Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Damian 
Twój nick na serwerze: puffik
Mutacja głosu: Posiadam dosyć głęboki głos
Czas spędzony na serwerze (link do GT):  
https://www.gametracker.com/player/PuFFik/145.239.16.82:27015/ 
https://www.gametracker.com/player/puffik totalny szef/145.239.16.82:27015/
Znajomość komend admina [1-10]: Z tych co są podane na forum starej serwerowni znam praktycznie wszystkie więc 8/10
https://1shot2kill.pl/topic/3842-komendy-admina-csgo/
Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź.)  Cześć, na początku chciałem powiedziec ze jestem osoba duzo wnoszącą na serwer, bardzo duzo ludzi rozmawia ze mna na voicechacie, ok momentu kiedy wróciłem do csa po rocznej przerwie 
i dołączyłem na serwer, bez proszenia otrzymałem na profilu +rep. Jestem zabawną osobą, czasem sie denerwuje ale to wiadomo nikt nie ma nerwów niezniszczalnych. Raczej nie jestem toxic, ilość moich mutów wziela sie stąd że 
postanowiłem ścigać się z innym użytkownikiem o top 1 w mutach hahaha, bardzo glupie wiem o tym. Na serwerze jestem od początku 2019 roku, gram bardzo duzo bo w półtora tygodnia wbiłem top 4 time serwerowy. Admina chciał bym
z powodu że siedzę także w porach wieczorowych (czytaj 23-3 w nocy) , a także kiedy nie mam nic do roboty (czyli praktycznie codziennie) siedzę w wolnym czasie na serwerze po ok 6h dziennie. Bardzo lubie community tego serwera, są na 
nim cudowne osoby z którymi można pożartować, pośmiać się, można też się skupić kiedy jest admin i ludzie widzą że jak coś zrobią to mają muta, po prostu kiedy admin jest aktywny w roli admina a nie gracza. Denerwuje mnie bardzo
kiedy wchodzi konto 1 lvl csgo, 20 minut w grze i nawala banie przez smoke ,a nie ma wtedy zadnego administratora. Chciał bym też karać ludzi gagami i mutami oczywiscie jesli zasłużą. Jestem dojrzały i nie mam problemu aby komuś
coś wytłumaczyć, nowym graczom oczywiście jestem chetny niesc pomoc co do serwera, komend  jak i samej gry.  Wiem że Administracja kojarzy mnie z bycia toxic i wyłapywania mutów co 30 minut, ale tak jak wspomniałem wyżej chcialem
miec top 1 w mutach i robiłem to celowo. Posiadam blokade na gre rust, prawdopodobnie jest to spowodowane oprogramowaniem od razera ktore facepunch (studio gry) postanowiło banować ponieważ ludzie pisali na nich macro, podobnie 
jak kiedys była masowa taka akcja z bloody mouse. Dodam tylko że przez swoje zycie zrobiłem ok 1000 overwatchy i siedziałem dosyć długi czas w globalu,miałem 8 lvl faceit, umiem rozróżnić bardzo szybko gracza odpalonego od gracza 
czystego. Była by to moja pierwsza styczność z byciem adminem na serwerze csgo. Na gt widać że spędzam bardzo dużo czasu w ostatnich dniach, i nie mam zamiaru tego zmieniać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!
Posiadasz działający mikrofon? Posiadam mikrofon pojemnościowy blue yeti, takze mam dosyć dobrą jakość 
Kontakt (GG/Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198138681476/
Steam ID: STEAM_0:0:89207874
Posiadasz konto Prime?: Posiadam konto prime które ma ponad 5 lat.  Odznaki: 5 letni weteran, 2015,2016,2017,2018,2019, operacja bloodhound oraz loyality 
Zapoznałeś się z wymaganiami admina? Tak

awagfafawgagaawga.png

Opublikowano

Cześć,

+ Rozpoznawalny

+ Dużo godzin w grze

+ Dyspozycyjność

- Mimo tego, że w podaniu napisałeś, że nie jesteś toksyczny, mam na to inne zdanie..

- Strasznie dużo nałożonych blokad komunikacji, które nie powinny widnieć na profilu administratora https://banserwin.pl/index.php?p=commslist&advSearch=puffik totalny szef&advType=name Nie przekonuje mnie wytłumaczenie o ściganiu się ze znajomym w ilości mutów.. Dokładnie pracy administracji nie jest miłe :)

- Ban na koncie steam, nie wygląda ładnie przy pełnieniu funkcji administratora, gracze mogą stwierdzić, że przyjmujemy ewidentnych odpalonych ludzi.

Krótko mówiąc, mój głos jest na NIE.

Pozdro.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Matt, blokady komunikacji wiesz sam jak byly nakładane. O większość sam prosiłem ponieważ tak jak powiedziałem nie mialem wplanach startować na admina,a ścigałem się w top 1 mutów cy było głupota. Ban na rusta prawdopodobnie zostanie ściągnięty lecz to nic pewnego. Napisałem że z reguły nie jestem toksyczną osobą, to jakiego mnie postrzegasz jest zdaniem które zauważasz ponieważ sam się na tym serwerze wykreowałem na taką osobę ponieważ zbierałem muty musiał być do tego powody prawda? Dziękuję za odpowiedz Matt i pozdrawiam, miłego dnia :D

Edit: Dowiedziałem sie przed chwilą że nie mozna komentować swoich podań, moj błąd , nie mogę usunąć

• Legenda
Opublikowano

Mając tyle mute oraz banów za kulturę nie będziesz dobrym kandydatem na stanowisko admina. Jeśli faktycznie ścigałeś się z innymi o to, kto będzie rekordzistą pod względem wyciszeń na serwerze to za odrzucenie podania możesz podziękować tylko sobie. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.