Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam propozycję co do redakcji otóż proponuję wprowadzić tygodniówki, zamiast "Gazety"... Każdy z nas co tydzień chętnie by poczytał a nie raz na miesiąc i od czasu do czasu jakiś konkursik :P. Mam duże doświadczenie w redagowaniu :). Byłem redaktorem na wielu sieciach i przeprowadziłem w swoim życiu mnóstwo wywiadów a poza tym robiłem tygodniówki. Proszę o wasze opinie i czy chcecie zobaczyć jakby to wyglądało.

P.S Nagłówki tygodniówki robiłbym graficzne.

Opublikowano

Jest już wszystko zaplanowane. W sobotę albo nawet i dzisiaj będziecie mogli zobaczyć to co dla Was przygotowaliśmy. Nie robimy tygodniowych gazetek, bo to po prostu nie ma sensu. Za mało się dzieje przez tydzień.

A co do Twojej propozycji dołączenia do Redakcji.. Nie spełniasz wymagań.

Czy ja chce dołączyć do redakcji? Nie :) Napisałem tylko, że mogę wam przygotować przykładową tygodniówkę, jeśli będę chciał dołączyć to napisze podanie ^^

Opublikowano

Według mnie to bezsensu propozycja, lepiej zrobić 1 porządną gazetkę na koniec miesiąca niż co tydzień beznadziejne :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja uważam że to dobry pomysł.

Nikt po za tym nie robi gazetek, więc musiała by być taka osoba która by robiła co tydzień gazetki.

Opublikowano

Jest już wszystko zaplanowane. W sobotę albo nawet i dzisiaj będziecie mogli zobaczyć to co dla Was przygotowaliśmy. Nie robimy tygodniowych gazetek, bo to po prostu nie ma sensu. Za mało się dzieje przez tydzień.

A co do Twojej propozycji dołączenia do Redakcji.. Nie spełniasz wymagań.

Nigdzie nie jest napisane że chce dojść do redakcji więc daj troszkę luzu nowym :D.

Ja jestem na Tak ale na 2 tygodniówki 

Opublikowano

Co do tygodniówek, to według mnie bez sensu - miesięczne gazety w pełni wystarczają i oddają to co się dzieje na forum.

Opublikowano

Myślę o czymś takim:

06747350960548370186.png

Tyle, że bez tła moim zdaniem lepsze :P I reszta nagłówków też graficzna :)

34377150015487780565.png

Opublikowano

To odpada, brzydkie..

Może coś takiego aby całą tygodniowke zrobic w postaci grafiki ?

Tylko, że tekstu z informacjami nie zrobisz w postaci graficznej :D Ja myślę o nagłówkach aby byly w postaci graficznej xD No można zrobić inną czcionką ^^

Opublikowano

Ojciec doskonale Ci wszystko wyjaśnił. Grafikę mamy przygotowana do gazetek tygodniowych i miesięcznych.

Wyklikane z Tapatalka.

Skończ człowieku spinać dupe, bo to czy ta propozycja przejdzie zależy od Administratorów. Każdy ma prawo do własnego zdania więc nie odpowiadaj na każdego posta, że wystarczą miesięczniki... Ile Ty masz lat człowieku 14-15? Mój 7-letni brat tak się zachowuje jak mu grać nie pozwolę.. Zluzuj i czekaj na decyzję czerwonych!
Opublikowano

Tygodniówki są bezsensu. Co my mamy tam pisać? Podsumowanie miesiąca jest najlepszym rozwiązaniem.

PS. Naucz mnie robić takich napisów <3 Boskie są<3

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Powiem wam szczerze, że trochę zażenowała mnie obecna sytuacja. W samym dziale gazetek wnioskując po informacjach, można stwierdzić że pisanie gazetek jest zalecane tygodniowo, lecz tak nie jest. Tygodniowe gazetki teoretycznie nie mają sensu, w tygodniu aż tak dużo się nie dzieje. Myślę że co jakieś 14-18 dni mniej więcej można pisać gazetki a nawet co miesiąc, jedna a porządna. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.