Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

asd.gif.6311a69cf53e4b530092dff18ea22c0d.gif.2186022dbda9989c77f1aa13cfab7799.gif.ceaf61b02bd6083f14cdc8b5505fdd08.gif.7e0e068fb2ce2e5a6e5e864831b40595.gif

Witam was wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wydaniu "Pod Lupą" tym razem na nasz celownik została wzięta obecna Vice Administrator @ Gosia ?! :D

Nadszedł czas, aby poznać to co myślą nasi użytkownicy :D 

Co sądzisz o  @ Gosia ?!

Użytkownik nr.1

To taki promyk tego forum. Zawsze rozświetla swoją obecnością i zaraża śmiechem poloneza. Jest wspaniałą osóbką, z którą bardzo łatwo się dogadać, nigdy nie ma problemów i przy okazji ma złoty charakter. Jest mądrą istotką stąpającą po ziemi i cieszę się, że ciągle z nami jest. Śmiało można powiedzieć, że jest to wierny człowiek i gdyby każdy był wierny, jak Gosia temu forum, to ludziom żyłoby się łatwiej. Zawsze ma łeb na karku, jest opanowana i wali ciętymi ripostami jak czołg kulami. Jest lubianą osobą na tym forum, bo w sumie takiego żuberkoholika ciężko nie nie lubić. Czasami się zastanawiam w sumie, dlaczego tyle żubrów pije, skoro można wódeczkę z kulturką ładować. Największą jej zaletą jest mocny łeb. Miejmy nadzieję, że picie nie spodoba jej się na dłuższą metę, bo szkoda byłoby spotkać ją w grupie anonimowych alkoholików. Niech żubr będzie z Gosią! 

Użytkownik nr.2

Na obecna chwile nie mogę powiedzieć  zbyt wiele, bo poznałam ja zaledwie kilka tygodni temu, ale moje pierwsze wrażenie to sympatyczna i pomocna.

Użytkownik nr.3

Bardzo pozytywna osóbka zawsze fajnie coś wytłumaczy albo coś ogarnie na forum zawsze aktywna i pracowita. 

Użytkownik nr.4

Gosia to wspaniała osoba, dusza towarzystwa, dobrze się składa, że dzieli nas aż taki dystans, bo gdyby nie to, to dziennie bym z nią chlał do upadłego.

Użytkownik nr.5

Znam ją z poprzedniej sieci i jest bardzo miłą (czasami wredną) kobitą :D 

Użytkownik nr.6

@ Gosia ?!  jest najwspanialszą kobitą jaką znam na tej sieci. Wielokrotnie już jako mod mi pomagała, jako global  również i teraz też pomaga mi na nowej randze <3

Użytkownik nr.7

To taki mały alkoholik wiecznie na kacu.. a tak serio kochana, cudowna, pomocna i najlepsza! :)

Użytkownik nr.8

W porządku osóbka, znam dobre 4 lata w życiu prywatnym, mega pozytywna, spokojna i kulturalna.

Użytkownik nr.9

Gosia jest bardzo fajną osóbką, lubię z nią pogadać, a także pośmiać się z jej pijaństwa :Kappa:

Użytkownik nr.10

Przemiła osoba , jedna z lepszych osób jakie poznałem na tej sieci. Trochę boci w Among US XD

Użytkownik nr.11

Jak sprawuje  swoje obowiązki? 

Użytkownik nr.1

Swoje obowiązki wykonuje perfekcyjnie, Gosia to cholernie miła osoba z charakteru, ale jak trzeba to potrafi twardo warunki i opieprzy jednego, czy drugiego na forum.

Użytkownik nr.2

Gosia robi wszystko dokładnie i nie ma się do czego przyczepić. 

Użytkownik nr.3

Gosia sprawuję swoje obowiązki bardzo dobrze, mam nadzieję, że zobaczymy ją kiedyś w czerwonym kolorku.

Użytkownik nr.4

Radzi sobie dobrze jako globalny moderator. 

Użytkownik nr.5

Myślę, że @ Gosia ?! jak nikt inny należycie wykonuje swoje obowiązki. Zawsze wkłada ogrom czasu, serducha i cierpliwości w to co robi na forum. Jest to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Niezależnie jaką miałaby funkcję na forum, myślę, że zawsze starałaby się, aby jak najlepiej robić to, co do niej należy. 

Użytkownik nr.6

Jako właściciel serwera to świetnie! Stara się by wszystko działało tak jak trzeba, a jako global moderator to nie miałam jeszcze okazji na to zwrócić uwagi, bo jestem tu od niedawna, ale zapewne równie dobrze.

Użytkownik nr.7

Sprawuje swoje obowiązki dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń.

Użytkownik nr.8

Jak już wspomniałem. Bardzo dobrze. W końcu skądś ma ten globusik przy nicku.

Użytkownik nr.9

Idealnie Fajnie gdyby było jeszcze więcej takich osób. 

Użytkownik nr.10

Wzorowo dopełnia każdego swojego obowiązku.

Użytkownik nr.11

Moim zdaniem 11/10. Zawsze służy pomocą jak tylko Trzeba.

Na jakiej innej randze chciałbyś zobaczyć? 

Użytkownik nr.1

Hmm vice administrator?

Użytkownik nr.2

Na czerwonej :D

Użytkownik nr.3

Fajnie by było gdyby dostała awans na rangę Administrator.

Użytkownik nr.4

Zbanowany  :Sheepo: A tak serio to fajnie było by ją zobaczyć na randze Globalny Moderator.

Użytkownik nr.5

Administrator lub redaktor.

Użytkownik nr.6

To już napisałem wyżej, najlepiej w czerwonym kolorku!

Użytkownik nr.7

Na tej co by miała ambicje funkcjonować bo nie każdy lubi wszystko i do każdego pasuje. 

Użytkownik nr.8

Oczywiście jako Administrator.

Użytkownik nr.9

Wydaję mi się, że na obecną chwilę Gosia osiągnęła maksymalną możliwą rangę, może się to pewnie w przyszłości zmienić, ale na dzień dzisiejszy osiągnęła maksimum.

Użytkownik nr.10

Wydaje mi się, że to jest najwyższa ranga. Jestem pewny, że poradziłaby sobie z czerwonym kolorem, ale to już nie zależy od żadnego z nas.

Użytkownik nr.11

Poszedł/Poszłabyś z nią na piwo? 

Użytkownik nr.1

No jasne żebym poszła!!!

Użytkownik nr.2

Jesteśmy umówione na stocka, ale tego żubra też z Nią wypiję. :)

Użytkownik nr.3

Jasne! Żubry by były pite :D

Użytkownik nr.4

Piwo??? oby to było to tylko piwo (i to nie jedno).

Użytkownik nr.5

Oj tak! Żeby to jedno! Żuberków to całą kratę :feelsevilman:

Użytkownik nr.6

Oczywiście, że tak.

Użytkownik nr.7

Pewnie ze poszedłbym. 

Użytkownik nr.8

Jasne, że tak. Poszedłbym z każdym na piwo z katujemy, ale z Gosią to obowiązkowo!

Użytkownik nr.9

Czy bym poszedł? Krata Żubra przygotowana od dawna.

Użytkownik nr.10

No pewnie że tak.

Użytkownik nr.11

W tym pytaniu odpowiedziałem już przelotnie w pierwszym, oczywiście, że tak!

To na tyle w tym wydaniu :D Mam nadzieję, że się podobało :D 

@ Gosia ?! Chciałbym Ci pogratulować awansu na czerwoną rangę! obyś nie straciła zapału i działała na całego! Powodzonka :D 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 8
  • Legenda
Opublikowano
Cytat

Trochę boci w Among US XD

Nie moja wina, że ciągle jestem zabijana jako pierwsza!!!

Co do 3 pytania - spełniło się! Dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli, gdy nawet nic nie było wiadome o awansie. Jest mi niezmiernie miło i nawet nie wiecie jak bardzo to doceniam!

Pytanie 4 - i jak tu być abstynentem, jak tyle osób zaprasza na browarka :Kappa:

Nie powiem, że nie mam uśmiechu na twarzy, aż zrobiło się cieplej na sercu :heart4: Dziękuję wszystkim osobom, które wypowiedziały się w tym temacie, jesteście wspaniali, uwielbiam Was :cat3:

Edit: @ Bulbuś wiesz, co odpowiem xD

• Haha 1
  • Uwielbiam 4
  • Legenda
Opublikowano

Powiem, że przyjemnie się czyta, aczkolwiek szkoda, że nie miałem okazji odpowiedzieć na takie pytania anonimowo :Kappa:

• Lubię to! 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Chyba jedna z Twoich najlepszych prac. Dałeś radę do samego końca i dopracowałeś wszystko cacy. Jedyne do czego można się przyczepić, to nierównomierne odstępny między niektórymi odpowiedziami, ale to już w sumie pedantyzm. Sporo wypowiedzi, pytania też niezłe - tak trzymaj!

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.