Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick z serwera: Yuki
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/YuKi/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Duże, około 3 lata.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Zależy od dnia ale myślę, że od 2-4 godzin dziennie na spokojnie zaś w tygodniu koło 16 godzin.
Dlaczego Ty?: Cześć niecałe 2 tygodnie temu wróciłem do cs:go na sieci katujemy grałem już wcześniej i postanowiłem tu wrócić. Jestem osobą obiektywną, sprawiedliwą jeśli chodzi o wszelkie konflikty, 
w miarę miłą i czasem sarkastyczną. Doświadczenie w byciu adminem mam dość spore, tu jakiś opiekun tam jakiś admin no dużo tego było niestety pisać pluginów jeszcze nie potrafię, 4 miesiące temu miałem się do tego zabrać i jeszcze tego nie zrobiłem, ale na wszystko przyjdzie czas. Z góry mówię wiem, że moja aktywność nie powala ale dużo wolnego czasu spędzam na forum gdzie mam nadzieję też jestem w jakiś sposób kojarzony no i w innych grach typu liga czy star-craft 2. Niestety nie spełniam jednego z wymagań oto link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198799987485 prawie 4 lata temu dostałem vac-bana oczywiście za cheaty, ciekawostką jest to że na owym koncie znajdują się naklejki o łącznej wartości około 2 tysięcy polskich złotych także tak (piecze dupsko).

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam, Messenger, Discord.
SID: STEAM_0:1:439295508

Posiadasz konto Prime?: Tak 

• Lubię to! 5
Opublikowano

+ doświadczenie

+ wiek

+ prime 

+ checi (duza aktywność na forum i udzielanie sie)

- mała rozpoznawalność na serwerze mimo wszystko. Ja nie kojarzę zbytnio. 

Jestem na TAK. Warto dać szanse, choćby na próbę.

pozdrawiam, kajoj!

• Lubię to! 1
Opublikowano

+Wiek

Całkiem,całkiem GT

+Doświadczenie

+Kultura
Spotkałem Cię parę razy na serwerze i nie sprawiałeś żadnych problemów wiec myśle, ze kulturę tez trzymasz na poziomie. 

Jestem za daniem szansy.

Opublikowano (edytowane)

Wiek, doświadczenie jak najbardziej na plus do tego na serwerze parę razy cię widziałem i nie kojarzę, aby były z tobą kiedykolwiek jakieś problemy więc jestem za daniem ci szansy. 

Edytowane przez ToberD
  • Katowicz
Opublikowano

+/- GT jak na podanie.

+ Aktywność na forum bardzo ładna.

+ Wiek, ogarnięty człowiek.

- VAC

Cytat

- Brak jakichkolwiek blokad VAC (CS 1.6, CS:GO itd.)

Wszystko byłoby si, ale no niestety admin z VAC bardzo słabo to wygląda. Zarówno PRIME jak i brać blokady VAC jest jednym z podstawowych wymogów i według mnie od tego nie powinno być wyjątków.  

-/+ Bardzo mało godzin jak na konto z takim stażem, co przekłada się też na doświadczenie a mirek stoi na dość wysokim poziomie. Choć coś tam na haxach kiedyś grałeś więc coś tam o nich wiesz.

Reasumując jestem na NIE, ze względu na tą blokadę VAC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.