Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Japoniec

Pomysł: Wgrać na serwer plugin który usuwa komuś klocki jeżeli zbyt blisko buduje respa. Myślę że to musi być na tym serwerze administracji nie ma bo pewnie mało graczy, a graczy zniechęca właśnie blokowanie respa m.in. Polecam Dżapon ten sku****yn. 

Link do modyfikacji/plugniu [ewentualnie]

@
   kyo
 oxus za mojego opiekunowania na owym serwerze ładnie wyrabiał godziny, nie wiem co się stało może nie ma czasu przez szkołę no nic bywa 

@
   kyo
 chyba się nie doczekamy odpowiedzi :/ 

• Wow 1
Opublikowano

Graczy zniechęca brak nowej edycji (silnika), dlatego też nie chce nikt tam ani grać ani być adminem (a pisałem do wielu) a admini typu oxus (ci co byli tu wcześniej) nie wyrabiają nawet minuty przez tydzień 

Co do propki niech @ Dudnes lub @ Karcok decydują. 

edit @ Japoniec. to za mojego niestety, pierwsze dwa tygodnie olewał kontakt drugie dwa nie wyrobił normy

a i też zapomniałeś napisać że za twojego ostatni raz na forum logował się 3 sierpnia. Moze dlatego juz out z nim

p.s trzymamy z extremem kciuki

@ EXTREMAAAAA <3 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Pisałem to niejednokrotnie i chyba każdemu kto tylko zapytał mnie prywatnie, obecnie w serwer nie jest inwestowana żadna gotówka, reklama, cokolwiek. Zwyczajnie jest na podtrzymaniu i wyczekuje nowego sezonu. W nim zajdzie wiele zmian + dużo reklam, duży przypływ graczy co wiąże się z nowymi Adminami. Aktualnie nie widzę sensu reklamowania starych śmieci, tym bardziej że obecny silnik ma tyle dziur, że szkoda gadać a przebieg przebił liczbą niejednego passata. Można zrobić strefy przy spawn, które zablokują budowania lecz takie coś można obejść jak anty rash na połowie serwerów. Wystarczy ciut dalej zabudować i tyle. Na tego typu serwery zwyczajnie są potrzebni Admini i to będzie nasz priorytet przy starcie nowej edycji. 

ps: Nie mam wyje**** na ten serwer, efekty zobaczycie niebawem. Pozdrawiam

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.