Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:  TPS_Loleczku
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):  https://www.gametracker.com/player/TPS_Loleczku/54.38.134.235:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Wiele razy posiadałem rangę "ADMINISTRATOR". Bardzo łatwo umiem przypatrzeć gracza używającego wspomagaczy 

Znajomość sourcemoda [0/10]:  [6/10] 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-6h dzienni
Dlaczego Ty?:  Ponieważ bardzo miło spędzam czas grając na  serwerze.

Jestem bardzo energiczną i pozytywną osobą.

Spędzam sporo czasu przed komputerem, łatwo i szybko można poprosić  o pomoc. 

Z chęcią pomógł bym dopilnować porządku i kultury na serwerze.   

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.
Kontakt: - Snapchat - Wariatto127

- Discord - TPS_Loleczku#8500

- Forum - TPS_Loleczek,

Kod Znajomego - S6BV4-74QL

SID: STEAM_0:1:527248155

Posiadasz konto prime?: Tak.                     

• Donator
Opublikowano

:sjema:

Minusy:

-Podanie skopiowane z poprzedniego (xD)

-Sposób wypowiadania się na serwerze (parę razy Cię usłyszałem, zgadzam się z odpowiedzią @ dejmanoXD z poprzedniego podania)

Plusy:

-Godziny

-Aktywność na forum

Porównując to podanie z poprzednim to zmieniłeś jedynie 3 kwestie i kolor (pewnie się nie chciało).

Zastanawiam się czasem dlaczego ludzie piszą w podaniach, "mogę poświęcić od x do x godzin na serwer", skoro nawet tyle nie poświęcają nie mając admina.

Co tu więcej pisać, zostawiam to podanie innym.

Jestem na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

- olbrzymi minus za kulture kiedys, wlasnie skojrzyłem twoj nick z wyzywaniem mnie kiedys kiedy dostałes muta za gadanie od rzeczy (poleciałes ostro wszystko mam udokumentowane).

- skopiowane pierwsze podanie

+ godziny

+ aktywność 

mimo wszystko jestem na NIE. 

Opublikowano

Skopiowane podanie, do tego kojarzę Cię z serwera jako bardzo kontrowersyjną osobę, która nawet po licznych upomnieniach potrafiła robić/gadać swoje jednak nie skreślam całkowicie, pokaż przez tydzień/dwa jak się starasz i na pewno ktoś to zauważy.

Opublikowano

- Skopiowanie podanie
- kulturka
+ wiek
+ doświadczenie

Jestem na NIE! Następnym razem napisz podanie schludnie i od samego początku a nie kopiujesz XD

Opublikowano

-podanie robione na szybko, skopiowane, z błędami formatowania
+aktywność ok, ale bez szału
co do kultury na serwerze nie grałem w ostatnim czasie na tyle, aby stwierdzić, czy jest poprawa

W poprzednim podaniu byłem na nie, przez moją mniejszą aktywność ostatnio nie wiem, czy cos się zmieniło, więc tym razem jestem neutralny.

Opublikowano

Nie grasz regularnie, i dużo osób nie jest za tobą, postaraj się pograć, daj się poznać innym i następnie złóż podanie.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.