Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Na każdej sieci na której grałem był konkurs co miesiąc na karaoke. Wpadłem na taki pomysł, żeby i tu zrobić coś takiego. 

Mogę być głównym organizatorem i sponsorem nagród, jeśli weźmie udział w nim minimum 15 osób. 

Jeśli to nie wypali teraz, możecie napisać do mnie i w każdej chwili można coś takiego zorganizować. 

edit. 

Dobra to jak będziecie chcieli zrobić ten konkurs to mogę być sponsorem i głównym organizatorem całej zabawy :) 

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Dosyć niedawno u nas na sieci był konkurs karaoke. Swoją drogą bardzo udany:

Dajmy sobie na razie czas na obecny konkurs oraz odpalenie kilku innych, które na pewno pojawią się w przyszłości :).

Obecnie jestem na nie, ale tylko ze względu, który podałem wyżej.

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano
9 godzin temu, Bulbuś napisał:

Dajmy sobie na razie czas na obecny konkurs oraz odpalenie kilku innych, które na pewno pojawią się w przyszłości :)

A dlaczego? Im więcej konkursów tym ciekawiej, tym bardziej że kolega chce zająć się organizacją i nagrodami. TS3 mamy więc nie problem dogadać się z opiekunem/właścicielem aby zrobił kanał. Ja jestem jak najbardziej za! Może i nawet wezmę udział dla zabawy ^^

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Organizowanie raz w miesiącu to według mnie przesyt. Dwa, może maksymalnie trzy razy w roku - okej. Jeżeli jest czegoś za dużo, ludzie nie biorą aż tak chętnie udziału, niż jeżeli mają to dwa razy w roku i niecierpliwie wyczekują. Tym samym, rotacja użytkowników też jest w pewnym sensie potrzebna, bo byłoby nudne, gdyby co miesiąc wygrywała ta sama utalentowana duszyczka :malpka:

Najszybciej karaoke widzę na listopad/grudzień, szybciej nie uważam, że to dobry pomysł.

• Lubię to! 7
  • Przykro mi 1
Opublikowano
Spoiler
Cytat

Organizowanie raz w miesiącu to według mnie przesyt. Dwa, może maksymalnie trzy razy w roku - okej. Jeżeli jest czegoś za dużo, ludzie nie biorą aż tak chętnie udziału, niż jeżeli mają to dwa razy w roku i niecierpliwie wyczekują. Tym samym, rotacja użytkowników też jest w pewnym sensie potrzebna, bo byłoby nudne, gdyby co miesiąc wygrywała ta sama utalentowana duszyczka 

Najszybciej karaoke widzę na listopad/grudzień, szybciej nie uważam, że to dobry pomysł.

Zgadzam się z @ Titania , karaoke powinno być kilka razy na rok, zbyt częste karaoke by się znudziło i nie było by przyjmowane tak entuzjastycznie.  Jestem na NIE 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
Spoiler
22 godziny temu, Titania napisał:

Organizowanie raz w miesiącu to według mnie przesyt. Dwa, może maksymalnie trzy razy w roku - okej. Jeżeli jest czegoś za dużo, ludzie nie biorą aż tak chętnie udziału, niż jeżeli mają to dwa razy w roku i niecierpliwie wyczekują. Tym samym, rotacja użytkowników też jest w pewnym sensie potrzebna, bo byłoby nudne, gdyby co miesiąc wygrywała ta sama utalentowana duszyczka :malpka:

Podpinam się pod słowami @ Titania .

Przyszła mi taka myśl, czy karaoke jest jedynym eventem, który można wykonać na TeamSpeak'u? Z tego, co wiem to można robić różnorakie konkursy, m.in. "Jaka to melodia?", "Familiada", czy po prostu jakieś quizy. Myślę, że pozytywnym odbiorem nie różnią się od zwyczajnego karaoke. Wiadomo, te eventy nie są aż tak proste do wykonania jak karaoke, lecz jeżeli ktoś ma chęci na wykonanie własnie, któregoś z tych eventów to bezproblemowo sobie z tym poradzi. W razie czego, służę pomocą!

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Większość za i przeciw doskonale opisała @ Titania  

Konkurs karaoke w najbliższym czasie się na pewno pojawi, ale stanie się to dopiero chwilę po zakończeniu konkursu na historię Katujemy.

• Lubię to! 4
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.