Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Ci, którzy mnie znają z arenek #2 pewnie już o mnie wiedzą trochę. Mam na imię Piotrek i urodziłem się szóstego stycznia 1998 roku w Lublinie, z czego wynika iż mam 22 lata. Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim w województwie Świętokrzyskim. Jest to małe miasto pod Kielcami. Kupiłem w Kwietniu 2020 roku własne mieszkanie, oczywiście na kredyt - lecz każdy musi od czegoś zacząć. Dotąd pracowałem na wytwórni papieru żywnościowego, natomiast mam za niedługo zamiar otworzyć własną firmę programistyczną, gdyż wtedy połączę swoją pasję wraz z pracą. Jestem osobą bardzo przyjacielską, miłą, oraz zawsze dotrzymującą słowa. Kocham interakcje miedzy ludzkie. Jestem bardzo towarzyską osobą przez co uwielbiam rozmawiać z ludźmi - niestety z niektórymi się nie da. Gram u Was na serwerowni na arenkach #2. Z niektórymi z Was udało mi się również zagrać MM'y (za ten nick na steam przepraszam, zapominam czasem go zmieniać przez co ludzie snajpią jaka jest moja aktualna pozycja :P) i powiem szczerze, że mimo porażek bardzo miło mi się z Nimi spędza czas.

Cóż, to będzie chyba tyle. Kilka informacji o mnie macie, natomiast resztę się dowiecie gdy mnie bliżej poznacie. Taka zachęta :P

Do zobaczenia w grze, pozdrawiam, 
Kat00ver.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Lubię, gdy osoba pisząca przywitanie napisze coś więcej o sobie.

Cześć, Piotrek, witamy na sieci i życzymy byś został na dłużej ;) Powodzenia również przy zakładaniu firmy 

• 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.