Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

98344946_podlup3.png.a19c1e6c31ed9b9bcbebf6f008027ff5.png

Witam serdecznie w kolejnej lupce! :UmPikaOla:

Dziś będziecie mogli przeczytać opinię na temat naszego moderatora, członka UB:Team oraz opiekuna , a jest to nikt inny jak wypoczywający właśnie @ Kondziu .

Chcecie wiedzieć, co nasi użytkownicy sądzą na jego temat? Przekonajcie się sami!

44.png.1620c2a2ce93059c06463eea700dbaf8.png

Z czym, w pierwszej kolejności kojarzy Ci się @ Kondziu ?

Użytkownik nr 1

Z kondomem :feelsgreatman:

Użytkownik nr 2

Ze sławną BMKĄ :serduszko:

Użytkownik nr 3

Z osobą, do której mogę napisać i wiem, że mi nie odmówi pomocy, czy porady.

Użytkownik nr 4

@ Kondziu kojarzy mi się z gangsterem, który jeździ czarną Wołgą do Bułgarii :default_biggrin:

Użytkownik nr 5

Hmmm, solidna firma :>

Użytkownik nr 6

Z oporowym ładowaniem bimbru. 

Użytkownik nr 7

Z moderatorem.

Użytkownik nr 8

Z BMW 😆

Użytkownik nr 9

Admin

Użytkownik nr 10

Z bejcą, legendarną e36

Użytkownik nr 11

z młotkiem, który ma w randzę UBT, żarcik. 

Użytkownik nr 12

Z BMW e36

Użytkownik nr 13

@ Kondziu w pierwszej kolejności kojarzy mi się z opiekunem serwera.

Użytkownik nr 14

Z wysokoprocentowymi alkoholami oraz domówkami na poziomie.

What We Offer – StratWell Enterprises

Jak myślisz, na której randze @ Kondziu sprawuje się najlepiej? [moderator, ub:team cs:go, opiekun serwera]

Użytkownik nr 1

Opiekun serwera

Użytkownik nr 2

Opiekun, jak opiekun - ciężko to oceniać nie przeglądając tego, co robi, ale jedno jest pewne, dobry moderator.

Użytkownik nr 3

Opiekun serwera

Użytkownik nr 4

UBT

Użytkownik nr 5

Opiekun serwera

Użytkownik nr 6

Ciężko powiedzieć, bo na każdej z nich daje radę. Powiedzmy, że działa najlepiej jako moderator. Robi dobra robotę.

Użytkownik nr 7

Widzę, że ubt mu idzie całkiem sprawnie.

Użytkownik nr 8

Do teraz chyba najlepiej się sprawuje jako UBT. Tak mi się wydaje.

Użytkownik nr 9

Zdecydowanie jako moderator, największą aktywność na tej randze widać. 

Użytkownik nr 10

Trudno stwierdzić, na wszystkich spisuje się co najmniej dobrze, jednak uważam że UBT.

Użytkownik nr 11

Według mnie @ Kondziu sprawuje się dobrze na każdej randze nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. 

Użytkownik nr 12

Moderator i UBT

Użytkownik nr 13

Wydaje mi się, że nie można wybrać, na której randze sprawuje się najlepiej, gdy się tego skrupulatnie nie obserwuje. Stawiałbym jednak na opiekuna.

Użytkownik nr 14

Obserwuję jego pracę jedynie w moderacji, więc stawiam na tę rangę - wywiązuje się znakomicie z obowiązków. 

Opisz w 3 zdaniach co sądzisz na temat @ Kondziu

Użytkownik nr 1

Jest jedną z tych osób, które uwielbiają pomagać. Potrafi poprawić humor mimo wagi sytuacji oraz trzeba naprawdę postarać się aby wskórać kłótnie itd. 

Użytkownik nr 2

Miły chłopak zawsze pomoże.

Jak widać po tym co osiągnął to pracowity.

I sumienny zawsze z pełnym profesjonalizmem podchodzi do powierzonego zadania.

Użytkownik nr 3

@ Kondziu to spoko kompan do grania kiedy na szybko kogoś potrzeba. Zawsze gdy do niego się napisze, to szybko stara się odpisać oraz zawsze załatwić sprawę. Tak ogólnie to spoko mordka, zawsze można się z nim pośmiać i pogadać na luzie.

Użytkownik nr 4

@ Kondziu no co spoko mordka, jeśli masz problem dzwoń do niego pomoże Ci. Dobry chłopak z niego, jako koledzy z Administracji OM1 mamy dobry kontakt i dobrze się dogadujemy. Jest lubianą osobą <3 

Użytkownik nr 5

Nie znam Konrada, więc ciężko cokolwiek tutaj napisać.

Wydaje się pozytywną osobą. Jest mega przystojny, awww. ;3 

Użytkownik nr 6

Dobry chopak, do tańca i do różańca... i do imprezki zapewne też. Bezproblemowy, wydaje mi się, że uczciwy. Można na nim polegać.

Użytkownik nr 7

Konrad bardzo dobry kumpel, nie raz mogłem na nim polegać. Przez robotę teraz mało ze sobą gadamy, ale jako tako kontakt jest :D. Dobra mordka, nie zmieniaj się. Jak dla mnie jedna z najbardziej ogarniętych osób na tej sieci.

Użytkownik nr 8

Konrad to spoko mordka, zawsze fajnie mi się z nim gada, czy tam czasami gra. Za każdym razem bije od niego radością i szczęściem. Zawsze będę go poznawał przede wszystkim po tym, że jest miły i pogodny chopok.

Użytkownik nr 9

Jest najlepszym opiekun serwerka hah. Wykonuje swoje obowiązki jak należy no i nie wiem co jeszcze, bo nie znam go tak dobrze XD

Użytkownik nr 10

Bardzo ciekawa i pogodna osoba. Dodatkowo przystojniacha, którego pewnie chciałaby poderwać nie jedna panna. Lubię go za to, że jest po prostu luźny i można pogadać z nim na każdy temat. Wydaje się również typem pracowitego człowieka.

Użytkownik nr 11

Dosyć ciężko mi go opisać, bo przez urlopy za dużego kontaktu nie mamy. Mimo wszystko wiem, że jest miłą i sumienną osobą, która zawsze wykona zadanie. Buziaki szefie :Kappa:

Użytkownik nr 12

@ Kondziu to osoba z poczuciem humoru, zawsze użyczy bagażnika, gdy trzeba wywieźć jakiegoś delikwenta. A tak poważnie - w moderacji świetnie się sprawuje, nie ma co do niego żadnych zarzutów - jest konsekwentny. Gdy brakuje % to Kondziu jest pierwszy do polewania, takich ludzi to ze świecą szukać!

Użytkownik nr 13

Gość jest poukładany, fajnie że pomaga na tylu rangach, wykonuje dobrą robotę. 

Użytkownik nr 14

@ Kondziu to dobry chłop, nigdy nie odmawia pomocy, zawsze wytłumaczy coś czego ktoś nie wie. Jest spokojny i opanowany. Dobrze sie zajmuje forum jak i serwerem i jest pracowity :)

Magnifying Glass GIFs | Tenor

To tyle na dziś. Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą:monkapeek:

A Wam która wersja bardziej się podoba? Tradycyjna, czy nieco odmieniona? 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 9
Opublikowano

Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia :FeelsCuteMan: Nie spodziewałem się takich opinii. Bardzo wam wszystkim Dziękuje! 

@ Titania Jak zwykle świetna praca, bardzo mi się podoba! :D 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.