Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: zultyser

Nick admina banującego: pepepandziobakakatwixmax

Data/Mapa:

04.01.2021 - 21:29:04

IP/SteamID: 

• STEAM_0:0:77027910

Serwer (mod): onlydd2#1                    

Opis sytuacji: latałem sobie z podwójnym skokiem i spadochronem na svipie , w locie robilem delikatne strefy za to dostałem bana pozdrawiam

Wycinek z konsoli: wyszedłem odrazu z gry i nie mam.

http://bany.katujemy.eu/bans/55335.html

Opublikowano

Witam 
W sumie to z jednej strony zastanawia mnie skąd wiesz że to ja Cię banowałem, skoro nie mam Cię w znaj a zmieniałem Avek na steamie, nick  i nawet dostałem bana za siedzenie na Spectatorze , bo i admin mnie nie rozpoznał xD

Więc tak, pierwsze 3 demka byłyby jako jedna całość, ale jak wspomniałem wyżej, dostałem Bana i Kicka za speca, bo nawet admin nie rozpoznał że ja to Ja, ale demka prócz 4 mają bodajże po kilka minut :)

Admin czy osoba która pisze podanie na Admina powinna dawać przykład innym graczom, a nie samemu łamać regulamin. 

Demka: https://www47.zippyshare.com/v/u33ZfW2d/file.html

Każda Czasówka dotyczy przyśpieszania

Numer 1 
1.04 

Numer 2

14.58
16.40
24.00

Numer 3
10.50

Numer 4

0.17
1.16
4,50
7.01
8.46

Zgodnie z Tym co jest w Regulaminie serwera:
"b) Jeżeli zauważysz łamanie regulaminu przez ADMINÓW zgłoś ten fakt właścicielowi lub opiekunowi"

Admin Admina zbanować nie może i to już mi jedna osoba pisała gdy Ty poleciałeś i co prawda Miałeś zaakceptowane podanie, ale admina jak nie było tak nie miałeś :D

0) Przyśpieszanie przy pomocy spadochronu  - PERM 
Do tego sam dałem upomnienie na y@, że za przyśpieszanie jest Ban, ale jak widać xD

Dziękuję i decyzje zostawiam UBT

• Lubię to! 1
Opublikowano

wiedziałem o tym że zakazane jest używanie sgs, nie doczytałem regulaminu i nie wiedziałem że na spadochronie nie można używać stref  więc przyjmuje do świadomości swój błąd i pozostaje mi liczyć na ułaskawienie ze strony ubt pozdrawiam

• Zasłużony
Opublikowano

Zapraszam na dd2#2 - tam możesz sobie postrafe'ować na spadochronie. Tutaj (dla Ciebie) niestety nie. Nieznajomość regulaminu szkodzi. A jako przyszły admin (którego podanie zresztą już zostało zaakceptowane) powinieneś znać regulamin na pamięć.

@ Gosia ?!  @ Zawiszak?

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.