Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżyciela: Yuki
Nick oskarżonego: Karakan/DopeStyle
SID oskarżonego: STEAM_1:1:104426837

Data i czas zdarzenia: 25.09.2021 / godzina: 4-5.
Przebieg sytuacji: Wszedłem na serwer bo nie mogłem spać, chwilę pograłem usłyszałem głos Pana Karakana i bardzo mi przypominał głos byłego admina @ DopeStyle  następnie zaczął wielokrotnie mnie obrażać i to przez voice chat jaki i również przez chat ogólny. Padły tam różne wyzwiska typu: (frajer, przejade sie do ciebie, itd.). Zaczęło się z powodu skargi którą @ dejmanoXD złożył na byłego admina i w której ja również się wypowiedziałem. Z tego co pamiętam nie odpowiedziałem mu wtedy na te wyzwiska i zaczepki wszystko działo się od 1 bądź 2 rudny do połowy meczu a bynajmniej ten główny wątek o którym mowa. Potem się trochę uspokoiło lecz kolega nadal rzucał w moją stronę zaczepki aż w końcu dostał bana za wulgaryzmy na 15 minut. Szczerze myślałem nad złożeniem tej skargi ale jeśli mam czekać aż jakiś 13 latek przyjedzie mi... to lepiej nie tracić całego życia na czekanie i złożyć skargę. 

Dowody: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1632535925-1632538984.zip

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.