Guest Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Moi drodzy, zapraszam do oceny mojej osoby ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvv Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 surowy a zarazem wyrozumiały opiekun a także admin serwera only dd2. Bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki. Teraz jako moderator może będzie dawał szybciej ub :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Rydzyk - profesja drwal :D :D Bardzo dobrze wykonuje obowiązki, nie ma kłody której nie porąbie :D Majster jesteś najlepszy! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Rydzyk - pijaczek :D pomocny w luj, dobry humorek ;D, zawsze ze wszystkim sobie da rade :D, majster :D w ciul pozytywny ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jak dla mnie to Jesteś ogarniety, oraz jesteś dobrym opiekunem Spelniasz się jako admin Ogarniasz moda, masz go od niedawna :) Oby tak dalej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rEmi12 Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 No więc tak majster: jesteś bardzo ogarniętą osobą uwielbiam z tobą grać na dd2 :P lubię cię bardzo bocisz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jesteś surowy ale ogarnięty spełniasz się jako opiekun i Mod oby tak dalej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 I nadszedł czas na Ciebie PIJAKU :D codizennie nawalony beka z nim jest mega , potrafi rozbawić na całęgo (szczególnie jak sobie wypije i wbije na TS) :D jesteś spoko ziomek, dogadać się z Tobą idzie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Sniper !! No i jeszcze "ananasek!!!" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Największy Alkoholik na forum. swietny opiekun DD2 oraz Admin, wiem że bedzie najlepszym moderatorem jaki jest na forum. Zawsze i wszędzie można z nim pogadać o wszystkim, po prostu kocham tą mordeczkę :D "Mam cię ananasku" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Pijak i duński alkoholik A tak na poważnie zdecydowanie najlepszy Admin i opiekun. Kawał dobrej roboty odwalasz na serwerze i forum Teraz zostałeś wybrany Moderatorem i ten awans Ci się należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Duński pies na baby, alkoholik społeczny o lekko nie dojeb**** głosie haha.. :D A tak serio ogarnięty człowiek najlepszy opiekun jak do tej pory, rozmowny jak mało kto, same ohy i ahy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Rydzyk chyba bez wątroby XD można porozmawiać z Tobą normalnie (np. o rapie), ale też pośmiać jak nigdy. Same pozytywy nie wymyślę nic negatywnego :C NAjlepsza mordka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Krotko mowiac rydzyk rozpierdalasz system forum :) Ode mnie masz duzy szacunek takich ludzi powinno byc wiecej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 15, 2015 Owner Share Posted March 15, 2015 Przede wszystkim PIJAK :D Swoich rówieśników woła tajemniczym grypsem "majster", "ej master". Żegnając się ze swoim stadium często używa "elo 5" Ogólnie rzecz biorąc dobry chłopaczyna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Pijak, który słucha ambitnej muzyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 15, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 15, 2015 Pierwsze co mi na myśl przychodzi to pijak, alkoholik. Jak się dłużej zastanowiłem to dobrze wykonujesz swoją pracę jako opiekun oraz admin. Majster to tylko moja opinia :) Ah ten twój tekst "Majster" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Majster wszystkich majstrów, top1 pijak wśród pijaków :D Odkąd przybyłeś do nas na sieć to dobrze się dogadywaliśmy, zawsze była beka :D Można powiedzieć, że bez Ciebie DD2 czasem by było "martwe". Zawsze na swoim posterunku, rewelacyjnie się sprawuje jako opiekun jak i admin - z modkiem jeszcze zobaczymy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Kolejny trudny temat ^^Smakoszku ty mój, jesteś zaje** zaje** zaje**! O wszystkim można z tobą pogadać, pośmiać się, a nawet wypić :DJesteś świetna osobą, masz zajebi** poczucie humoru, lubisz wypić, pogadać z sensem a nie wszystko dla beki, bez ciebie to mi by się nie chciało zapewne siedzieć do 1:30 i czekać aż pójdziesz do pracy (majster) ;D PS. Zawsze chętny do picia, zresztą tak jak ja <3 A to dla ciebie ode mnie ! :) https://www.youtube.com/watch?v=PPA7sRKP80Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 @ REFRESH ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
La vida loca Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Pijak na wysokim szczeblu, a tak serio to ogarnięty, aktywny i z poczuciem humoru. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 F5 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyskata Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Rydzuś to najlepszy ViceAdministrator, jest to kompetentna osoba, wykonuje swoja pracę rzetelnie! Jest miły, pomocny, pełny entuzjazmu! Ale też wredota jakich mało, nie można mu nic złego zarzucić, oby więcej takich ludzi jak On.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 @refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamillll Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Rydzyk - alkoholik , pomocny, nie ma kłody której by nie pociął :D dobry chłopaczyna :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts