Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich serdecznie ;) nazywam się RyBsoN a właściwie Szymon. Mam 15 16 lat, mieszkam w Jastrzębiu-Zdroju. Na forum trafiłem przez Administratora @Play,a którego pozdrawiam :D. Coś o mnie... Interesuje się Informatyką, właściwie Grafiką ;), ucze się języków programowania... Tempem żółwia bo przyznaje się bez bicia, że mi się nie chce ale się ucze :P.W Counter-Strike 1.6 gram 7 lat, natomiast w GO 0,5 roku ;) Miałem pare serwerów, byłem wielokrotnie adminem, Moderatorem, 3 razy Global Moderatorem, i raz(mój największy sukces) Junior Adminem na większej sieci, która istnieje do dziś ;). Jestem ambitny i oddany tzn. jeśli widzę, że coś ma sens to angażuje się w 100% ;> Jeśli chcecie wiedzieć więcej to piszcie pytanka, ja odpowiem ;>

P.S Mam 16 lat :D Zapominam ciągle, że szesnastka wybiła :D

Opublikowano

Uczysz się ? coś nie widać xdd

Miło cię widzieć :) Mam niedzieję że ty także szybko się zadomowisz mój gimbie :d

• Właściciel
Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Witamy witamy mam nadzieję że posiedzisz dłużej :D

No przybyłem raczej na długo :P

Witaj, a ja mam pytanie... Jaki adres ma ta sieć na której masz/miałeś j@?

Masz na PW bo tutaj pewnie nie można :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.