Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Pytania @ Japoniec.

1. Czemu Katujemy?  - Totalny przypadek. Wszedłem na wyszukiwarkę serwerów społecznościowych i połączyłem się z Mirage#1
2. Czemu akurat om1? - W sumie to up odpowiedziałem :D Po prostu atmosfera mnie urzekła.
3. Ulubiona Pizza?-  Chyba dobrana z własnych składników. Przeważnie to kurczak,szynka,bekon,papryka :P
4. Ulubiona nutka? - Oj sporo by tego było bo nie mam jakoś jednej ulubionej ale aktualnie katuje bardzo Szpaku ft Białas - Lavender Town
6. Ulubiona marka samochodów? - No jasne, że BMW (Będziesz mieć wydatki) 
7. Ulubione piwko? - Heineken/ Perła
Seria pytań co sądzisz o:
8. Co sądzisz o mnie - @ Japoniec. Przyszły mechanik (przyjadę na wymianę dyferka np). Spoko morda, można pogadać o wszystkim i o niczym. Czasem szybko się irytuje. Coś tam strzela w tym csie i nawet mu wychodzi XD Aaa i mega nolife 
9. Co sądzisz o @ VanillaSkyAvB. .- W porządku osóbka, miła , pomocna i pracowita ! :D 
10. Co sądzisz o @ Melisaman -Melis no to global jest, spoko ziomek, trochę leń ale ogółem dobry człowiek. Za te komplementy to liczę na carry do globala :default_cool: (Żarcik)
11. Co sądzisz o @ NeQ. -  :neqsieq: . Mam wrażenie trochę,że NeQu troszkę napięty jest jak plandeka na żuku xd Nie no sympatyczny człowiek. Pomocny. Nie mieliśmy chyba jakoś okazji też gadać na tsie ale na pewno w porządku człowiek :default_happy:
12. Co sądzisz o @ boomer_ Biznesman. Prawilny spawacz światłowodów( o ile to prawda :D) no i koneser ostrych sosików xd Spoko ziomek :P  
13. Co sądzisz o @ Jase Dobry zawodnik z niego w jedzeniu nuggetsów i picia ćwiary :D Pracowity człowiek ogółem co tu dużo mówić, widać to po forum :default_biggrin:
14. Co sądzisz o @ clixxu.  Kliksu podobnie jak skrzat sporo mu zawdzięczam. Nie no ogólnie to złoty chłopak, cierpliwy. Czasem się tam powyzywamy ale ogólnie :mazda: i to dlatego :dancindoge:
15. Co sądzisz o  @ SQUeZ  - Oj skrzat, co tu dużo mówić wkurzasz ludzi jak nie mało kto. Tak powalone challenge to tylko Ty potrafisz chyba wymyślać XD
16. Co sądzisz o @ Kinia - Taka nie pozorna wariatka (w pozytywnym znaczeniu). Tu niby taka cicha, grzeczna "zawsze na klatce mówi Dzień Dobry" a na tsie zupełnie inna :D Nie no bardzo pozytywna osóbka i miła :default_cool:
17. Co sądzisz o @ cloud` `- Klaudynka taki wysoki. No to jest alkoholik i cynamonowy pożeracz :P Dobra morda z niego ogólnie
Koniec serii pytań co sądzisz o.
18. Chciałbyś być wyżej na forum?  - Aktualnie mi chyba starczy awansów :P 
19. Jak natrafiłeś na katujemy? - Najpierw pograłem na serwerze OM1 a później stwierdziłem, że zostanę na dłużej i tak zostało
20. Ulubiona gierka? (Dowolna platforma) - Counter Strike Global Offensive/Dragon Ball Xenoverse 1 i 2
21. Ładne samochody i szybkie dziewczyny czy Szybkie samochody i ładne dziewczyny? - Zdecydowanie druga opcja 
22. Lubisz ostre jedzonko?  - Niet
23. Ulubiony serial? - Pamiętniki wampirów :default_ph34r:
24. Ulubiony film? Seria Avengers/Liga sprawiedliwości
25. Ulubiony aktor? - Śp. Paul Walker
26. Najpierw płatki czy mleko? Najpierw miska byku :D Oczywiście, że płatki 
27. Jeansy czy Dresy? -  Zależy. Raczej dresy choć ostatnio więcej w Jensach chodzę
28. Pizza czy kebab? - Pizza
29. Rower czy deska? - Deska
30. Motor czy auto? - To i to 
31. Posiadasz może jakiś rower? - Mam tam jakiś ale praktycznie w ogóle z niego nie korzystam ;v
32. Cieszysz się z pracy którą wykonujesz? ( O ile wykonujesz idk XD ) - Aktualnie jestem na L4 xd Ogólnie pracowałem na serwisie Samsunga a wcześniej Apple
33. Masz dobry komputer? - Nie narzekam w sumie. Starczy na moje potrzeby choć nie jest też jakiś mega kozak
34. Android czy IOS? - Proste, że iOS :P
35. Nerwowy czy raczej spokojny? - Po trochu tego i tego
36. Kiedy jakiś miks? - Jak tylko dostane zaproszenie :default_dry:
37. Złamałeś kiedyś prawo?   Coś się tam zdarzyło ale lepiej się nie przyznawać :D 
38. Jaką masz rangę na mm? - DMG 

39. Ranga na Wingmanie? - unranked
40. Ile łącznie h w csie? -  Łooo coś koło 5k może więcej

Pytania @ cloud`

1. Co zrobić żeby być tak przystojnym jak ty? Wcale się za takiego nie uważam 

2. Jakie masz zdanie o LGBT? - Nie mam zdania szczerze. Jestem dość tolerancyjny

3. Jak się BMKA sprawuje?  - Bardzo dobrze. Sprawna na tyle by wywieźć kogoś w bagażniku :default_ph34r:

4. Twój ulubiony polski raper? - Szpaku/Sitek

5. Zrobiłeś coś, czego do dziś bardzo żałujesz? - Wybaczyłem zdradę

Pytania @ Titania

1. W jaki sposób radzisz sobie z presją? - Lubię się po prostu na chwilę zatrzymać, zamknąć oczy,pomyśleć o czymś miłym i wziąć parę głębokich wdechów + dużo mi muzyka pomaga w jakiś takich stresowych sytuacjach gdzie działam pod presją np. czasu albo coś 

2. Zawsze wyrażasz własne zdanie? - Nie zawsze. Czasami chciałbym coś powiedzieć ale przeważnie nie chce pogarszać danej sytuacji

3. W jaki sposób budujesz swój charakter? - Tak na prawdę to dzięki ludziom i różnych sytuacji życiowych

4. Jakiej negatywnej cechy chciałbyś się wyzbyć? - Czasami nie potrafię powiedzieć "Nie". Nie wiem uległość (?)

5. Wolisz ciszę i spokój czy towarzystwo innych osób? - Ogółem lubię ciszę i spokój (ogółem jestem cichą osobą "raczej) ale no każdy potrzebuję też towarzystwa bo chyba by oszalał

6. Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem? - Różnie. Zależy czy wychodzę ze znajomymi czy też nie. Można powiedzieć ze 6h dziennie ( jak pracowałem to po 2 godzinki dziennie)

7. Wolisz dominację czy być zdominowanym? - No jasne, że dominować :devil:

8. Co jest Twoim największym celem? - Największym moim celem chyba jest przeżyć życie tak żeby nie żałować, że się czegoś nie zrobiło

9. Jaki rodzaj ubioru preferujesz? - W sumie to luźny bardziej. Choć wiadomo nie zawsze do wszystkiego pasuję dlatego też  czasami eleganckim

10. Jak wygląda Twój idealny weekend? Hmm... Jezioro, jakiś domek letniskowy i łowienie ryb. Taki odpoczynek po całym tygodniu.

11. Z kim chciałbyś spędzić wakacje? - Ze znajomymi 

12. Kołdra czy kocyk? - Kołderka :default_ph34r:

13. Ulubiony napój? - Fanta

14. Jaki jest Twój ulubiony zapach? To może dziwne ale bardzo lubię zapach benzyny albo spalonej gumy ( takie zapachy mają swoje klimaty po prostu)

15. O której zazwyczaj wstajesz? - Przeważnie koło 8. Nie należę do ludzi którzy śpią do południa 

16. Jakie kobiety nie zasługują na szacunek? - Chyba te, które nie potrafią docenić tego co mają i lubią wykorzystywać płeć przeciwną

17. Nosisz zegarek? - Jak byłem młodszy to tak. Teraz mi przeszło i aktualnie przestałem.

18. Co robisz, gdy się boisz? - Zależy o jakim strachu mówimy ale przeważnie po prostu staram się nie panikować 

19. Jak często pomagasz innym? Często. Przeważnie rodzicom/rodzeństwu, znajomym

20. W co ostatnio uwierzyłeś, a okazało się kłamstwem? - W to, że mógłbym wrócić do siatkówki

Pytania @ andrey

1. Kiedy byłeś dzieckiem - kim chciałeś zostać w przyszłości? - Mało co pamiętam z dzieciństwa ale chyba sportowcem

2. Jakie wartości w życiu są dla Ciebie najważniejsze? - Rodzina,przyjaźń,kariera,miłość

3. Kto jest Twoim autorytetem? - Kiedyś byłem zapatrzony w ojca. Teraz staram się raczej po prostu być sobą 

4. Kim chcesz się stać? - Nie mam pojęcia 

5. Jakie są Twoje plany na przyszłość? - Osiągnąć jakiś sukces w karierze a potem to chyba standardowo znaleźć drugą połówkę. Po prostu spełnić się życiowo

@ BlaDy* Tak jak wspominałem, lecisz teraz Ty z pytankami! 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.