Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wyw3.png.39b1aa901b7a35ba318d0e5db84876a4.png

z @ _Marcinek_

linia-ruchomy-obrazek-0392.gif.d5de53429ddafb7d8932c35c8acf843b.gif.d2cfcdc4a35fb47031e0e9f9411d01d5.giflinia-ruchomy-obrazek-0392.gif.d5de53429ddafb7d8932c35c8acf843b.gif.d2cfcdc4a35fb47031e0e9f9411d01d5.gif

T: Witam serdecznie w kolejnym słonecznym wywiadzie tego lata. Dzisiejszym skromnym gościem na naszym okrągłym dywaniku jest po prostu Marcin! Nie jest to zwykłe imię, bowiem utworzone zostało od boga wojny - Marsa. Początkowo, wracając wspomnieniami wstecz - powiedz, jak minęły Ci tegoroczne wakacje?
M: Witam bardzo serdecznie, ogółem mówiąc, tegoroczne wakacje jak dla mnie minęły w bardzo szybkim tempie. Dopiero był czerwiec, a tu nagle mamy już wrzesień. Wakacje jak wakacje, spędziłem na spokojnie albo to siedziałem sobie na komputerze, a to pomagałem coś w domu i tak to wszystko zleciało. Najlepszy jak dla mnie był sierpień, ponieważ wtedy wyjechałem tydzień na wakacje do Władysławowa i spędziłem fajny czas.

T: Władysławowo to świetne miejsce na wypoczynek! Polskie morze również ma swój urok, także na pewno dobrze spędziłeś ten czas. Co najbardziej cenisz w naszym wakacyjnym klimacie właśnie w Polsce? Myślisz, że jest coś wyjątkowego na swój sposób?
M: Hmm... Szczerze mówiąc, w naszym polskim wakacyjnym klimacie jest trudno jak dla mnie co cenić, raz jest ciepło, raz jest chłodno lub pada deszcz i nie można przez to nic zrobić np. wyjść z przyjaciółmi itp. I właśnie przez takie ciągłe zmienianie się pogody nic się wtedy nie chce, więc trudno stwierdzić. Ja cenie akurat to, że można miło spędzić czas z rodziną albo przyjaciółmi lub odpocząć od wszystkiego. Jak dla mnie nie ma nic takiego wyjątkowego, oprócz właśnie takiego ciągłego zmieniania się pogody, jak to się mówi "Polakowi nie dogodzisz".

T: Nie na co się dziwić, ponieważ zmiany klimatycznie potrafią dać w kość, a szczególnie, gdy che się cokolwiek zaplanować. Jaka jest wobec tego Twoja ulubiona pora roku?
M: Aktualnie, w sumie to nie aktualnie, lecz od zawsze uwielbiam zimę. Tak jakoś jestem przyzwyczajony akurat to tej pory roku. Zawsze też można spędzić miło czas z rodziną, w okresie świąt.

T: Oj to prawda. Ta pora roku ma swój urok i klimat, a szczególnie w okresie świąt. Kiedy obchodzisz swoje urodziny i ile wiosen aktualnie liczysz? W jaki sposób zazwyczaj spędzasz ten czas?
M: I to akurat, może być trochę śmieszne, bo moją ulubioną porą roku jest zima, a urodziny obchodzę latem kekw. Swoje urodziny obchodzę 8 Sierpnia i aktualnie mam już 16 lat. Ten czas akurat spędzam sobie, w ten sposób, że posiedzę sobie trochę na komputerze, a to wyjdę na spacer z psem, wieczorkiem jakiś mały grill z rodziną i tak ten czas jakoś zleci.

T: Nie zawsze pora roku urodzin idzie w parze z naszą ulubioną. Często wspominasz o spędzaniu czasu z rodziną, musicie być zatem zżyci. Czym dla Ciebie jest rodzina?
M: Tak akurat to jest prawda, staram się spędzać czas z rodziną. Najczęściej spędzam czasu z mamą, bo tata pracuje, więc nie ma jak za bardzo. Dla mnie rodzina, to są ludzie, na których można polegać i zawsze liczyć. Rodzina powinna być też przykładem dla dzieci, żeby nie zeszły na zła drogę i zostały wychowane tak, jak trzeba. Dla mnie jeszcze rodzina to np. wspólne niedzielne obiady przy stole. Wydaje mi się, że jednym z łączników rodziny jest właśnie stół.

T: Owszem, rodzinne spożywanie posiłków także łączy i zespala relacje. Nie wspomniałeś natomiast o braciach i siostrach. Masz zatem rodzeństwo czy jesteś może jedynakiem?
M: Tak posiadam rodzeństwo, dwóch braci, którzy są ode mnie o wiele starsi, mają swoje dziewczyny, z którymi są już zaręczeni.

T: Braterska więź to złoto. Bracia odnaleźli już swoje drugie połówki. Jak jest z Tobą? Masz dziewczynę?
M: Jeżeli chodzi o mnie, no trafiło mi się w życiu, że poznałem jakiś czas temu drugą połówkę i kocham ją najmocniej na świecie i mam nadzieje, że już tak zostanie ze mną do końca. Myśle, że wszystko będzie dobrze i będziemy żyli długo i szczęśliwie, jak to się mówi w niektórych bajkach. Ogólnie chciałem ją pozdrowić, bo powiedziała, że będzie czytać ten wywiad więc Pozdrawiam kochanie :serduszko:

Serce Walentynki Serduszko - Darmowy obraz na Pixabay
T: Pozdrawiamy również i życzę, by życie toczyło się dalej równie pięknie i nie była to tylko bajka, a rzeczywistość, która nas otacza. Co według Ciebie jest najwspanialsze w miłości i związkach, które tworzymy?
M: Hmm miłość, co może być w niej najwspanialszego. Miłość to najpiękniejsze i najpotężniejsze uczucie, jakie może być. Przez miłość można powiedzieć, że znajdujemy swój sens życia. Jest to troszczenie się i dbanie o ukochaną osobę. Jeżeli chodzi o związki, są one różne, czasami kończą się hucznym happy endem i wielkim weselem, lecz czasem też się rozpadają i pozostawiają tylko w sercu pustkę. To jest moje zdanie na ten temat.

T: Bardzo piękna definicja tego słowa i przede wszystkim płynąca prosto z serca. Widać, że ktoś nad nim czuwa i się nim opiekuje. Jesteś typem osoby, u której łatwo odczytać emocje, czy może raczej skrywasz je głęboko w sercu?
M: Ojoj tutaj już, by mógłby być duży problem u mnie, jest jak dla mnie, ciężko odczytać moje emocje może wynika to z tego, że jestem dosyć często poważny lub po prostu staram się jakoś tego nie pokazywać. Bardziej pasuje tutaj ta druga opcja, staram się skrywać wszystko gdzieś głęboko w swoim sercu i staram się nie pokazywać tych emocji, ale czasami jest takie załamanie tego wszystkiego, gdzie jednak można to zauważyć, ale to jest bardzo rzadkie u mnie.

T: Zatem problemy nie są towarzyszem Twojego życia lub dzielnie znosisz nieprzyjemne dni. Co zazwyczaj robisz, gdy masz gorszy dzień?
M: Jak bywa u mnie gorszy dzień, staram się tak jakby odizolować, staram sobie siedzieć sam np. przy komputerze i słucham sobie muzyczki. I to w sumie tyle, co robie na takie gorsze dni.

T: Znamy już te gorsze dni, co w takim razie po prostu robisz w wolnym czasie? W jaki sposób lubisz go spędzać?
M: Jeżeli chodzi o czas wolny, to właśnie tak jak w poprzednich wypowiedziach pisałem często, spędzam czas z rodziną. Staram się wychodzić też na dwór i chodzić np. z psem na spacer. A jeżeli jest już taki czas wolny ogólnie, że nie ma co robić, to wiadomo, siedzę sobie na kompie i gram w gry lub rozmawiam ze znajomymi.

T: Równie świetna forma spędzania czasu wolnego, przede wszystkim pewnie się nie nudzisz. Niedawno powróciliśmy do szkół, a wraz z tym, wrócił ten wyjątkowy czas spędzania czasu za murami szkolnymi. Powiedz, gdzie aktualnie się uczysz i do której klasy uczęszczasz?
M: Aktualnie chodzę do liceum, już do 2 klasy. Jeżeli chodzi o profil, który wybrałem, to jest mat-inf. Ogólnie podoba mi się na razie wszystko, co jest w szkole. Klasę mam fajna, więc nie będę narzekał, lecz profil, który wybrałem, jest troszeczkę, a nawet bardzo trudny. Informatyka i matematyka jeszcze w miarę możliwości idzie, ale fizyka to już jest coś, trzeba bardzo dużo poświecić czasami czasu, żeby się czegoś nauczyć, trudny, a zarazem ciekawy przedmiot, ale trzeba się go dużo uczyć.

T: Prawda, fizyka nie jest łatwym przedmiotem, ale zrozumienie jej i wzbogacenie się w tej dziedzinie na pewno przyda Ci się w późniejszym życiu. Jeszcze niedawno czas, który powinno spędzać się w szkole, spędzało się przed monitorami w domu w postaci lekcji online. Którą formę zajęć preferujesz i dlaczego?
M: Hmm, wybierać pomiędzy zdalnymi a zwykłymi lekcjami trudno trochę podjąć decyzje, każde z tych ma swoją wadę i zaletę. Zaczynając od zwykłych, wady są takie, że trzeba dużo się uczyć, więcej nauczyciele wymagają, trzeba ciągle wstawać trochę wcześniej, a zalety to, że można spotkać się z przyjaciółmi po prostu pogadać sobie, nie nudzisz się w sumie i można trochę się więcej nauczyć no i tyle. Jeżeli chodzi o zdalne wady to, że, psuje sobie zdrowie wiadomo (wzrok, kręgosłup itp.), mniej się trochę uczysz (że mniej się dowiadujemy niż na normalnej lekcji) a zalety to, że wstajesz sobie jak chcesz, uczysz się jak chcesz, bo wszystko jest w necie, każde zadanie itp. Ogólnie jednak wole chyba zwykłe nauczanie.

T: Prawda, ma to swoje plusy i minusy, ale ostatecznie nic nie zastąpi tej formy stacjonarnej. Jak dobrze się uczysz? Jaka jest Twoja najniższa oraz najwyższa uzyskana średnia ocen?
M: Jak dla mnie moja nauka jest dosyć przyzwoita, staram się uczyć z lekcji na lekcje, żeby być przygotowanym na to, że może pan/i zapytać lub zrobić jakąś kartkówkę. Jeżeli chodzi o najniższą oraz najwyższa średnia, jaką miałem, to bym musiał zobaczyć w świadectwa, ale żeby nie tracić czasu, to napisze tak około - najniższa chyba, jaką miałem to około 2,50 a najwyższa to około 4,30.

T: Myślę, że jeżeli prowadziło się samodyscyplinę i ma się przede wszystkim jakąkolwiek wiedzę, to średnia nie ma znaczenia. Jakie jest Twoje największe osiągnięcie? Z czego jesteś dumny?
M: Tutaj akurat trudno mi powiedzieć, moje największe osiągniecie, jakie kiedykolwiek miałem to, że wygrałem turniej w piłkę nożną, bo kiedyś grałem i jeszcze w sumie turniej w warcaby. A dumny w sumie jestem z tego, że jestem sobą.

T: Bardzo ciekawy powód do dumy i my również się cieszymy, że jesteś wyjątkowy na swój sposób i jesteś wśród nas. Jesteś typem sportowego świra, skoro grywałeś tu i tam? Grasz, a może kibicujesz, w piłkę nożną?
M: Można powiedzieć, że jestem takim typem sportowego świra, bo bardzo lubię sport. Grałem kiedyś może z dwa lata temu zakończyłem granie w piłkę, grałem tak może z 5 lat w klubie. Teraz aktualnie można powiedzieć, że jestem bardziej kibicem.

T: Zgaduję, że Twoja ulubiona dyscyplina sportowa, to właśnie piłka nożna? W jakim klubie sportowym grałeś? Okręgówka? Może nieco wyższa liga? A może po prostu hobbistycznie, a należność do klubu to tylko kwestia formalności?
M: Tak piłka nożna to jest coś, co uwielbiam! Bardziej grałem hobbistycznie, ale w pewnym momencie dołączyłem do klubu okręgowego i grałem tak, jak pisałem około 5 lat, ale potem jakoś skończyła mi się wena do tego i nie miałem już sił. Aktualnie teraz tylko zostało kibicowanie, ale zdarzy się raz na jakiś czas pograć jeszcze tak 4fun.

T: W takim razie musimy wiedzieć, jakiemu klubowi piłkarskiemu kibicujesz i dlaczego właśnie ten? Co wyjątkowego w sobie ma?
M: I to jest to pytanie, kiedyś bardzo lubiłem dużo klubów, a to Real Madryt, a to Barcelona i tak się zmieniało co chwile. Aktualnie jestem fanem jednego z popularnych niemieckich klubów, którego sam właściciel forum jest wielkim fanem, a dokładniej chodzi tu o Bayern Monachium, a dlaczego ten, ponieważ gra tam mój ulubiony zawodnik, czyli Robert Lewandowski. Jak dla mnie najlepszy piłkarz na świecie, jaki może być na razie. Co może być wyjątkowego, no na pewno ich styl gry, potrafią bardzo dobrze rozgrywać swoje mecze, starają się jak najlepiej zagrać i walczą do samego końca, nigdy się nie poddają i to jest właśnie to dlaczego kibicuje temu klubowi.

Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia lewy.thumb.jpg.aa95f3d9e158271c9920b67641ce9b22.jpg Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia Bayern Monachium – Wikipedia, wolna encyklopedia

T: Nie ma ku temu wątpliwości i również się z Tobą zgodzę. Mamy w naszym kraju perełkę, której często sami nie doceniamy, a wolimy tylko narzekać. Co sądzisz o grze naszej kadry i można rzec, że wciąż jeszcze świeżym trenerze Paulo Sousa?
M: Jak dla mnie gra naszej reprezentacji ostatnio się trochę pogorszyła, czasami grają, tak jakby nie umieli, lecz może to być wina świeżego trenera Paulo Sousy. Może to wynika z tego właśnie, że nie są przyzwyczajeni do jego taktyki, którą on wybiera na dany mecz, albo piłkarze polski po prostu nie mają dobrego zgrania wśród siebie, nie mnie to oceniać, lecz takie jest moje zdanie na temat tego wszystkiego. Ostatnio się postarali w meczu z Albanią i dobrze wyszło i tak trzymać!

T: Niestety ostatni mecz z Albanią pozostawia wiele do dyskusji, jednak liczy się całokształt, a nie pojedyncze i chwilowe sukcesy czy porażki. Skupmy się zatem na Twoich pozostałych zainteresowaniach. Zechciałbyś nam je zdradzić? Masz jeszcze jakieś hobby?
M: A z chęcią. Oprócz piłki nożnej mam takie dwa hobby (zainteresowania). Jest to granie w gry komputerowe to takie chyba najbardziej jakie lubię, a poza tym moje drugie hobby to rysowanie. Rysować lubię w sumie od dziecka. Zawsze miałem taki mały talent do tego. Rysuje w sumie, kiedy mam do tego wenę, ale to rzadko, ale uwielbiam to. Robiłem zawsze tak, że rysowałem coś, a potem jeszcze bawiłem się w Photoshopie z tym i sobie tak przerabiałem z nudów. Zawsze coś tam wychodziło.

T: Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się po Tobie, takiego ukrytego artysty, ale w końcu po to jest ten wywiad! Masz może jakieś prace, którymi zechciałbyś się pochwalić czytelnikom?
M: Trudno mi znaleźć, ale jeżeli uda mi się coś wyszukać to wstawię to w międzyczasie we własną twórczość.

T: Szkoda, że jednak nie udało się znaleźć. Masz może kogoś, kto Cię inspiruje lub napędza do działania?
M: Raczej zdaje mi się, że nie bardziej inspiruje się na jakiś randomowych obrazach z internetu. Znajduje sobie jakiś ciekawy czasami rysunek np. Na Instagramie czy w necie i wzoruje się na nim. Częściej jednak staram się coś wymyślać z głowy i sam wszystko wymyślać. Czasami sobie też oglądałem jakieś filmiki po polsku lub angielsku na YouTube, żeby bardziej rozwijać swój talent.

T: Internet to kopalnia przeróżnych rzeczy, a jeśli tylko jest inspiracją w różnych miejscach, to warto korzystać z tego dobrobytu. Co najbardziej lubisz właśnie w tym wynalazku, jakim jest Internet? Widzisz w nim także jakieś zagrożenia?
M: Internet, w dzisiejszych czasach bez tego tak naprawdę nie ma życia. Wszystko tak naprawdę już robi się przez Internet, płacenie np. podatków, robienie zakupów i innych rzeczy. Jak dla mnie najbardziej lubię to, że można pograć lub znaleźć jakieś informacje na dany temat. Ogólnie internet bardzo dużo pomaga w życiu codziennym. Jeżeli chodzi o zagrożenia, to moim zdaniem nie ma na razie żadnych, oprócz chyba takich ataków hakerskich.

T: Zgodzę się, że Internet zawładnął w każdym miejscu i życie bez niego nagle mogłoby mieć różne skutki. Na jakich stronach lub witrynach, a może aplikacjach spędzasz najwięcej czasu w Internecie? Bez której z tych najciężej byłoby Ci funkcjonować?
M: Hmm, korzystam w sumie z dużej ilości stron, jeżeli chodzi o takie najczęściej to tik tok, Facebook, messenger, YouTube, Twitter, Instagram, PayPal i wiadomo, katujemy. Mnie się zdaje, że najciężej chyba by było mi bez Facebooka i YouTube jak dla mnie, zawsze można cos tam pooglądać i się nie nudzisz.

T: Owszem, to jeden z większych pochłaniaczy czasu i można czasem się przez to zatracić. Marcinie, jaki jest Twój ulubiony film lub serial?
M: Mogę w sumie wymienić te dwa. Jeżeli chodzi o filmy i seriale to obojętnie w sumie, ale jakby tak iść pod kategorie to by wyglądało tak. Filmy: sci-fi, fantasy, horrory, np. "Harry Potter" jeden z najciekawszych takich filmów do oglądania. A jeżeli chodzi o seriale to: komedie, akcji, przygodowe np. "Gra o tron" to jest coś.

T: Już czuję ten mroczny charakter, a w głowie nucę tylko piosenkę z tego serialu. Co do muzyki - masz może swój ulubiony gatunek, a może i najlepszy kawałek?
M: Jeżeli by chodziło o gatunek muzyki, który lubię to w sumie trap, rap i jeszcze często lubię posłuchać sobie jakieś takie muzyczki z lat 90, taki starocie jakoś mi wpadają niektóre w ucho. Mam dużo ulubionych kawałków więc nie będę wymieniał.

T: Każdy kawałek ma w sobie zapewne coś wyjątkowego. Wyobraź sobie, że napotykasz na swojej drodze złotą rybkę, która może spełnić Twoje jedno życzenie. O co byś ją poprosił?
M: W sumie trochę ciężkie pytanie, tutaj mógłbym poprosić niby o wszystko, czego mi trzeba, ale jeżeli wybierać spośród tak jakby jednej rzeczy to, jak dla mnie było to by zdrowie, bo to jest najważniejsze w życiu, żeby być zdrowym.

T: Popieram. Jeśli się nie ma zdrowia, można tylko marzyć i posiadaniu czegoś więcej. Przenieśmy się teraz nieco w kierunku wirtualnego świata. Jak trafiłeś na katujemy?
M: Hmm to jest akurat taka historia, że przypadkowo w sumie. Od początku grania w cs chodziłem po różnych sieciach aż natrafiłem na katy. Grałem sobie dosyć często na only awp, 5v5#2 i na arenkach i tak jakoś po czasie postanowiłem, że sobie wejdę i się zaloguje po prostu, żeby napisać sobie podanie, aby być adminem na jednym z tych serwerów, więc napisałem sobie na 5v5#2 i zostało przyjęte, a potem tak jakoś dalej to się rozwijało i w sumie to tyle.

T: Czasami przypadkowe wizyty okazją się tymi właściwymi. Powiedz, jak długo już z nami jesteś?
M: Jeżeli by tak cofnąć się, to pierwszy raz zagrałem na arenkach w 2019. Konto jednak założyłem w tym roku 9 lutego, lecz wcześniej też się zastanawiałem, ale jakoś tak wyszło, że nie zrobiłem tego, może jak bym to zrobił wcześniej bym bardziej poznał starsze forum i ludzi.

T: Ważne, że zostałeś i jesteś wśród nas. Aktualnie, jak wiadomo jesteś opiekunem only mirage #4. W jaki sposób tam zaczęła się Twoja droga do awansu? Jak ocenisz również całokształt serwera oraz współpracę z właścicielami i drugim opiekunem?
M: Moja droga do awansu po prostu zaczęła się od tego, że zacząłem grać i była rekrutacja na opiekuna więc pomyślałem, że napisze podanie i się jakoś udało, najbardziej chyba przez poparcie innych użytkowników z forum za co bardzo dziękuję. Oceniając całokształt serwera, to ogólnie serwer bardzo się rozwinął po przez przejście z poprzedniej sieci na katy. Codziennie w sumie gra bardzo dużo osób, przez co serwer ciągle się rozwija, co jest bardzo dużym plusem. Administracja jest moim zdaniem bardzo ogarnięta i miła, więc nie mam żadnych zastrzeżeń do nich. Ogólnie serwer jest jak dla mnie bardzo dobry i fajny. Oceniając współprace z właściwości @ Junior i @ LEGENDAR  jest taka, jaka jest, czyli normalna. Bardzo dobrze i miło się nam współpracuje, zgadzamy się ze sobą w sumie ze wszystkim jak bracia, dla mnie najlepsze osoby, jakie poznałem, a z drugim opiekunem @ OjciecMateusz  w sumie tak samo nie ma do niczego zastrzeżeń.

T: Dobre zgranie w ekipie i wspólne dogadywanie się jest równie ważne w dbaniu o serwer. Myślisz, że serwer om #4 ma potencjał i szansę jeszcze bardziej się rozwinąć i być topowym w Polsce? Co najbardziej podoba Ci się na tym serwerze, gdybyś miał polecić go innym?
M: Szczerze mówiąc jak dla mnie ma bardzo duży potencjał, tylko problem jest z serwerem taki, że ma bardzo słaby hosting przez co często wywala go jak jest dużo ludzi. Jak dla mnie mógłby być topowym serwerem przez to, jak bardzo dużo ludzi na nim gra i się rozwija. Najbardziej podoba mi się to, jaka jest tam atmosfera bardzo często widuje bardzo fajnych i miłych ludzi, z którymi można pograć i się nie nudzisz oraz przez to, że bardzo często są zmiany na serwerze.

Csgo GIFs | Tenor

T: Oby serwer się tylko rozwijał, tak jak mówisz i piął tylko w górę. Jak jest najwyższa ranga, którą kiedykolwiek posiadałeś na sieciach?
M: Najwyższa ranga, jaką miałem kiedyś na sieciach, był to tylko opiekun. Nigdy nie chciałem większej. Nie czułem jakoś potrzeby do większych rang.

T: Odpowiednie doświadczenie jako opiekun, na pewno przyniosło teraz odpowiednie owoce na sieci. Co sądzisz o katujemy jako całokształcie? Co najbardziej Ci się tutaj podoba, a co niekoniecznie?
M: Jeżeli chodzi o całokształt katujemy to jak dla mnie to jest sieć, która potrafi pracować wspólnie, w zespole są tu też naprawdę mili ludzie i fajni, dlatego też tutaj przyszedłem i zostanę nie wiem jeszcze jak długo, ale na pewno jeszcze trochę. W sumie to jest ostatnia sieć, którą odwiedzam. Najbardziej podobają mi się tutaj ludzie, nie ma niczego co mi sie nie podoba.

T: W końcu na katujemy są same seksi dupcie HyHy. Mam teraz małe zadanie dla Ciebie. Wybierz z forum jedną osobę i wskaż jej 3 pozytywne cechy.
M: Hmm, kogo by tu wybrać troszkę ciężki wybór, ale niech będzie @ PanPukawka  to więc tak: Na pewno poczucie humoru, pewność siebie i wesołość.

T: Zapewne wszystkie te cechy idealnie go odzwierciedlają! Powiedz nam, jaki jest Twój ulubiony dział poza serwerowym i dlaczego właśnie ten?
M: Ulubiony dział poza serwerowym to chyba jest dział od zabaw forumowych, jak dla mnie się w sumie tam dużo dzieje, bardzo dużo ludzi tam jest aktywnych i starają się uczestniczyć w tych wszystkich zabawach, jakie tam są.

T: Co racja, to racja. Zabawą człowiek żyje, a na forum jest również jak najbardziej wskazana. Zbliżamy się do końca wywiadu. Chciałbyś na koniec dodać coś od siebie lub kogoś po prostu pozdrowić?
M: No to, więc pozdrawiam całe forum katujemy bo to jest sieć która ma naprawdę miłą atmosferę i przez to chce się tu być, ale pozdrowię też pojedyncze osoby, które najbardziej znam, to zaczynając: @ LEGENDAR @ Junior  @ PanPukawka  @ hera @ Karcok @ Asuna  @ haikoo  @ OjciecMateusz  i całą administrację OM#4

T: Pozdrawiamy wszystkich czytelników i dziękujemy za wytrwałość. Tobie również dziękuję za poświęcony czas i do zobaczenia na forum oraz serwerach.
M: Też bardzo dziękuje za ten bardzo ciekawy i fajny wywiad, do zobaczenia na forum i serwerach.

Sezon 2020 / 2021 | sekret-tm-pkwSezon 2020 / 2021 | sekret-tm-pkwSezon 2020 / 2021 | sekret-tm-pkw

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 10
  • Donator
Opublikowano

Dziękuje, jeszcze raz za ten wywiad bardzo ładnie wszystko to wygląda i estetycznie nie ma co powiedzieć :default_cool:, nie spodziewałem się, że wystąpię ale było bardzo fajnie i ciekawe. :default_biggrin:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.