TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jesteś bardzo ogarnietą osoba, mamy dobre ze sobą stosunki Dobry admin, opiekun :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jesteś miły surowy zarazem Spełniałeś się jako opiekun oby tak dalej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jedna z nielicznych osób, której można zaufać - ogarnięty i zna się na rzeczy. W tych nielicznych ja też się zaliczam :D P.S jesteś fajny , miły, sympatyczny masz poczucie humoru :D oby więcej spotkań na TS :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Masz wielki zapał do pracy co mi się bardzo podoba. Po za tym można pogadać z tobą zawsze i pośmiać się ze wszystkiego :D Jesteś takze bardzo dobrym adminem serwera FFA, zawsze gdy jestes bardzo dużo pomagasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Poznałem Cię od tej spokojniejszej strony majster, ale nie daj Boże, że ktoś Ci worki na ZM rozwali :D Sam diabeł się chowa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Gabrielo ty moja :D Jest z ciebie kawał pajaca ;D Cały czas mi spamujesz z Little. żeby pierdoły wgrywać na ZM. ~ Spokojny ~ Kulturalny ~ Z poczuciem humoru ~ da się porozmawiać na ts na spokojnie :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Z początku strasznie mnie irytowałeś, wydawało mi się jakbyś chciał tylko jakąś rangę jednak po jakimś czasie się do Ciebie przekonałem i sądzę, że teraz się nawet nieźle dogadujemy ;) Słaby w cs:go, zawsze zamyka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damjan Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Z tego, co zauważyłem, sprawiasz wrażenie strasznie dziecinnego :D Ale sumiennie wykonujesz swoją robotę, a to się ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 17, 2015 Owner Share Posted March 17, 2015 Kolega od rozmów TS :D, zaangażowany w życie zombie. Ciagle zgłasza poprawki, propozycje. Nie daje żyć Playowi :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 17, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 17, 2015 Dobry chłopak. Angażuje się w życie forum jak i serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Zaangażowany, miły, pomocny. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Użytkownik został zbanowany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts