należy traktować ten Plebiscyt, Ribery wygrał wszystko, był wiodącą postacią Bayerni, a nie dostał złotej piłki XD Tak samo Sneijder, właśnie wtedy Messi dostał swoją darmową Złotą Piłkę, za co? A no za nazwisko, popularność i chuj wie co jeszcze. Dlatego podsumowując moją powyższą wypowiedź na 80% Messi znowu dostanie darmową złotą piłkę, bo jakby to wyglądało, że w Erze Ronaldo i Messiego jakiś Polak miałby zdobyć złotą piłkę, prawda? Zostawiam sobie te 20% nadziei licząc, że France Football w końcu postąpi właściwie i sprawiedliwie, bo jak znowu się ośmieszą to mam nadzieje, że spadnie na nich fala krytyki i jakieś petycję o usunięcie tego śmiesznego plebiscytu. Pozdrawiam :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 6, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 6, 2021 Myślę, że tak. Zasłużył na to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Nie wiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 oczywiście że tak ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asuna Posted November 6, 2021 Donor Woman Share Posted November 6, 2021 Czy zdobędzie to ciężko przewidzieć, ale na pewno zasługuje jak nikt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 6, 2021 Donor Share Posted November 6, 2021 Mam nadzieję, że tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNY TRAVOLTA Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Myślę że może zdobyć chociaż nie jestem tego taki pewien. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts