Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 神作弊
Nick oskarżonego: Durus (w grze durus1109)
SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:509717609 (podany przez kyo na SB)

Data i godzina: 16:01 | 05/09/2020
Mapa: awp_lego_2018_Katujemy
Opis sytuacji: Grałem na serwerze normalnie i nagle mnie wyrzuciło i był napis zostałeś zablokowany na tym serwerze. Na stronie zobaczyłem że dostałem bana za reklamę której nie miałem. Jedynie co to miałem zmieniający się tag gdzie jeden tag to był *****.esu i to nie jest strona (******* ani prawdziwy tag ******). Nie dostałem ani razu upomnienia.
Dowody (link do demka lub SS): http://706.gotv.pro/srv57399/auto0-20200905-154659-1207048191-awp_lego_2018_Katujemy-ONLY_AWP__1shot1kill.pl.dem.zip

• Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie mam obowiązku upominania cb. Tag jest wręcz identyczny więc popełniłem błąd, nie zauważyłem do końca.  Poza tym ten tag ma na celu reklamę oficjalnej strony. 

#edit Były administrator @ Gandalf0505 już cię upominał o zmianie tagu w momencie gdy był administratorem, wiec wiedziałeś ze masz nie posiadać owego!

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Myślę że każdy wie o co chodzi. Usuwamy 'e' i mamy reklamę shitu. Fakt że nie jest to 1 do 1 to samo. Skracam bana do 3 dni, i mam nadzieje że nie zobaczymy cię więcej z takim tagiem!

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.