Jump to content
Kondziu

Rozgrzewka Hit Swap - Usunąć?

Recommended Posts

Jeśli komuś nie odpowiada ten tryb, to może za ten czas zrobić coś innego. Pójść po wodę/załatwić swoje potrzeby. Nikt nie każe grać tego trybu. Ja sam lubię postrzelać na tym modzie. 

• Like 2
  • I love it 2

+1 dla jednego z braci dejman

ogólnie zmian się raczej nie robi pod jednostki, a wielokrotnie afcząc słyszę wielki fun garstki osób na serwerze na byle jakim trybie rozgrzewki, także myślę że tu jest ok. Możesz ewentualnie nawet zrobić całkowitą podmiankę tych trybów, a myślę że to zbyt wiele nie zmieni, bo znaczna część graczy ma w dupie te 40 nic nie znaczące sekund ich życia.

• Like 2
  • Wow 1
  • I love it 1

Nie. Jak wyżej, to tylko kilkadziesiąt sekund. Jest to serwer FFA, więc jak najbardziej są mile widziane rzeczy 4fun (typu właśnie wszelakie rozgrzewki). Niedługo po zaakceptowaniu byłoby gadanie, że wszystko jest jakieś "monotonne".

• Like 4

Również jestem na nie. Póki jeszcze grałam i trochę tych godzin wygrałam ani razu nie spotkałam się z narzekaniem na rozgrzewkę. Osobiście mnie wkurzały te rozgrzewki i przeważnie szłam na fajkę w tym czasie. Biorąc pod uwagę dobro i zadowolenie ogółu niech zostanie jak jest. Mamy dość dużo tych rozgrzewek i większości graczy się podoba to. Ewentualnie można pomyśleć na dodaniu nowych bądź zamienieniu kilku na coś nowego aby też nie obciążyć serwera, który ma bardzo dużo pluginów.

• Like 4

Witam, Ja osobiście jestem za usunięciem tej rozgrzewki jest ona totalnie bez sensu wszyscy sie tylko denerwują i gadają co to za gówn* A jeśli chodzi o wypowiedzi wyżej to nie wiem jak wy możecie nie słyszeć negatywnych komentarzy na temat tej rozgrzewki będąc na serwerze jak co druga osoba ja przeklina..

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.