Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Toxic

Nick admina: Stylowy

Data/Mapa: Dd2 #2 2020-08-26 godzina 01;23

IP/steam: STEAM_0:0:503611863

Serwer mod: only dd2 #2

Opis sytuacji: Bije kaski i banik za czitowanko :default_happy: Otrzymałem tylko 1ssa którego mogę dorzucić ale jest on już po mojej śmierci - perspektywa random gracza 

Wycinek z konsolki: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:503611863'

Dodaje screenshocika oczekiwanego ^^: https://www25.zippyshare.com/v/ZeA9n2Op/file.html

Co do rozpiski nie będę się specjalnie wypowiadał bo jeśli kazdy mój flick na high sensie to aim bot/lock to iksde.

czekam na poważniejszą weryfikację i do zobaczenia na serwerku :default_happy:

• Donator
Opublikowano

Moje demko 

https://megawrzuta.pl/download/fbe8311d2b5e46b0330ded352630344a.html

11;32 - Przeskoki 

13:14 - Cala akcja a w szczególności  

13;19 - fajne kaski

13;23 przeskok z typa nad soba na reklame.

HLTV mapka wczesniej

https://megawrzuta.pl/download/4df34f5362ae87242e724294b4c64182.html

3;58 - przeskok na glowe, gosc pada a celownik nadal za poziomem glowy leci

4;00 - aimlock na glowke

4;29 - cos sie popsulo :) ?
6:28 - przeskoki

10:22 - przeskok again

12:00 - nie do konca jestem tutaj pewny imo 50/50

12;14 - Aimlocki znow na glowe.

17;51 - shake

18;12 - przeskok z gali na mnie przy dolnym, za szybko troszke 

18;29 - skoki

niestety cos mi bans nie dziala jak nalezy wiec wklejam SS zrobionego przez @ hanq6

Widac ze posiada perma na #1 za AB :) 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

toxic.dem

11;32 - Przeskoki - Nie ma żadnych b-

13:14 - Cala akcja a w szczególności  - Nie rozumiem  co tutaj jest rozpisane? W 13;14 ma w ręku flasha i go rzuca Pog. A jeżeli chodzi o prefire na longa gdzie nikogo nie widać i o to że się cofnął na i wcelował w rampę, to przecież sam widział osobę za BS'em i jedną do niej dobiegającą. b-

13;19 - fajne kaski - Spoko są, widział dwie głowy i trzymał celownik w jednym miejscu. Jedynie drugi fragi 50/50 bo celownik został na głowie. b+/-

13;23 przeskok z typa nad soba na reklame. - Potężny przeskok w puste pole. b-

toxic5.dem

3;58 - przeskok na glowe, gosc pada a celownik nadal za poziomem glowy leci - No nie wiem xD, zabija gościa, celownik potem wariuje, ale jestem w stanie zrzucić to na hltv bo kule lecą normalnie, a z tym poziomem celownika to bym się wstrzymał. Po zabójstwie nie jest na poziomie głowy, bo dalej są oddawane strzały. b-

4;00 - aimlock na glowke - Normalny strzał, nie ma przeskoku, widać ruch myszki. b-

4;29 - cos sie popsulo :) ? - Co się miało popsuć? Strzela w osobę, którą widział jako pierwszą, dostaje kask od drugiej i zaczyna ładować pomiędzy podczas próby zmiany targetu. Aim i trigger tak nie wyglądają. b-
6:28 - przeskoki - Dostaje flasha twarz, chowa się za skrzyniami. Słyszy CT i robi na niego prefire, pierwsza trafia w głowę reszta obok. Gdzie te przeskoki? b-

10:22 - przeskok again - Normalne zabójstwo, sprawdziłem i okazało się że celownik każdemu tak chodzi, wina dema. b-

12:00 - nie do konca jestem tutaj pewny imo 50/50 - Nic tu nie ma. b-

12;14 - Aimlocki znow na glowe - Niby kule lecą normalnie, a nie trzymają się tej głowy ale tutaj jestem w stanie dać 50/50. b+/-

17;51 - shake - b+/-

18;12 - przeskok z gali na mnie przy dolnym, za szybko troszke - Ja tam widzę normalny łuk myszki, który był za duży i musiał dokonać korekty. b-

18;29 - skoki - Brak komentarza. b-

Wszystkie domysły opierają się na przekokach/aimlockach jednak polecam każdemu zainteresowanemu prześledzić sobie PoV'y wszystkich graczy na mapie - każdy strzela tak samoa, a wiadomo nie od dziś że hltv to nie jest najlepszy materiał do rozpisywania dema pod względem aima. 

Na koniec dodam od siebie, że gracz otrzymuje ub na DD2#2 ponieważ nie interesują mnie jego zatargi z Zawiszakiem za które dostał bana na DD2#1 oraz na forum. Następnym razem, żeby nie musiał robić kolejnego Mk proszę zgłosić demo na niego do mnie bądź do innego UBT. 

Jeżeli jakiś UBT, lub gracz chce się odnieść do tej rozpiski to macie mnie na PW/STEAM/GRUPIE STEAM DLA UBT

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.