Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dzieciaka do dziś słucham wszystkiego co mi się spodoba, czy to rap, pop, rock i tak dalej..

co do rapu to jedynie zmieniło się to, że słucham tylko old schoola 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Za dzieciaka tylko dupstep, jakieś remixy, i nawet grubson mi siadał.

Teraz słucham rapu bardzo często, pop, jazz, nawet starsze zespoły typu Queen, AD/CD, Metallica, trochę tego doszło, a za dzieciaka nawet bym tego nie tknął

Opublikowano

Nie mam gustu muzycznego ...... Słucham wszystkiego rodzaju muzyki w zależności od nastroju i obecnej chwili myślę ,że każdy w każdym gatunku muzyki znajdzie coś dla siebie , aczkolwiek będąc młody byłem zadeklarowanym depeszem i słuchałem ich muzyki jak i przynależałem do subkultury "zloty koncerty" z wiekiem tak jak wyżej ;)

Ps. Najbardziej nie odpowiada mi folklor aczkolwiek są wyjątki nazywane przeze

mnie hitem, polecam gorąco ;)  hahahahahahaha

Palec

Opublikowano

Kiedyś jakieś remixy isamu itd potem smuty a teraz Wiśnia Bakajoko, Intruz, Epis, Bonus RPK no i Vin Vinci i cała reszta es

Opublikowano

Od zawsze lubiłem dobre pie**olniecie i dalej tak jest, a do tego doszły bootlegi/remixy 

Opublikowano

Od młodych lat gust muzyczny mi się nie zmienił, nadal słucham ulubionych piosenek które zapadły mi w głowie i nucę je na okrągło. Nawet gdy mam zły dzień, uwielbiam usiąść w pokoju odpalić altus-y i delektować się muzyką. 

Opublikowano

Trochę szerzej otwieram się na różne gatunki muzyczne (inne od rapu czy hiphopu), od jakiegoś czasu lubię sobie posłuchać starej polskiej muzyki np. manaam, lady pank czy perfect i pomieszać to z gedzem, okim lub hodakiem ;pp 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.