Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Proponuje dodanie reakcji Nie lubię! (czy jakoś tak), wyglądała by ona tak jak Lubię to! tylko obrócona o 180 stopni.

• Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano
43 minuty temu, Grześ napisał:

Proponuje dodanie reakcji Nie lubię! (czy jakoś tak), wyglądała by ona tak jak Lubię to! tylko obrócona o 180 stopni.

Z doświadczenia wiem, że takie sposoby wyrażenia swojej opinii są negatywnie odbierane przez użytkowników, którzy otrzymują ww. reakcje. Wiele razy przerabiałam ten temat na swojej sieci czy nawet już tu nie raz była taka propozycja. 

Są użytkownicy mniej i bardziej wrażliwi na opinie swoich rówieśników przez co powstają konflikty, niepotrzebne spory i żale, więc oczywiście nie polecam dodawać ww. propozycji. :/

• Lubię to! 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Oyy no, no torro -1.

Jak dla mnie zły pomysł, bo z pewnością znajdą się osoby, które nie mają innych rzeczy do roboty niż "zbijanie" czyjejś reputacji.

• Haha 1
Opublikowano

Oj byczku otóż nie tym razem więcej złego by ty przyniosło niż dobrego tak szczerze przynajmniej wedle mojej opinii.

Opublikowano

Oj nie byczq 
Znalazłyby się osoby, którym by się nudziło i zaczęły z niewiadomych przyczyn spamować ową reakcją dla danej osoby. 

Opublikowano

Jak dla mnie propozycja do odrzucenia, masz reakcje "przykro mi" oraz "wrrr" , które mogą wyrażać twoje negatywne odczucia co do posta/tematu. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odpada, niektórzy ludzie nie wiedzą co to internet a co dopiero krytyka. Nie mówię już nawet, że trolli nie brakuje i na pewno będą zabawy na usuwanie komuś reputacji. Jak komuś faktycznie się coś nie podoba macie reakcje "Zły" . Nie bez powodu instagram ukrywa ilość reakcji pod zdjęciami a fb blokuje toksyczne treści. - za bardzo wszyscy biorą coś do siebie :peepoPat:

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.