Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

33.png

Rozbijałeś/aś skarbonkę? Ile pieniędzy udało się wam zebrać? Na co przeznaczyłeś/aś pieniążki? 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nie posiadałem i nie posiadam skarbonki nawet xDDDD  

• Legenda
Opublikowano

Miałam świnkę skarbonkę! Ale nigdy nie rozbiłam, bo mi szkoda było, plus ciężko mówić o pieniądzach za dzieciaka :D Bardziej leżała dla ozdoby 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam zamiar rozbić w przyszłym roku, żeby mieć na wymarzone wakacje, jest tam sporo a jeszcze się uzbiera..

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nigdy nie rozbijałem. Ma po prostu ładnie wyglądać jako ozdóbka (ewentualnie są otwory pod spodem by wydobyć pieniądze). Pomijając fakt, że niewiele osób korzysta ze skarbonek.

• Redaktor
Opublikowano

Miałam wiele skarbonek, każdą rozbijałam/rozwalałam, nawet jak nie były pełne. Nie mam pojęcia ile mogłam nazbierac, po prostu kiedyś pieniądze to aż mnie paliły i szybko je wydawałam 😅

• Katowicz
Opublikowano

Moja żyje i ma się dobrze starsza od większości z Was :D chyba ze 22 lata ją mam xD  nawet ja kiedyś podpisałam haha ::cry:

IMG_20201208_160230.thumb.jpg.6c852452d08db78772bb5079814b9957.jpg

Zawsze szkoda mi było ja rozbić, więc jak coś uzbierałam i chciałam wyjąć to penseta i sobie wyciągnęłam xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.