Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Morze :V

Tak poza tym to muzea, II wojny światowej, Bursztynu, park oliwski, punkty widokowe są też super, a także starówka gdzie jest pomnik Neptuna (swoją drogą w tamtym miejscu jest ich trzech - na dachach znajdują się pozostałe dwa :D). 

Chociaż czy to ciekawe? Trzeba samemu ocenić. :yep:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

W sumie po ostatnim horrorze kiedy przebudziłem się w sobotę o 3 rano i wyszedłem na taras to widziałem krowy z połową mordy wyciętą (Krowa zombie) idąca w moim kierunku. Także odpowiadając na pytanie = Wszystko.

• Haha 4
  • Wow 3
  • Zasłużony
Opublikowano

To już pojęcie względne. Oczywiście jest Sosnowiec, który mimo bycia Sosnowcem ma swoje uroki. Chociażby stawiki i pałac Szena (czy jakoś tak).

Jeśli chodzi o Dąbrowę, w której mieszkam to mamy 4 piękne jeziora, Pogorie, Pałac Kultury w samym centrum, dworzec w przebudowie i ogrom mniejszych wsi, czy lasów. Innymi słowy genialne miejsca na rower.

Nooo i są jeszcze autobusy do Katowic :Kappa:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Szczerze to pola, nowopowstałe domy, rondo we wsi, straż. czyli nic ciekawego, ew. Wieża Piastowska czy co roku festiwal ten muzyczny polskiej piosenki czy jakoś tak XD

• Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Słynne Sopockie "Molo", które nad morzem bałtyckim jest nadłuższe i mierzy około pół kilometra. Poza tym słynny sopocki deptak Monte Cassino "Monciak" gdzie można udać się na ucztę do jednej z wielu restauracji, a po solidnym posiłku uderzyć na imprezę do jednego z kilkunastu klubów czy pubów :D A jak ktoś lubi historię to i są jakieś muzea itp. A tak od siebie polecam wszystkie szlaki w lesie, gdzie 3 prowadzą na punkty widokowe i można podziwiać panoramę 3miasta lub Sopotu. :D Mamy też leśny skate park, gdzie na rowerkach można sobie pośmigać coś w stylu downhill. :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zobaczyć nic, łatwo wpie*dol dostać XD

Nie no, mamy bardzo ładne jeziorko z wiewiórczą ścieżką i dużo zabytków. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

W mojej okolicy to na pewno morze, a także Sopot, który sam w sobie jest ciekawym miastem.

Opublikowano

@ Bulbuś  nie skacz do tego Radomia, nie skacz , to piękne miasto pełne atrakcji i niezapomnianych wrażeń.:Kappa:

W mojej okolicy to same Biedronki, więc zapraszam, można wybrać swoją ulubioną.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Niestety w okolicy mam tylko to ( A mówią że w UK to tylko pada deszcz ) :pepeOK:

Jura.jpg

jura2.jpg

jura3.jpg

jura4.jpg

Opublikowano

Muzeum drogownictwa i pare km od mojego miasta zalipie

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.