Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ EXTREMAAAAA

Opis sytuacji: Sam nie wiem pisze ze prowo napiałem tak "Pamiętacie piosenkę Erwina o kolesiostwie? Chyba tru jest, potem że Melisaman na opiekuna UBT" i dostałem timeouta na cb co to jest??? chyba na 10 godzin idk

Powód: - 

Dowody: Logi CB

• Haha 2
Opublikowano
Cytat

Prowokacja – podstępne i celowe działanie osoby trzeciej mające na celu spowodowanie reakcji ofiary prowokacji, zazwyczaj szkodliwej dla niej i często dla osób z nią związanych lub organizacji, jak np. uzyskanie odpowiedzi, informacji, wywołanie silnych emocji, niekontrolowanego zachowania, złamanie prawa.

Dziękuję, miłego wieczoru.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Powiem tak, każda sieć ma swoje wzloty i upadki.

Nikt nie musi lubić drugiej osoby, czy przesiadywać z nią 24h, ale powinniśmy się tolerować nawzajem jako społeczność.

Wy macie swoją sieć i my swoją, nikt nawet palcem nie tknął w kierunku waszej sieci złego komentarza, nawet nikt nikogo nie obraził u was na forum, nie wspomnę o wchodzeniu na np. SB i robieniu dymów.

Mamy podejście, że robimy swoje, a wy swoje i każdy będzie happy, ale nie każdy to rozumie.

Nie wiem jaki jest cel w tym, żeby nawet w takim momencie po prostu nagle się przebudzić i wbić ponownie na naszą sieć i robić kolejne prowokacje w kierunku, czy to w moim, @ EXTREMAAAAA , @ happy. ,  czy @ Dudnes .

Zajmijcie się swoimi sprawami, a my swoimi.

Dziękuje i nie miejcie nam tego za złe, bo nikt nie ma na celu atakować kogoś, ale w tym momencie to my jesteśmy non-stop atakowani i to jeszcze na naszym forum, co jak co na to sobie nie pozwolimy.

• Lubię to! 11
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.