Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie trochę zbyt brutalnie do tego podchodzą, może coś to pomoże ale wątpie. Oj jebać :Kappa:

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Powiem tak, gdyby sobie tylko protestowali i dalej wysyłali zamówienia na adres Pani K.G to okej, tylko to, co robią teraz, tzn. blokują ulice. dewastują te kościoły itd. to jest lekka przesada. 2 pytanie - Oczywiście (***** ***) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Może i strajkują w słusznej sprawie, ale to nie oznacza, że mają niszczyć kościoły, pomniki itd. Wcale się nie dziwie dla młodzieży wszechpolskiej która wczoraj przeganiała osoby protestujące spod katedry.

Pytania typu czy j3bać jakieś dane ugrupowanie polityczne uważam, że na forum stricte Cs jest nie na miejscu i nie powinno się o takie rzeczy nawet tutaj pytać...

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Każdy taki przerażony wirusa, ale na proteściki po 5-10 tysięcy osób to każdy chodzi, dla mnie to cyrk XDDDD

Nie wspomnę już nawet o wyśmiewaniu, dewastowaniu i obrażaniu kościołów, pomników i innych ważnych wartości kulturowych przyjętych w naszym kraju.

Co do całej sytuacji z aborcją - nie mam zdania. Posłużę się może pewnym obrazkiem (który oczywiście nie ma na celu obrazić osoby będące ZA aborcją):

122720563_4285102688179496_3623177075602085646_n.thumb.jpg.588c9f1d0d5276f7392fb4a47b0b5d8a.jpg

Według mnie, owszem, aborcja jest morderstwem. Ciekawi mnie, czy w ogóle jakaś kobieta miałaby taką psychikę i byłaby w stanie usunąć własne dziecko. Nie wiem, nie jestem babą, ale gdybym nią był, to na pewno po podjęciu decyzji o aborcji miałbym wyrzuty sumienia do końca życia i prawdopodobnie nie umiałbym sobie z tym faktem poradzić. Dlatego z jednej strony jestem przeciwko aborcji. Z drugiej strony zaś, trochę nad tym pomyślałem i faktycznie to jest kompletnie nie w porządku, że rząd odbiera komuś prawo do decydowania o takiej rzeczy, jaką jest aborcja. Właśnie na tej podstawie nie mogę stać po jednej stronie i zdecydować, czy jestem za aborcją, czy też nie.

Co do protestów - niektórzy po prostu przesadzają. Każdy ma do nich prawo, ale to, co się na niektórych dzieje, to po prostu skandal. 

Pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
Godzinę temu, cloud` napisał:

Nie wiem, nie jestem babą, ale gdybym nią był

Gdyby problemy zmieniały się w banały
Gdyby z wszystkich treści morały wypływały
Gdyby partnerki partnerów swych kochały
Gdyby oczy nie płakały
A usta się wciąż śmiały
Gdyby powracały piękne chwile
I trwały
Gdyby lepsze czasy nastały

Nie chcę urazić moderatora jbc :v

Protesty - słuszna sprawa.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Niech protestują, jednak są jakieś granice zachowania.

***** ***, ale również i resztę post-PRLowskiej sceny politycznej + dziwne nowe twory z lewicy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Popieram protest. Należy pokazywać, że nie jest się obojętnym na to, co się dzieje w kraju i jestem zdania, że jak się komuś coś nie podoba to powinien o tym głośno mówić w mniej lub bardziej wulgarny sposób.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.