Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie, to nie miałem najdziwniejszego, ale miałem najgorsze. Kolonoskopia bez znieczulenia (bo chciałem kilka dni później oddać krew). Nie polecam. :catgrump:

A jeśli chodzi o najdziwniejsze, to kumpel miał podczas badania słuchu (w przychodni sportowej) tak, że lekarka zapomniała mu powiedzieć, żeby powtarzał za nią jej slowa, które szeptała do niego podczas szeleszczenia jego uchem. I gdy już pisała w notatniku "głuchy jak pień", to ten spytał "czy ja mam powtarzać słowa po pani?" :Kappa:

a ta wpadła w szał :pepopoj:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Może i nie jakoś bardzo dziwne, ale pamiętam badanie krwi do klubu, gdzie pielęgniarka nie mogła wbić mi się w bardzo dobrze widoczną żyłę i musiała poprawiać z 5 razy :FeelsBadMan:

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

USG jak dla kobiety w ciąży ( ͡° ͜ʖ ͡°) (miałem kiedyś tasiemca :c)

• Lubię to! 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

USG było robione bo żołądek rozwaliłem i się okazało że mam 2 śledzony z czego druga ma 1.3 cm i w pełni funkcjonuje es 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

EEG głowy jak byłam mała, mega dziwneee

• Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Rezonans RM + RMI 
Wyrwanie zęba bez znieczulenia ( NIE POLECAM ) :hot:
I chyba to bądź jeszcze coś co już nie pamiętam ;o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.