Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Oczywiście, że tak bo bez przyjaciół odechciewa się żyć. Nie ma z kim szczerze porozmawiać, komu się wyżalić oraz z kim spędzić czasu :>

Pozdro chłopaki @ hsmonst3r @ Junior :serduszko: (Od początku do końca razem)

//Jest taka piosenka, która doskonale oddaje sens tego zdania ;) 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Warto mieć, wspólne spędzanie czasu, nadawanie na tych samych falach, takie samo porycie głowy, fajnie mieć kogoś, kto nie ocenia i rozumie :dogeKEK:

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Oczywiście, że warto mieć choć jedną bratnią duszę, czyli przyjaciela, jednak w tych czasach coraz ciężej znaleźć, czy samemu po prostu być dobrym przyjacielem, bo ludzie coraz więcej oczekują, a coraz rzadziej wybaczają i rozumieją. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Rzadko. Trzeba znaleźć tak samo pierdoleniętą osobę, jedni nie mają własnego życia i wcinają się w życie innych, drudzy mają w dupie poważne rzeczy więc no...

Warto, nie warto szukać :v

• Lubię to! 1
  • Redaktor
Opublikowano

Oczywiście, przyjaciel jest potrzebny. Kazdy z nas ma pewnie kogoś, kto jest mu bliski prawie, jak rodzina, a jeżeli nie to napewno spotka taką osobę. Jednak nie warto miec tych przyjaciół za wielu, nie każdemu można zaufać.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeszcze nie byłem w sytuacji, w której ktoś taki byłby mi potrzebny. Warto mieć znajomych, chociażby żeby czasami mieć do kogo się odezwać, ale myślę, że przyjaciel to nie jest ktoś, kto jest niezbędny do życia. Zależy w sumie od tego jakim jest się człowiekiem. Sam nie jestem specjalnie towarzyski, mam kolegów, ale przyjaciela nie, bo po prostu nie odczuwam takiej potrzeby.

• Legenda
Opublikowano

Jasne, że tak. Nie wyobrażam sobie takowych nie mieć, czułabym się strasznie samotna, gdyby ich nie było - możliwe, że byłabym też całkowicie inną osobą. Oni są częścią mnie i ja jestem częścią ich - za przyjaciół można wskoczyć w ogień ;) Warto ich mieć, by spędzać razem czas, to właśnie dzięki nim przeżyłam tyle świetnych chwil

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano
2 godziny temu, bo.patkaa napisał:

Oczywiście, przyjaciel jest potrzebny. Kazdy z nas ma pewnie kogoś, kto jest mu bliski prawie, jak rodzina, a jeżeli nie to napewno spotka taką osobę. Jednak nie warto miec tych przyjaciół za wielu, nie każdemu można zaufać.

Dokładnie, @ bo.patkaa byłaś szybsza ode mnie ... :P

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
2 godziny temu, Lemur | *P3Sz3K* napisał:

Jeszcze nie byłem w sytuacji, w której ktoś taki byłby mi potrzebny. Warto mieć znajomych, chociażby żeby czasami mieć do kogo się odezwać, ale myślę, że przyjaciel to nie jest ktoś, kto jest niezbędny do życia. Zależy w sumie od tego jakim jest się człowiekiem. Sam nie jestem specjalnie towarzyski, mam kolegów, ale przyjaciela nie, bo po prostu nie odczuwam takiej potrzeby.

Zgadzam się w 100 % , również jestem zdania, że warto mieć znajomych, by gdzieś wyskoczyć czy się odezwać i tak samo jak @ Lemur | *P3Sz3K* mam znajomych, ale Przyjaciela już nie, ponieważ na kilku przyjaciołach którzy się pojawili w moim życiu, mocno się zawiodłem.

Nie umiem już tak komuś zaufać czy mianować przyjacielem, dla niektórych może i są potrzebni, ponieważ trafili na naprawdę spoko osoby, ale według mnie nie.

Moim zdaniem, lepiej już poczekać na tą jedyną w życiu osobę z którą się będzie na głębszych relacjach i właśnie tej jednej, zaufać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.