Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Guest

Ojciec Rydzyk :D

Recommended Posts

• Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

surowy a zarazem wyrozumiały opiekun a także admin serwera only dd2.

Bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki. Teraz jako moderator może będzie dawał szybciej ub :D

I nadszedł czas na Ciebie PIJAKU :D codizennie nawalony beka z nim jest mega , potrafi rozbawić na całęgo (szczególnie jak sobie wypije i wbije na TS) :D jesteś spoko ziomek, dogadać się z Tobą idzie :D

Największy Alkoholik na forum. swietny opiekun DD2 oraz Admin, wiem że bedzie najlepszym moderatorem jaki jest na forum. 

Zawsze i wszędzie można z nim pogadać o wszystkim, po prostu kocham tą mordeczkę :D

"Mam cię ananasku" :D

Pijak i duński alkoholik

A tak na poważnie zdecydowanie najlepszy Admin i opiekun. Kawał dobrej roboty odwalasz na serwerze i forum

Teraz zostałeś wybrany Moderatorem i ten awans Ci się należy

Duński pies na baby, alkoholik społeczny o lekko nie dojeb**** głosie haha.. :D

A tak serio ogarnięty człowiek najlepszy opiekun jak do tej pory, rozmowny jak mało kto, same ohy i ahy :D

Rydzyk chyba bez wątroby XD można porozmawiać z Tobą normalnie (np. o rapie), ale też pośmiać jak nigdy. Same pozytywy nie wymyślę nic negatywnego :C NAjlepsza mordka :D

• Owner

Przede wszystkim PIJAK  :D

Swoich rówieśników woła tajemniczym grypsem "majster", "ej master".

Żegnając się ze swoim stadium często używa "elo 5"

Ogólnie rzecz biorąc dobry chłopaczyna  :D

• Deserved

Pierwsze co mi na myśl przychodzi to pijak, alkoholik. 

Jak się dłużej zastanowiłem to dobrze wykonujesz swoją pracę jako opiekun oraz admin. 

Majster to tylko moja opinia :) Ah ten twój tekst "Majster" :D 

Majster wszystkich majstrów, top1 pijak wśród pijaków :D

Odkąd przybyłeś do nas na sieć to dobrze się dogadywaliśmy, zawsze była beka :D Można powiedzieć, że bez Ciebie DD2 czasem by było "martwe". Zawsze na swoim posterunku, rewelacyjnie się sprawuje jako opiekun jak i admin - z modkiem jeszcze zobaczymy :D 

Kolejny trudny temat ^^
Smakoszku ty mój, jesteś zaje** zaje** zaje**! O wszystkim można z tobą pogadać, pośmiać się, a nawet wypić :D
Jesteś świetna osobą, masz zajebi** poczucie humoru, lubisz wypić, pogadać z sensem a nie wszystko dla beki, bez ciebie to mi by się nie chciało zapewne siedzieć do 1:30 i czekać aż pójdziesz do pracy (majster) ;D

PS. Zawsze chętny do picia, zresztą tak jak ja <3

A to dla ciebie ode mnie ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=PPA7sRKP80Y

• 3 months later...
  • 4 months later...

Rydzuś to najlepszy ViceAdministrator, jest to kompetentna osoba, wykonuje swoja pracę rzetelnie! Jest miły, pomocny, pełny entuzjazmu! Ale też wredota jakich mało, nie można mu nic złego zarzucić, oby więcej takich ludzi jak On.!

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.