Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Twój nick: mayor
Nick oskarżonego: Killer Ostalecki
SteamID oskarżonego: STEAM_1:0:176632369

Data i godzina: 08.02.2021r. godz 10;20 
Mapa: awp_kox
Opis sytuacji: podałem koledze z drużyny info po tym jak zginąłem, po czym ten śmieszny adminek zaczął do mnie gadać o jakimś podawaniu info i żebym tego nie robił choć nie nakłada na mnie tego regulamin, po krótkiej wymianie zdań dzieciaczek zmutował mnie z powodem kultura na 600 min bez żadnego upomnienia, bez żadnej gadki żebym się uspokoił a podobno rozwiązywanie problemów na serwerze jest w roli admina a nie wydaje mi się żeby karać kogoś od razu bez wczesnego upomnienia. Po mojej irytacji napisałem chłopowi że jest psem, bo w zasadzie teraz tak myślę. Dostałem za to knebel, uważam że to akurat było adekwatne do mojego zachowania choć mute dostałem ch*j wie za co tak na prawdę. Pieprzy mi chłop o jakiś nieistniejących zasadach, chyba koleszka prócz tego że nie można wyzywać i cheatować to innych punktów z regulaminu nie zna. Wyżej pet sra niż dupe ma i think... 
Dowody (link do demka lub SS):

• Haha 6
Opublikowano

W regulaminie nie ma nic o tym, żeby nie mówić info po śmierci, to prawda. Ale też niepotrzebnie zareagowałeś tak ostro @ mayor rzucając od razu wulgaryzmami, więc w sumie muta dostałeś za wyzwiska, a nie podanie infa. Na drugi raz @ mayor opanuj emocje, żeby więcej nie było takich sytuacji. A z adminem sobie pogadam.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.