Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela: Czesio
2. Nick oskarżonego: @ Cr3st
3. IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:157809461

4. Data i czas zdarzenia: 20:20 - 20:47
5. Przebieg sytuacji: Generalnie gram sobie na serwerze i wchodzi gracz o nicku "MIKARON 9 LVL FACEIT / SMURF" 1 runda wystarczyła, abym stwierdził, że ten gracz jest "cheatem", a więc to co powinienem zrobić to zrobiłem - napisałem na u@ do aktywnego administratora jakim był @ Cr3st . Admin serwera posiedział sobie ze 3/4 rundy na Specte po czym wyszedł i stwierdził, że ten gracz jest smurfem. Kilka rund później podejrzany przeze mnie  gracz przeszedł do naszej drużyny (CT). Nastąpiła zmiana połów i kilka rund później zaczęła się gadka o "AutoHotKeyu" no i podejrzany się do niego przyznał i latał sobie na nim po całej, ale wasz prze zajebisty admin go nie banował, tylko podziwiał jak podejrzany gracz skacze. O ile wiem Macro jest uznawane jako wspomagacz i AutoHotKey również, ale administracja tak dobrze umie rozpoznawać wspomagacze jak to piszą w swoich podaniach, a tego nie wiedzą. (XD) Dodając, że podejrzany grał na jakimś Multi-Hacku i używał również Wallhacka oraz Aimbota, ale to swoją drogą.

Do tego gracz o nicku "Maślaty" też w sumie podziwiał jak to podejrzany gracz sobie bhopuje, a zacytuję jego podanie "Ponieważ dużo osób w ostatnim czasie używa wspomagaczy do tej gry na tym serwerze też napotkałem takie osoby i chcę zapanować nad tą plagą cheaterów". Aktualnie napotkał gracza który używał wspomagaczy na jego oczach, a tutaj brak reakcji, więc myślę, że jest to średni kandydat na admina serwera, ale już go w sumie przyjeliście.

Generalnie myślę, że powinniście zaprzestać przyjmowaniu Jacków do administracji lat 16 który napisze, że rzekomo zna się na rozpoznawaniu wspomagaczy i jesteście w niebo wzięci. Niektórzy z aktualnej administracji nadaję się jedynie do rozdawania "Mutów i gagów", bo do niczego innego się nie nadają. Większa połowa z waszych administratorów nie umie rozpoznać gracza z Wallhackiem który jakoś się tam kryje czy też średnio dobrego skonfigurowanego Aimbota którego wasz Little Anti Cheat nie wyłapie.

Dodam również, że inni administratorzy ustawiają regulamin pod siebie i go nie przestrzegają i jadą z graczami jak z k*urwami przez co mieszają ich z gównem.

Pozdrawiam was misiaczki.

@ EXTREMAAAAA Jeśli umiesz czytać to wywnioskujesz, że jest to kilka rund przed pierwszą zmianą połów. Więc nie bądźcie, aż tak leniwi i przewińcie sobie 10 rund demka :)
6. Dowody: Demko - https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20210409-200643-1974685893-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

• Haha 5
  • Przykro mi 1
Opublikowano

A wiec tak chłop mi pisze na u@ abym zobaczył tego typa bo ponoć odpalony lata, to wszedłem na specta i po paru rundach stwierdziłem ze chłop nic nie ma  i po prostu jest smutnemu. Z tego co wiem to autohotkey nie jest zabroniony, a jak umie się z niego korzystać to już innych problem. Odnośnie „Czesia” wiele osób mi pisało ze lata na wh a gdy ktoś wchodzi na specta to on nagle wie, przykład ja i alsdorf. Nie chce mi się dalej rozpisywać ponieważ jest piątek i nie każdy siedzi przed kompem. Pozderki Mateusz 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Po pierwsze panie kolego, obrażasz w tej o to skardze Adminów mówisz że są do niczego, po drugie nie ty jesteś opiekunem serwera i nie ty decydujesz kto zostanie przyjęty na administratora więc nie masz nic do gadania w tej kwestii, jeśli coś ci się na tym serwerze nie podoba to możesz grzecznie mówiąc się stąd ulotnić nikt za tobą nie bedzie płakać, a po trzecie doszły mnie słuchy że prowokujesz Admina tekstami ,,Czy wygrał Admina w płatkach?"  lub gdy ja wbiłem napisałeś do cresta na czacie pytanie  ,,Cr3st za ile kupiłeś Admina" i w dodatku to nie jest pierwsze takie twoje zachowanie, dziękuje miłego wieczoru 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.