Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Młody FireGucio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z nielicznych osób, której można zaufać - ogarnięty i zna się na rzeczy. 

W tych nielicznych ja też się zaliczam :D

P.S jesteś fajny , miły, sympatyczny masz poczucie humoru :D oby więcej spotkań na TS :D

Opublikowano

Masz wielki zapał do pracy co mi się bardzo podoba. Po za tym można pogadać z tobą zawsze i pośmiać się ze wszystkiego :D

Jesteś takze bardzo dobrym adminem serwera FFA, zawsze gdy jestes bardzo dużo pomagasz.

Opublikowano

Poznałem Cię od tej spokojniejszej strony majster, ale nie daj Boże, że ktoś Ci worki na ZM rozwali :D  Sam diabeł się chowa :D 

Opublikowano

Gabrielo ty moja :D

Jest z ciebie kawał pajaca ;D Cały czas mi spamujesz z Little. żeby pierdoły wgrywać na ZM.

~ Spokojny

~ Kulturalny

~ Z poczuciem humoru

~ da się porozmawiać na ts na spokojnie :angry:

Opublikowano

Z początku strasznie mnie irytowałeś, wydawało mi się jakbyś chciał tylko jakąś rangę jednak po jakimś czasie się do Ciebie przekonałem i sądzę, że teraz się nawet nieźle dogadujemy ;)

Słaby w cs:go, zawsze zamyka :D

Opublikowano

Z tego, co zauważyłem, sprawiasz wrażenie strasznie dziecinnego :D Ale sumiennie wykonujesz swoją robotę, a to się ceni

• Właściciel
Opublikowano

Kolega od rozmów TS :D, zaangażowany w życie zombie. Ciagle zgłasza poprawki, propozycje. Nie daje żyć Playowi :D

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik został zbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.