Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Z ciekawości sobie sprawdziłem mapę na necie, wklejam jakby ktoś chciał sobie obejrzeć https://gamebanana.com/maps/215534 i od razu zauważyłem powody dla których nie opłaca się jej wgrywać

- masywna mapa, dla większości osób będą drastycznie spadać fpsy

- nie wiemy jak wygląda sprawa ze skyboxami

- jest dużo pokręconych miejscówek (drabinki przed anarchią, "wieżyczka" na top midzie czy też na gali lub goosie, będzie lament o to

- doublejumpem można wskoczyć praktycznie wszędzie

Nie

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Temat zmiany mapy może być wałkowany non stop, a moja odpowiedź będzie nadal taka sama - nie. Zamysłem od samego początku było stworzenie serwera ONLY DD2, nigdy nie było tu innej mapy i nie będzie. To nie tak, że nie podoba mi się Twój pomysł i jestem uprzedzona, jednak wiem, że ludzie najchętniej grają na mapie, którą znają na wylot niż na nowościach. Idealnym przykładem może być mnóstwo serwerów dd2, które i tak z upływem lat i coraz to większą ilością są najbardziej rozwiniętym i grywalnym modem. Resztę powód również podał @ dejmanoXD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.