Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Tomasz Knapik

Nick admina banującego: hwsh 

Data/Mapa: 20:46 | 20/04/2021/Mirage

SteamID: STEAM_1:1:174693145

Serwer (mod):  Mirage#1                             

Opis sytuacji: Jest rozgrzewka i bunny hop'uje po mapie nikomu nie utrudniając rozgrywki po czym dostaje bana za "AutoBH" z z tego co wiem to AutoHotKey nie jest zabroniony można to wywnioskować z odpowiedzi Cr3st pod tą skargą link do skargi: https://katujemy.eu/topic/54791-skarga-oraz-lekka-opinia-na-temat-administracji/

Link do bana sb: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=Tomasz Knapik&advType=name

Edit#1

Gościu linki podałem tylko a ty z wzorem jakimś wyjeżdżasz od razu. Masz oryginał jak aż tak to kuje w oczy.

Twój nick: Tomasz Knapik

Nick admina banującego: hwsh 

Data/Mapa: 20:46 | 20/04/2021/Mirage

SteamID: STEAM_1:1:174693145

Serwer (mod): Mirage#1                                 

Opis sytuacji: Jest rozgrzewka i bunny hop'uje po mapie nikomu nie utrudniając rozgrywki po czym dostaje bana za "AutoBH" z z tego co wiem to AutoHotKey nie jest zabroniony można to wywnioskować z odpowiedzi Cr3st pod tą skargą.

@ EXTREMAAAAA

Edit#2

Poprawiłem szeryfie błąd został usunięty teraz twoja kolej na usunięcie notki.

@ EXTREMAAAAA

Edit#3

"Nie da się rozpisać tego demka." demko da się rozpisać jak najbardziej bo sprawdzałem skoro ma być ban permanentny to pozdrawiam Cr3st  który na demku przyznaje się ze sam używa AHotkey'a  

@ hwsh

@ bzyczek

Edit#4

Link do dema:https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20210420-204525-1508074983-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

Dla nie doświadczonych adminów ścieżka gdzie wrzucić demo \steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo

@ bzyczek

Dowód- 24:54  

Rozmowa:

Hwsh-"Czy AHotKey jest dozwolony serio?"

Cr3st-"Szczerze nie wiem ale ja używam"

Więc w ten oto sposób admin sam się przyznał do używania wspomagaczy radził bym coś z tym zrobić dodam jeszcze że wasze umiejętności co do rozpisywania demek są znikome jak i większości adminów na tym serwerze i późniejsze wkręcanie kitów że  "Nie da się pobrać"/"Demka nie da się rozpisać" bądź "Nie chce mi się" bo takie słowa też padały świadczy to tylko o tym że kłamiecie w własnych podaniach.

Edit#5

@ bzyczek

Nie wiem skąd ty się urwałeś ale gubisz się w tym co piszesz skoro "gracz się przyznał że używa to jest sens rozpisywać?" twój admin też się przyznał to jest sens żeby dalej był admin i grał na serwerze? 

Edit#6

@ bzyczek

Ze mną nie rozmawiasz a sprawa głównie rozchodzi się o mnie i o twoich adminów posiadasz zerowe doświadczenie w byciu opiekunem a sprawa z @ Cr3st jest załatwiona?:cry: nie zauważyłem bo dalej gra na serwerze jak mam zostać zbanowany to @ Cr3st leci zemną co on ma jakiś immunitet?

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie da się rozpisać tego demka.

Według słów opiekuna serwera @ bzyczek AHK jest zabronione także jak dla mnie ban słuszny.

Czekam na odpowiedź @ bzyczek .

Edytowane przez hwsh
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hwsh napisał:

Nie da się rozpisać tego demka.

Według słów opiekuna serwera @ bzyczek AHK jest zabronione także jak dla mnie ban słuszny.

Czekam na odpowiedź @ bzyczek .

Dokładnie tak mówiłem.

1.8 Zakazane jest używanie wszelkiego rodzaju wspomagaczy. ( BAN PERMANENTNY )

A czy AutoAHK nie jest rodzajem wspomagaczy. No nie wiem moim zdaniem jak najbardziej, więc nie mam nic więcej do gadania. 

Edit:

Ani ja ani nikt mi nie mówił że nie da się rozpisać @ Karcok

Chodziło mi o coś innego, ale dobra z drugiej strony to jeżeli autohk jest zabroniony a gracz się przyznał że używa to jest sens rozpisywać? @ Karcok

Coś mi się wydaję że nie z tobą rozmawiam @ Tomasz Knapik V2 a po drugie sprawa z @ Cr3st jest już załatwiona. 

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

@ hwsh  @ bzyczek  Co to znaczy, że demka nie da się rozpisać? Każdy AHK da się rozpisać.

@ bzyczek  Twój post nie wnosi kompletnie nic do samego odwołania, dodatkowo jak czytałeś odwołanie dokładnie to pewnie widziałeś, że twój admin użył taki zdań "Nie da się rozpisać tego demka"

@ Meliska  24h minęły, temat blokuje podaj werdykt.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oczywiście przyznałem się, że używam lecz nic chyba nie wspominałem żebym tego używał na serwerze.

Opublikowano

24h minęły, rozpiski nie ma. Demka nie da się rozpisać bo? AHK jakby faktycznie pomagało graczowi w grze, to dałoby się to udowodnić.

Nie będę się już mieszał w sprawy serwera, że x admin powiedział że używa lub y gracz nie. Ja sobie mogę powiedzieć że latam na serwerach na spinbocie, a tego nie robię i dostanę bana. Bana za powiedzenie, że się kręcę? 

Rozpiski nie ma, ban bezpodstawny, UB. 

• Lubię to! 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.