Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Ejoo

Mam propozycję dotyczącą drużyn w grach :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D  

Dziś wpadłem na pomysł, aby  utworzyć drużyny na forum :D   w takich grach jak 

1. CSGO
  2. CS 1.6 
  3. LOL  

Drużyny mogły by reprezentować forum na różnych turniejach/ zawodach/ sparingach na inne sieci/drużyny 

Jest sporo zawodów/Turniejów a myślę, że na forum jest dużo graczy,  którzy chcieli by reprezentować sieć z całego serduszka :D  

Jeśli pomysł by wypalił mogę wszystko dokładnie opisać i przedstawić szczegół po szczególe :)   

Prowadziłem takie coś na poprzedniej sieci gdzie siedział Drużyna BOSS w 1.6 reprezentowaliśmy forum w mixach/ turniejach na innych sieciach :D 

Spoko zabawa to jest i integracja graczy :D  

Co o tym myślicie? 

Opublikowano

Przechodziłem to już kiedyś na innej sieci, jest to niewypał. Pograją miesiąc/dwa i projekt odejdzie w zapomnienie.

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Była już taka propozycja. Problemem tego typu organizacji jest to, że trzeba je utrzymywać i potrzebna jest osoba, która będzie się nimi zajmować 24/7. Drugą sprawą jest to, że wszystko pójdzie w zapomnienie bardzo szybko. Na nie

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Pomysł naprawę fajny, ale jestem takiego samego zdania, co moi poprzednicy. To się nie utrzyma.

Trzeba włożyć masę czasu, by jakoś to funkcjonowało, np samo śledzenie, co dzieje się na innych forach w poszukiwaniu eventów, bo nie jest powiedziane, że nagle każdy zacznie grać, plus większość z nich robi eventy dla "samych swoich", a nie dla osób spoza forum.

Na nie

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gdyby znaleźć osobę, która naprawdę chciałaby być trenerem i zajmowałaby się ciągle tym to sam bym chciał dołączyć, ale wątpię czy się by udało, ale jestem na tak.

• Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie. Propozycja powielana wiele razy. Raz, że do 3 drużyn trzeba trzech trenerów oraz menadżerów. Potrzeba do tego sporego wkładu finansowego oraz sporo wolnego czasu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To nie ma sensu, efekt będzie krótkofalowy tak samo jak zainteresowanie tym.

Jeśli na forum zawiąże się jakaś 'drużyna' odezwijcie się do nas, a wymyślimy dla Was jakiś baner, dział czy miejsce na tematy o meczach itd.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.