Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: oWn
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/oWn/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:  około 2 lat
Znajomość sourcemoda [0/10]: 9
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:  myśle, ze 6h spokojnie oczywiście dziennie ;)
Dlaczego Ty?:  mam dużo wolnego czasu oraz staż w byciu adminem, umiem rozpoznać cheata od skilla. Posiadam kulture osobista jak na 22 latka przystało :D minusem zapewne są moje przegrane godziny w grze na moim nowym koncie, ale nie sugerujcie sie tym bo posiadam przegrane co najmniej 2k. Atutem jest czas który mogę poswięcić na serwerze tak jak pisałem wyżej.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: [email protected] / WhatsApp
SID: STEAM_1:0:215311730

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

+aktywnosc (kojarzę gracza z serwera)

+doswiadczenie

+wiek

+prime

myślę, że warto dać szansę, jestem na TAK.

pozdrawiam, kajoj.

Opublikowano

na NIE

-30h na koncie (xD), oczywiście, że nie ma się czym sugerować. Jeszcze jaaaaak

-na serwerze tez godziny słabe, raptem 3 dni grania

może daj sobie jakiś tydzień grindu i wtedy złóż podanie : )

Opublikowano

@ Karcok @ dejmanoXD detektyw NOMCZI HERE.

Mianowicie jestem detektywem, i jawnie oświadczam iż  OWN PERFIDNIE CZITUJE. Śmierdziało mi coś w Tobie od wczorajszego spotkania się na serwerze, a z racji iż mam tu i ówdzie znajomości to wpadło mi w rączki demko na którym czitowałeś w dniu 27.09.2021r. TO BYŁO 5 DNI TEMU ŚWINTOSZKU MAŁY.

Dany zawodnik latał odjebany na sieci "ISAMU" KMWTW. Poniżej załączam demko które osobiście przejrzałem do końca, i nawet @ VanillaSkyAvB. będzie wstanie stwierdzić że jest tutaj posiadane WH. Skilowo jesteś może nawet orłem, ale z wh to Ty się kryć nie potrafisz.

Jeśli ktoś leciał na CZITACH, tydzień temu, to będzie leciał i dziś, nieważne czy była to bliźniacza siec czy sieć katujemy.
JESTEM NA NIE +PERM na ten SID.
Nie mam nic więcej do dodania. DOWODY W DEMKU PONIŻEJ.

https://easyupload.io/co70vg

Pozdrawiam, @ Nomak

• Wow 4
Opublikowano

Byłem i będę świadomy tego, ze ludzie którzy grali przeciwko mnie, ludzie ktorzy nie odróżniają skilla od haxa będą mieli wywody. Dla mnie to normalne, nie będę tu się tłumaczył. Sami oceńcie🤪

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.