Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję do gry dodać zastrzyk  dla VIPa który dodawał  by +50 HP

Pozdrawiam 

Screenshot_2020-10-24-01-41-43-833_com.google.android.youtube.jpg

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Wydaje mi się, że dodawanie zastrzyku wzmacniającego na serwer jest głupim pomysłem. Chodzi mi tutaj o to, że taki zastrzyk daje bardzo dużą przewagę nad innymi graczami i po prostu nie ma to sensu. W prosty sposób spróbuje Ci to wytłumaczyć. Wyobraź sobie, że w przeciwnej drużynie jest 4 vipów i każdy z nich ma apteczkę, która leczy 50hp, a w twojej drużynie jest 4 graczy bez vipa. Widzisz teraz różnicę? O wiele ciężej będzie Ci wygrać rundę na przeciwników, którzy mogą uleczyć się po 50hp.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jest wiele serwerów które posiadają ową strzykawkę, ale zawsze duża część graczy wtedy płaczę, że p2w. Sam jestem opiekunem 3 mirków i nie raz wysłuchiwałem płaczów od innych graczy, nawet o double jumpa (co tak naprawdę jest podstawą każdego serwera), a gdy była propozycja strzykawek to dla 90% graczy ten pomysł się nie spodobał.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na tym serwerze kiedyś takie coś było. Ludziom na początku się podobało, ale z czasem ludzie nienawidzili to i samych VIPów. Było to bardzo no-fair według mnie i pewnie większość osób też tak sądzi .Opcja, która daje HP za killa jako VIP jest wystarczająca.

Opublikowano

Osobiście nie dodałbym za darmo co runde medica, ustawić pod komendę możliwość zakupu tego przedmiotu (cena do ustalenia) 

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Myślę że to słaby pomysł, było by to zbyt p2w.

Jak kolega powyżej napisał można to dodać jako przedmiot do kupienia w sklepie.

Opublikowano

Znaczna część społeczności serwera była przeciwna, a więc i taki sam będzie werdykt.

• Lubię to! 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.