Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to tak zmienić tą ,,żałosną muzykę mvp dla 14latek z depresją" bo ta muzyka jest naprawdę irytująca jeśli propozycja zostanie przyjęta mogę nawet podać nazwy i momenty

a po drugie to że vip sobie wybiera piosenkę które są dostępne pod komenda !res

Edit :nie chciałem nikogo urazić tym zdaniem 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z tego co sie dobrze orientuje To piosenki !res i !mvp beda ze soba gryzly sie. Chyba ze da sie to napisac takim sposobem ze jak jest grane mvp to Res sie wylacza.

Pytanie jest takie czy to jest wgl potrzebne jak jest !res bo moze to byc tylko zbedny plug-in.

A co do piosenek res to mozna by bylo zrobic temat gdzie gracze podaja pare nut i tam mozna wybrac.

Jezeli chodzi o sam plug-in to trzeba pisac do osoby co ogarnia pisanie pluginow. (Mozliwe ze @ Weak. , bo z tego co wiem to on potrafi takie cus, ale moge sie mylic)

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Kolega wyżej wyjaśnił nie ma sensu robić mvp skoro są roundsoundy. Roundsoundy są zmieniane co miesiąc zaraz mamy maj i wlecą nowe lepsze.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.