Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Moee

Pomysł: Myślę że warto by było zmienić ilość przeszkód dostępnych w bazie do 2 , oraz zmianę każdej przeszkody do 1 piksela (Minus =1 piksel Kwadrat=1 piksel etc.) Ułatwiło by to każdemu rozgrywkę bo obecnie można się z tym pogubić
a poza tym teraz  można dać tylko 1 minus z bazie gdzie można dać 3 małe piksele (mrygawy) a sposób przechodzenia jest identyczny 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem, za

Racją jest to, że minus jest liczony jako 2 pixele a tak naprawdę to jest do przejścia łatwiejszy niż zwykły pixel.
Imo dobre by było na danie po prostu, że max 2 przeszkody na kampe.
A aktualnie chłop zrobi sobie 3 pixele, kupi 2x demage i tak naprawdę wygrana runda.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na tak,

Szczerze mówiąc minus jest nawet prostszy od jednego pixela, ponieważ w minusie nie jest tak łatwo dodać jaila lub, gdy podczas robienia pixela możemy sobie na spokojnie dodać surfa. Pixel przechodzi się dłużej niż minus, wystarczy sobie obejrzeć pierwsze lepsze demko z serwera i zobaczyć jaką trudność sprawia pixel, a jaką trudność sprawia minus.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Następujące zmiany w regulaminie i rozgrywce serwera:

Minus - liczony jest jako 1 piksel (Wcześniej 2 piksele)

Kwadrat - liczony jest jako 1 piksel (Wcześniej 2 piksele)

Movement - liczony jest jako 1 piksel (Wcześniej 2 piksele)

Każda baza ma ograniczenie do maksymalnie 2 pikseli (Wcześniej 3 piksele)

Dokładne zmiany w regulaminie:

Pkt 1.25 Minus, kwadrat i Movement

Pkt 1.27 Zostawiono możliwość budowania kamp z 2 surfów, ale usunięto możliwość dodania dodatkowego piksela (Ograniczenie 2 pikseli)

W razie nie przyjęcia się zmian przez większość graczy, zmiany powrócą do starej formy.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.