Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: durus1109 
Imię:Jakub
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Przejściowy https://www.gametracker.com/player/durus1109 Katujemy.eu/145.239.237.170:27015/  Wracam do tego ---> https://www.gametracker.com/player/durus1109/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Na arence sporo czasu, awp, i tam jakieś jeszcze były. A no i 1.6 przez bardzo dłuuugi okres
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/8?
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tak z godzinkę w weekendy więcej wiadomo
Dlaczego Ty?: Hmm.... No wrócił bym w stare szeregi. Pomoc się przyda dla adminów. A no latają co jakiś czas jakieś boty z tymi no jak to tam haksami...  Przypilnować porządku, kultury osobistej i oczywiście łapać tych co używają wszelakich wspomagaczy. Myślę, że mój staż pozwoli mi na to. Pozdrawiam

Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: Steam/ts/dsc
SID: STEAM_1:1:509717609

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: TAK!
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: TAK!

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: TAK!

#edit

@ Nermi Ty mi mówisz, że ja skaczę? hahah Przynajmniej an 1 forum siedzę ;)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Dla mnie na Nie. Niedawno byłeś jeszcze adminem only awp i zrezygnowaleś. Teraz piszesz podanie na arenach. Skaczesz z kwiatka na kwiatek. 

+/- wiek 

+/- gt

- ciągle rezygnacje

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Jak dla mnie neutral, dlaczego? 
+ Wiek
+ doświadczenie 
+ SM
- GT 
- tak jak napisał @ SQUeZ skaczesz z jednego kwiatka na drugi. 
+/- Dlaczego Ty

Za okresem próbnym.

@ Durus Wiesz, zrozumiałem swój błąd i wróciłem tu, gdzie było mi najlepiej ;) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nadal mamy braki w "kadrze". Za czasów, gdy miałeś jeszcze admina na arenie podejmowałeś dobre decyzje i zawsze błyskawicznie reagowałeś. Staż jest, aktywność również. Przyjmuję i zapraszam na PW STEAM.

@ SQUeZ nie wiem co się wydarzyło na AWP, jednak gdy jeszcze był adminem areny miał ciężko, dobrze wiem jaka była wtedy atmosfera wewnątrz ówczesnych adminów. Wcale mu się nie dziwię.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.