Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Best

Imię: Rafał

Steam ID: STEAM_1:1:544690609

Czas spędzony na Serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/βεѕт❤/147.135.199.68:27015/

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5 ( na pewno nauczę się więcej )

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Chciałbym zostać adminem z wielu względów np: Pomagać nowym graczom na serwerze, łapać "cziterów" , pilnować czy ludzie dobrze się zachowują ( nie przeklinają ,nie nadużywają mikrofonu , nie obrażają się ) Cały dzień jestem do dyspozycji  jak nie będzie mnie na serwerze to na pewno jakiś gracz do mnie napisze 

Nazywam się Rafał ,Mam 16 lat interesuje się samochodami . grami komputerowymi , piłką nożną .Chodzę do szkoły branżowej jako Mechanik pojazdów osobowych .Na co dzień chodzę na orlik grać w piłkę ,spędzam czas ze znajomymi . Jestem dosyć nerwowy ,ale już to poprawiłem ,raczej ludzie z serwera zauważyli tą zmianę , staram się nie przeklinać :D 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie 4/7 godz chyba ,że będą prywatne sprawy ): 

Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK

Akceptacja regulaminu admina/serwera: AKCEPTUJĘ
Linki do poprzednich podań:

Kontakt: Steam   FB TS3  Forum 

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK

Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 

•  
  • Donator
Opublikowano

+ wiek

+ gt

-/+ doświadczenie i sm

+ podanie

-/+ Widać, że starasz się o stanowisko i poprawiłeś zachowanie na serwerze ale nie wiem na jak długo. 

Jestem za okresem próbnym dla ciebie. Jak się sprawdzisz to zostajesz jak nie to wiadomo. :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+ dużo czasu spędza na serwerze

+ wiek

+ znajomość sm

+ jest spokojny i nie sprawia problemów, a nawet sam je zgłasza

Nie ma raczej do czego się przyczepić więc na Tak :)

Powodzonka @ Bescik

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+wiek

+gt

-sm

-według mnie wszystko bierzesz na poważnie i o byle co chcesz muta/gaga dla kogoś, więc spodziewam się że mogą być z tym problemy jak admina dostaniesz :)

- po twoich wynikach w grze nie widzę tego żebyś odróżniał (czitera) od dobrego gracza.

Ja dalej nie jestem przekonany do ciebie.

Jestem na NIE.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

+ wiek

+ GT

+ poprawione zachowanie

+/- SM

No szczerze mówiąc to zachowanie jako tako poprawiłeś, na forum zauważyłem, że też starasz się udzielać. Ja bym ci dał szansę, a przy pierwszym potknięciu wracasz do normalnego gracza.

Pod ww. warunkiem mogę być na tak.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ wiek

+Chęci 

+ GT

+/- poprawiłeś zachowanie ale mimo wszystko nie jestem przekonany co do poprawności rozpoznania cheatera 

+zaangażowanie (starasz się i widać, że Ci zależy)

+/- SM ( ale to nie problem)

Jestem podobnego zdania jak @ BieluS czyli za daniem Ci szansy na okres próbny :) 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+GT

+chęci

+kultura

+ wiek

Jestem na tak

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+Gt

+wiek

-Zachowanie niby poprawione ale nie do końca

Jak na razie jestem za okresem próbnym

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Gt na plus 

starania na plus 

kolejna para rąk na plus 

wiek na plus 

z sm ci pomogę 

tak jak wcześniej, jestem na tak 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.